TUTAJ DAJE LINK DO PIOSENKI TARNOVII http://www.free4u.ekonta.com/foto/tarnovia.mp3
-
-
piosenki kibicowskie
kto ma inne linki do innych piosenek kibocowskich to wklejajcie
http://fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=Downloads&d_op=getit&lid=1 >> Konkwista88 -My Kibice (dla mnie najlepsza piosenka , szkoda że o Śląsku Wrocław a nie o Pasach )
Baranki Boże- Niedziela
Polska -Niedziela (cover Baranków)
Rezystencja -Biało-Czerwoni
BTM - Mecz
The Gits - zółto biało niebiescy( piosenka o Motorze Lublin)
Jak ktoś chce sobie posłuchac to mogę na pocztę wysłać.
Romper bardzo chętnie;-)
KSCQ@interia.pl
kiepski ten utwór, a ten ostatni rymujący chuligan to chyba ze 12 lat ma...i o co chodzi z tą Arką?????????????? Mamy zgodę z Cracovią i nikim więcej...osobiste sympatie to całkiem co innego...
TARNOVIA PANY
No niestety ten utwor Tarnovii to przerobka kilku innych piosenek kibicowskich ze zmienionymi slowami. Narazie rozpoznalem w nim teksty utworow Alkatraz "KKS" bodajze i Slumss Attac "Lech Poznań".
to tym gorzej, nie słucham za często hiphopu więc nie wiedziałem - i po chuj zamieszczasz niby Orthodoxie takie gnioty?
-=KsC_Qr2nOw=- wysłałem ci te kawałki , sprawdź pocztę.
katrin_ksc@interia.pl
Bardzo prosze i dziekuje;)
Nie stomper romper nie rozsyłaj tego gówna !!!!!!!! jak to jest to co sluchałem wczoraj u sponsora to nieeeeeeeeee to jest dramatyczne :| POZDRO :-)
cracus85 nie siedź u Sponsora tylko się do matury ucz :):) Pozdro
PS To ne są te piosenki .
Całe szczęście:) A do matury jeszcze miesiąc także wódke jeszcze można pić zwłaszcza że sponsor miał wczoraj urodziny :)
Moglibyście wrzucic jakies piosenki o Koronie do zassania:>
Z góry dzieki;)
ja jeszcze o tym super utworze - po prostu dzieciak się bawił i zrobił sobie piosnke i niech sie bawi, tylko po co to tu umieszczać, oj orthodox zastanów się co robisz ...
jakaś nutka Korony :P
[url]http://lionbest.neostrada.pl/dejan/larkin-to_my_scyzory_(remix)2.mp3[/url]
Przesłuchałem tą piosenkę Tarnovii i niezły polew mam z niej :D:D:D
fajna ta piosenka Tarnovii.Duff nie badz zgred tylko sam napisz jakis text.
384 dni później
Nikt tu jeszcze nie wymienił Contra Boys "To czas, by isć". Ostatnio na okrągło słucham tego utworu:D Oprócz tego wcześniej wymienione utwory K88, Rezystencji i BTM.
A zagraniczny Sugar Oi! moze byc ? :)
Vanilla Muffins - The Drug Is Football
Vanilla Muffins - Viva el Fulham
Vanilla Muffins - F.C.B.
Jeszcze :
The Business - Hardcore Hooligan (cala plyta) i wiele wiele innych ;) Jak bede u siebie na kompie to moze wrzuce playliste ;)
Najlepsze sa piosenki o Zawiszy Bydgoszcz. Po co tutaj robic temat zajebisty temat jest na www.kibice.net pewnie kazdy go widzial jest tam 20 stron postow z linkami to piosenek kibicowskich
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)