Gratuluję zwycięstwa!!!
Cracovia PU<-----> Wisła LM
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
dokladnie TRAGEDIA i nawet tez juz nie chodzi o to co sie dzialo na boisku... tyle w tym temacie
Nibyzwycięstwo jest ale gra nie nastaraja optymizmem może 2 - 3 składne akcje oglądałęm mecz od 30 min więc może na początku było lepiej. Brawa dla Bojara jeździł po Lubinianach jak chciał poza tym moja uwage zwróciły dobre interwencje Cabaja choc i on w koncówce wypluł piłke po czym zrobił sie kocioł mna polu karnym i myślałem że mi pikawa wysiądzie. Poza tym to mizeria dużo niecelnych podań i chęc wejścia z piłką do bramki Bran Giza Drumlak zapomnieli jak sie strzela z dystansu. Maerk Citko potrafi przybajerowa pięta a z dokładnym dośrodkowaniem w prostej sytuacji juz sobie nie radzi.
Co do wydarzeń na trybunach: do 30 minuty tylko znam z opowiadań ale jesli sa prawdziwe to lanie dziadka w trzy osoby to już jest grube przegięcie dziwie sie że nikt nie postawił sie w obronie chłopa (chyba ze sie postawił- nie wiem nie widziałem)Poza tym napiepszanie w przewadze liczebnej własnych kibiców do honorowych też nie nalezy. Nie jestem z grupy "kumatych" ale moje zdanie na ten temat jest takie: zabrakło na trybunach Metala i juz robi sie bydło. Pewnie po mnie pojedziecie ale dostrzegam tez pozytywne skutki dzisiajszej akcji tzn skutecznie odstraszy pajaców co zaczynali przychodzic na nasz stadion w wiślackich szalach (a tacy byli co jest widoczne na fotkach z Legii) i moze nawet uratuje im dupy. A piosenki hmm przypomniały sie czasy drugo i trzecioligowe gdy na boisku "brylował" Edek Kowalik a na trybunach dało sie słyszec podobny repertuar jak dzis - nie bez pprzerwy ale jednak sie dało;-) a jak wiadomo wszystko jest dobre w rozsądnych ilościach.
mecz był taki sobie...
doping - wiadomo. syf i beznadzieja
atmosfera na trybunach - brak słów.
gra lipna a wynik no wazne sa 3 punkty:)
Pierwsze 15 minut 3 kiksy Kazka. Wyglądał jakby na mecz przyjechał prosto z własnego wesela. Reszta obrony nie lepsza, spięci prawie jakby grali przeciwko Arsenalowi. Na szczeście Zagłebiacy też jeszcze nie rozgrzani. Bojar - gość rewelacja meczu, to już drugie spotkanie które wygrał dla Cracovii w tej rundzie. Gdyby nie on mielibyśmy remis a na dodatek gdyby nie wyjątkowe szczęście - porażkę na własnym boisku. Głównym atutem gości była walka na kazdym metrze. Cracovia preferowała konstruowanie akcji typu "wbiegam z piłką w tłum rywli i dziej się wola nieba". Przypomniano dwie, trzy akcje (nieudane) tak świetnie wychodzące w 3 lidze - przezut na skrzydło Nowaka i Nowaczek wbiega po w kąt pola karnego kończąc strzałem.
Za czesto łapano nas na ofsajdach, brak strzałów z dynsansu, niewidoczny Bania.
Wyrózniający się zawodnicy: Bojarski, Cabaj
Rada dla trenera: Citko powinien grać dłużej, nie dlatego że teraz jest odkryciem roku, ale aż nadto jest widoczny brak ogrania. Mecze rezerw to nie te konie. Hint: jak Pasy skutecznie grały w sparingach?
Drażen Besek: - Prowadziliśmy z Cracovią otwartą, ambitną grę. Już w pierwszym kwadransie spotkania, gdy mieliśmy wyraźną przewagę mogliśmy zdobyć gola - wyjaśnił Besek. - Zmarnowaliśmy także kilka sytuacji po przerwie. W moim zespole zawiodła skuteczność. Gratuluję Cracovii zwycięstwa [b]i świetnie dopingujących ten zespół kibiców.[/b]
jak dobrze nie znać czasami języka polskiego....
Dramat na calej lini ale z klubem jest sie na dobre i na zle . Pocieszajace jest to , ze gorzej grac nie moga.
gratuluję wygranej...i nie narzekajcie...liczy się wynik!!!
ps
i pomyslcie, ze Macie dużą szansę na zagranie w pucharach!! :)
bo przecież Legia ostanio"legła" na całej linii...
Maxx wyluzuj troche , wyzywanie Stawa od kretynów to lekka przesada.
Arena Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maxx wyluzuj troche , wyzywanie Stawa od kretynów
> to lekka przesada.
No właśnie Stawowy jest duszą tej drużyny, popieram jego działania w 90%!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)