...pierwszy cud... to że klub przetrwał,pomimo niszczenia go przez różne siły, aż do awansu i wizyty u NIEGO, przed JEGO "zejściem,przejściem"...
...drugi cud...Msza pojednania....coś,co ruszyło sumienia i pokazało że nie jest tak do końca źle z nami kibicami,z naszą młodzieżą....
...trzeci cud...wygrana z Legią i wypowiedzi zawodników ,że czuli że ktoś nad nimi czuwa...no i bramka Bojara,który pod koszulką miał"pewien"napis-przypadek???...
...czwarty cud...tracimy wczoraj bramkę w chwilę po tym, jak ok.50% kibicow CRACOVII odśpiewało "przebój"...Wisła to stara....też przypadek???.....
Trochę tego jest....ja tam wierze w NIEGO i wierzę w ludzi myślących podobnie jak ja....myślacym inaczej,"życzę"powodzenia"w walce z NIM,z JEGO słowami,z JEGO przesłaniem...to sa wasze sumienia i wasza walka....i wasz bedzie też "płacz"...
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
-
-
Cuda klubu JANA PAWŁA II
ian thorpe co do cudu czwartego idendycznie sobie pomyslałem w chwili utraty bramki...
ja też w to wszystko wierzę
No i coś w tym jest...
ale wy jestescie nienormalni wez jescze idz z nimi na piwo i zaspiewaj" mistrz jest nasz ten mistrz do nas nalezy " moze ci piwko na cichym kąciku postawia
fajne macie rozkminki ale chyba rzeczywiscie cos w tym jest ... On czuwa nad nami, nad Swoja Cracovia
ludzie mozecie mu juz dac odpoczac czy non stop na tym wozku bedziecie jechac
Uważajmy na cud nr 4. Niestety ci którzy to krzyczą mają w jednakowym poważaniu nauki Ojca Świętego i wypowiedzi na tym forum.
P.S. TYCA - ten "koncik" to jest w Krakowie? DISCE PUER!!!!
tak jest to w krakowie kiedys znany przedmeczowy azyl
Spotykamy sie czesciej jak Ci sie wydaje! Ja sobie jaja robie a Ty sie pienisz! :))) TYCA! Ja mam to wszystko juz w dupie! Niech sie dzieje co chce! A Ty tez nie bierz sobie pewnych spraw do serca za bardzo bo w naszym wieku to moze byc juz niebezpieczne ;)))
[i]Prosze prywatne pogawedki prowadzic przy uzyciu "Prywatnych wiadomosci". Poza tym nie kulturalnie jest w takiej formie przesmiewczej zwracac innym forumowiczom uwagi. Hamer dostales odpowiedz na wiadomosci prywatna[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)