Przyszlo mi na mysl zeby wprowadzic do sprzedazy pasiasta koszulke Karola Wojtyly z numerem 1(taka jaka dostal od Cracovii w styczniu). Ja chetnie bym w niej paradowal kazdego dnia przypominajac o Nim wszystkim ludziom. (chcialbym zeby ona byla bez reklam naszych sponsorow - mysle ze tak byloby lepiej) Z przodu zamiast napisu "Comarch" napisac slowo "Pojednanie" lub "Pojednanie dla Papieza" Pozdrawiam.
"Ty jestes Skala"
-
-
Pasiacka Koszulka "Wojtyla 1"
tiaa i w takiej koszulce "biegac" po stadionie.
Nie - koszulka jest jedna i jest w Watykanie!
heh.. biegać po stadionie to nic ale przecież debili nie brakuje: kupią SE koszulke i będą wislackie szale kroić bo przeciez w tym mieście wszystko jest mozliwe.......:|||
lepiej nie ryzykowac:/
Dla nie wtajemniczonych podaje :
Nie jest prawdą jakoby koszulka z nr. 1 była tylko i wyłącznie podarowana Papieżowi ;-(
Widziałem w telewizji jak pAN Lasota ([b]w imieniu i za przyzwoleniem nie wiem kogo ??[/b]) obdarował koszulką z nr. 1 pANA Majchrowskiego ;-(
Należało by teraz podziękować pANU Lasocie za wspaniałą robotę dla Cracovii...
Wiadomość zmieniona (09-04-05 16:15)
widocznei to byla koszulka jakies sekcji KS
ale takiego faux pas to dawno nikt nie popelnil :(
Tak karolo , dziękował mu za pozytywne załatwienie sprawy stadionu z Norbertankami i za środki przekazane na budowę stadionu.. i obdarował go koszulką z nr. 1 Sekcji łyżwiarstwa szybkiego ... to chyba jest logiczne...
Dzięki że mnie uświadomiłeś ...
Koszulka z imieniem Karola Wojtyly powinna byc jedna. Jak ktos sobie wyobraza chodzenie gdziekolwiek z Jego nazwiskiem na plecach?
Ludzie opamiętajcie się!!!! Koszulka z Papieżem to chyba lekka przesada? Wiecie ja myśle że wystarczy pamiętać, szacunek. Jeżeli choć 50% ludzi deklarujących chęć POJEDNANIA będzie się do tego stosować to już będzie coś!!!! Koszulka z wizerunkiem Papieża nie wystarczy żeby powstrzymać jakić kibola walnolć Cię w pysk!!! Nie sądze żeby taki malolatek który idzie na mecz z myśla że będzie niezła zadyma będzie szanowal taki autorytet na Twojej piersi!!!!
Trapez ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)