Dzisiaj o godzinie 23:59 zamkniete zostanie na cala dobe forum.
Jutrzejszy dzien spedzmy zadumie i modlitwie.
Do zobaczenia w sobote.
A jesli mozna w te smutne dni sprawic Wam niespodzianke - to taka obiecac mozemy na sobote.
[i]Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie; et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris, et ne nos inducas in tentationem, sed libera nos a malo. Amen.[/i]
-
-
Forum zostanie zamkniete
kurde kto sie ukrywa pod tym nickiem, co do niespodzianki to dla mnie ona nie bedzie bo wiem o co chodzi :P
G.O.D of.cracovia.krakow.pl dobre, he he :)
masz racje .. popieram ten czyn !
a ustawiamy sie jakos na jutro na "Marsz Kibicow" czy kazdy sam idzie :> ??
kolejne kroki w jednoczeniu !
Popieram i dziekuję.
Napiszcie jedynie gdzie i o której robimy zbiórkę my Pasiacy przed jutrzejszym marszem kibiców.
właśnie - kiedy i gdzie zbiórka??
Niech ktoś poda szybko poda miejsce i godzinę, bo zostało niecałe pół godziny...
chyba nie ma głównego pasiastego organizatora
wiec można po prostu wybrac wygodne miejsce
na ten przykład alejkę na Plantach pomiędzy Sienną a Dominikańską najbliższą "Wandy" - czyliu idąc od poczty PRZED kioskiem w lewo ;)
Nie, nie w pobliżu głównej zbiórki. Tam może być dużo ludzi, możemy się nie znaleźć lub nie zebrać wszyscy. Spotkajmy się gdzieś w bardziej neutralnym miejscu, np. pod Wawelem, albo na placu przed kościołem Piotra i Pawła...
stary, zostało 15 minut.....
To ostatecznie -----> na placu przed kościołem św. Piotra i Pawła na Grodzkiej o godz. 17.30.
plac Mariacki?? 17.30??
PLAC PRZED KOŚCIOŁEM ŚW. PIOTRA I PAWŁA NA GRODZKIEJ. GODZ. 17.30.
Informujcie wszystkich Pasiaków wybierających się na jutrzejszy marsz...
Marii Magdaleny.....
a dla średniokumatych: obok Piza Hut....
;)
ok
przyjmujemy do wiadomości
plac Marii Magdaleny 17.30
Piotra i Pawła... w każdym razie jest tam przed kościołem plac, przez który można przejść na Kanoniczą. Ćwiczą tam sobie chłopaczki na deskach i rolkach często...
no ten ten
jedna dziewczynka stale w koszulce w pasy
niestety w sezonie turystycznym brat zza Buga gra w kółko Bacha....
że tak offtopikowo zakończę forumowanie :)
pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)