ze strony ŁKSy:
W piątek 7 listopada o godz. 18.15 odbędzię się w Łodzi bardzo atrakcyjny pod względem piłkarskim i kibicowskim mecz ŁKS - Cracovia. Ostatni raz w lidze ( pierwszej ) te dwa zespoły spotkały się ze sobą w sezonie 1983/84. My, jako kibice chcemy aby ten mecz pozostał niezapomniany przez długi okres czasu. W tym celu szykujemy odpowiednią oprawę i liczymy na Waszą pomoc. Niestety za każdą oprawą meczu stoją ogromne koszty. Dla nas liczy się każda złotówka i z każdej złotówki się rozliczymy. Na dzień dzisiejszy w planach mamy zakupienie rac i wulkanów, do tego chcemy, aby zadebiutowała nasza nowa flaga, a także mamy w planie oplakatowanie miasta zaproszeniami na mecz.
Potrzebne nam jest przynajmniej 1000zł. (dokladną sumę podamy wkrótce)
-
-
ŁKS szykuje oprawę
nooo..trzeba pozbierac na oprawe nas w ŁDZ...kazdy na KSZO
po 2 zlote !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dam nawet 3
Ale chcesz zbierac na nich czy na nas :)
Bo teź tam planujemy sie pokazać !!!
Słyszałem , że mecz jest o 19.45. Im później tym lepiej , bo trzeba jakoś do tej Łodzi dojechać po pracy...
na oprawe NAS(!!!!) w ŁDZ :P
Mecz napewno nie bedzie tak puzno bo to juz 7listopad i bedzie zimno z tego co słyszałem to cos ok17 (piatek)
odpuszcze sobie piłkarzyki, ale dam na oprawę z Łks - zawsze lubiłem ten klub... oczywiście naszą, żebyśmy blado nie wypadli ;)
coś o akcji CRACOVIA na ŁKS-ie:
http://www.lksfans.pl/forum.aspx?idWatek=2813&a=watek
Przyjezdzajcie panowie to zrobimy pilkarskie swieto,tym bardziej ze podroz zapowiada sie spokojnie, co teraz nie jest norma( jak tak dalej pojdzie to do lask powroca skoty,ktore zastapia auta),gwizdow nie przewiduje zadnych,wybaczcie tylko jak komus sie wymsknie cos w strone Wegrzyna ,ale chłopak ma splamiony troche zyciorys, takze prosze o wyrozumiałosc.
ŁKS ŁODZ
Węgrzyn - "chłopak"??????;-)
Jak dla mnie, moze byc dla innych dziadek
ŁKS ŁODZ
Mam nadzieje że będzie to super meczyk!!!
Panowie przybywajcie do miasta włókniarzy w sile chłopa pokazemy jak potrafią sie bawic dwa stare zasłuzone kluby z tradycjami.Niech oprawa tego meczu bedzie ozdobą tego widowiska.Niech nasz znienawidzony sąsiad padnie z wrazenia.TO MUSI BYC WYDARZENIE SEZONU !!!!!!!!!
Szykuje sie naprawdę niezłe widowisko! Ilu was (pasiaków) do Łodzi przyjedzie?
POZDRO...TYLKO ŁKS!
PKP:
Kraków Główny 11.44
Łódź 16.17
powrót:
Łódź 23.24
Kraków Głowny 03.54
UBIERZ PIOTRKOWSKĄ W BIAŁO-CZERWONE PASY!
Na ławce siedzącemu artyście,
włóż nasze barwy...
OCZYWIŚCIE!
Z rikszarzami pogadamy -
każdemu nasze barwy damy..
i będzie wiedzieć miasto Łodź,
co to oznacza DO PASÓW CHUĆ!
NA PEWNEGO WIŚLAKA
CO NA MNIE ROBIĆ CHCE "KAKA"
Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię je..ł,
Bo to mezalians byłby dla psa
z twórzości Tuwima ... tekst 100% oryginalny, tytuł z lekka zmieniony
zobaczyć Tuwima na ławeczce na Piotrkowskiej w szaliku Cracovii..
ach.. pójść do Łodzi Kaliskiej na piwo i godzinne spotkanie z absurdem..
ach..
zrobimy takie zdjęcie - szykowac cyfrówki!!!!
z Rubinsteinem tesh!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)