a niech sobie tvn i inni mowia co chca
kto był to widział...
szacunek
-
-
PRZEKLĘTY tvn!!!!!
Olejmy TVN, Prase i te inne...Każdy z tych co byli na mszy wiedzą kto był i po co. Ta msza miał odnowić serca kibiców a nie dać upust niespełnionym pismakom.
Lucero, pozwol ze sie z Toba nie zgodze:)
Jesli chodzi o mecz i transmisje z Monaco, to nie popadajmy w skrajnosc, bo prowadzila ją wloska telewizja, i zespoly byly podpisane jako "MONACO" i "C R A C O V I E" - nie "Cracovia" - chodzilo o miasta, bo tak podpisuja Wlosi druzyny.. :)
A co do mszy to ja juz swoje powiedzialem:)
SZACUNEK!
P.S. te spacje to dlatego, ze forum samo wrzuca mi w srodek dodatkowe "I", choc nie powinno bo w koncu nie pisze CRACOVI ;P Ale to juz sprawa do adminow;P
--
KAŻDY TO POWIE, WOJTYŁA RZĄDZI W KRAKOWIE!
FOREVER HUTNIK KRAKÓW!
Wiadomość zmieniona (05-04-05 23:24)
CZY KTOŚ ZNA POCZTE OBYWATELA ARKAPINY????????????????????????
tak ja :)
arkapina@interia.pl
Koteja spozniles sie :P
kurde przez ta tasme spokojnie pracowac sie nie da a zreszta kto teraz mysli o pracy:)
Nei chcialbym zbaczac z tematu Jaracz, ale zawsze myslalem ze Monaco to jednak bardziej francuska niz wloska druzyna
Konczmy jednak watek bo nie to jest teraz wazne
Sorry, bylem w Monaco (choc niestety nie na tym meczu), to ksiestwo, ale fakt - lige maja francuska:)
Wiec masz racje, telewizja tez byla francuska, co nie zmienia faktu, ze przywitali "HUTNIK KRAKÓW", a w czasie transmisji byly podane po prostu nazwy miast po francusku.. Ale fakt, nie rozmywajmy tematu.
SZACUNEK!
--
KAŻDY TO POWIE, WOJTYŁA RZĄDZI W KRAKOWIE!
FOREVER HUTNIK KRAKÓW
Wiadomość zmieniona (05-04-05 23:57)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)