Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Koszulka pamiątkowa

• Jan Paweł Wielki 192
    • Rozpoczęto 05.04.2005 o 12:06
      Ostatnia aktywność 05.04.2005 o 12:28
      174 wyświetleń
    • XAVI

10
      0
    • 05.04.2005 o 12:06
      Post #212556 05.04.2005 12:06
    Chcialbym zapytac czy mozliwa jest pamiatkowa koszulka z wczorajszego spotkania, czy w ogóle odczuwacie potrzebe takiej inicjatywy. ja bym ja widzial w kolorze bialym, z wizerunkiem Jana Pawla II na przodzie (dobre jest zdjecie usmiechnietego Papy z audiencji z wyciagnieta dlonia z kciukiem, tylko on jest na zdjeciu, nie ma za nim nikogo) a z tylu (z przodu tez moze byc) napis "Kazdy to powie Wojtyla laczy w Krakowie" czy "Kazdy to powie Jan Pawel laczy w Krakowie" a pod nim herby wszystkich krakowskich klubow. Wydaje mi sie ze moglaby to byc fajna pamiatka z tego spotkania i dobra promocja miasta i srodowiska kibicow - takie kibicowskie, sportowe public relations. Wczoraj gdy rozspiewane grupy kibicow maszerowaly przez miasto (ja szedlem z Hutnikami, pozniej widzialem Wislakow) naprawde postronni ludzie byli w szoku. Zobaczyli w kibicach noramlnych, kochajacych ludzi a nie cholote ktora patrzy zeby tylko zwyzywac, zdemolowac czy zgorszyc. Poza tym mam duzo ziomali, ktorzy graja w wielu klubach w Polsce w I czy III lidze (sam pogrywalem troche w pile) i czesto boje sie isc swobodnie na mecz, wiadomo ze nie bede dopingowal Wisly czy Hutnika i sie emocjonowal i przezywal z calym stadionie ale w duchu kibicuje druzynie przyjezdnej bo tam graja kumple. Mysle ze jak bym zalozyl taka koszulke to moze na szacunek do Jana Pawla i dobre wspomnienia z wczorajszego spotkania moglbym sie czuc tam bezpiecznie i nikt by mnie nie wyrzucil ze stadionu bo nie jestem jednym z nich (mialem juz taka sytuacje, ze wykukali mnie ze sie nie jaram jak wszyscy i kazali mi wyjsc i sie nie zobaczylem z kolega pilkarzem). Jak ktos ma jakies wizje prosze zapodac, Chodzi tez o kwestie wykorzystania wizerunku Jana Pawla czy emblematow klubowych, czy musi byc na to jakas zgoda, czy to kluby sie powinny porozumiec?
    • JeyJey

1.4K
      0
    • 05.04.2005 o 12:28
      Post #212585 05.04.2005 12:28
    pomysl tez dobry podoba mi sie :)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie