Przed wejściem stały jakieś gnojki i groziły Wiślakom że ich wymordują.
Takiej chwili nie uszanują. Przeciez to jakaś szumowina a nie kibice.
Należy z tym skończyć to wstyd dla nas jakich mało. Bandyci beda bandytami im już nic pewnie nie pomoże, chyba że pójdą siedzieć i wyjdą z paki jak beda staruchami. Ale czy mozna im pozwolic na to żeby robili z nas bandytów?????? Wku...łem się nie od parady. Nie chę żeby ktos na mnie patrzył jakbym był przestępcą dlatego że ta szumowina, złodzieje, zwyczajni bandyci założą sobie szalik naszej Cracovii!!!! Ich żadna msza nie odchodziła, Papierza mieli w d...... przyszli robić zadymy. I byli tak głupi że myśleli że to im sie uda. Byli jak zauważyłem też tacy co przszli poszukać sobie ofiar. Proszę was to dla nas kibiców jes historyczna chwila
która może być zapisana na stałe jako wzór człowieczeństwa, więc nie pozwólmy tym zwyczajnym gnojom zakładać szalików Cracovii.
Apeluje żeby każdemu zadymiarzowi, chamskiemu prowokatorowi na meczu zabrać szalik. Może wtenczas zrozumie że Cracovia to nie miejsce dla bandytów i prymitywów. Dajmy tym przykład Wiśle żeby robili to samo.
TO odbierze argumenty tym którzy podszywaja sie pod klub okradając, bijąc, poniżając innych i tym samym czyniąc z nas takich samych bo nazywamy się kibicami Cracovii.!!!!
-
-
kim były te gnojki grożące Wislakom?
1. Kto ma zabierać im szaliki? Rozumiem że ten mistyczny ktoś :D
2. "Wiśle żeby robili to samo." U nas jakby ktoś wyskoczył z czymś takim a było dogadane, że bez prowokowania itd. dostał by zapewne bęcki od chuliganów.
To jest właśnie największy problem..... Jest pewien margines społeczny, który podszywa się pod kibicowanie i jego trzeba szybko wyeliminować!!!
Antek to trzeba było im zabrac szaliki, na co czekałeś??
Siekiero... no nie zaczynaj z tym "Jak to u was ..." po raz kolejny - tak Cię proszę...
Zauważcie wreszcie, ze wszystkie albo zdecydowana większosć incydentów miała miejsce PRZED a nie PO!
Wiadomość zmieniona (05-04-05 08:48)
dwie sytuacje z wczoraj..pierwsza po mszy pod stadionem..wychodziliśmy i pasy pożegnbały nas w ten sposób: koniec rozejmu za 7 minut..lepiej szybko się rozejdźcie..
druga na floriańskiej już po rynku: nie cieszcie się..rozejm tylko do jutra..zobaczymy jutro kto się bedzie cieszył..
no coments..
To dziś jest nieważne. Ważne jest że prawdziwi kibice pokazali sobie swój szacunek. Teraz wszystko jest już w rękach każdego z nas. Szeroki brak akceptacji dla oszołomów i niepodchwytywanie wrogości wobec siebie przez normalnych z czasem doprowadzi do wyniesienia się idiotów ze stadionów. Brak poklasku pokaże tej grupce że to nie jest miejsce dla nich.
Pozdro dla wszystkich normalnych kibiców.
Ale po co o tym tutaj pisać?! zastanowcie sie?! chcecie zepsuc atosfere tylko ...
Wiadomo ze incydenty mialy miejsce i wszedzie znajda sie gagatki dla ktorych nic nie znaczy taki dzien ale jak na caloksztalt to naprawde stal sie CUD!
Pozdrawiam i dziekuje za goscine.
13-14 lat, to jest trudny wiek. Tyle na oko mieli ci wczorajsi gieroje. Jeżeli do tego dojdą dwa piwa (kto im je sprzedaje?) to ich małe umysły przestają funkcjonować już zupełnie. Na szczęście to były nieliczne incydenty i niech one nie przesłonią nam generalnie wspaniałego wczorajszego wieczoru.
P.S. Nie miałem zamiaru urazić wszystkich 13-14 latków, bo oczywiście nie wszyscy należą do tej ww. grupy.
ale wiecie co?
dopingu to wam po cichu zazdrościmy;)
to raczej nie byly gnojki jak tu niektorzy pisza.
serce...: mow za siebie :)
mar --> pisze nie tylko za siebie..;)
i masz rację..to nie były gnojki..ale chyba nie ma co wywlekać..szkoda żeby jakis incydent zepsuł to co udało nam się wczoraj zbudowac...atmosfera była niesamowita..chcę ją taką zapamiętać..
No niestey podejrzewam że nikt nie odważy się im odebrać szalików...
Taka prawda... niestety
ale mozecie sprawic że będą osamotnienii w swoich działaniach nie siejcie nienawiści na szalach i flagach zagłuszajcie doping anty sprawcie by zrozumieli ze ich nie chcecie!!!! pewnie to trochę zajmie zanim zrozumieją no ale cóż nie każdy może być na tyle inteligentny by zrozumieć to szybko. proponuje jak tylko zaczną doping anty byście krzyczeli PO JED NA NIE!!! lub Pojednanie-Dla Papieża. Może zrubcie też taką flagę czy też napis na płot.
No i o taką zazdrość misiom puchatkom chodzi...
Do Serca w bieli itd. - masz jakąś ksywkę, bo mi liter na klawiszach brak "by wyrazić Twoje imie" :)))))
Właśnie w takich ligach wolę brać udział i biorę w Ligach Dopingu a nie Hools.
Dzięki za uznanie !
ANTYWISŁA ---> to, że w takiej chwili wchodzisz na forum pod takim nickiem świadczy o tobie że jesteś nikim
Wchodziłem na stadion zaraz obok Maćka Stolarczyka - jednego z kibiców Wisły przywitał krzyk "ściąg (nie ściągnij tylko 'ściąg') ten kaptur ch*ju jak tu wchodzisz". Koles w kapturze bez slowa zdjal kaptur i poszedl dalej - gosciowi ktory to krzyczal zrobilo sie glupio i sie schowal (moze liczyl na to, ze nas sprowokuje). Pozniej juz spotkalem sie tylko z komentarzami "no, przyszły Wiślaki", ale to raczej nie bylo obrazliwe. Nie spotkalem nikogo kto by do mnie, czy do kogos obok mnie szargal.
Wstyd i hańba, mnie się wydaje że dla dla nas wszystkich jest szacunek i pojednanie, niż kolejna żałoba po kibolu... koniec z jakimkolwiek frajerstwem.
Mysle że naprawde wszystko zalezy od "normalnych ludzi" "normalnych kibiców". Jeśli oni nie spowodują braku tolerancji dla zachowań huligańskich - zagłuszając dopingiem, pokazując brak akceptacji, nikt tego nie zrobi. Ani policja, ani władze klubów, nikt.
Ludzie pokroju tych którzy wczoraj próbowali zburzyć ten niepowtarzalny nastrój zawsze się znajdą. Są w każdym mieście, w każdym kraju. To nie jest monopol Krakowa. Moim zdaniem trzeba ich odróżnić od reszty, sprawić by stali się osobną grupą, nie mogli już dłużej identyfikować się z Cracovią, Wisłą, jakimkolwiek innym klubem w tym kraju ... Tym samym staną się zwykłymi chuliganami, nie KIBICAMI. A o to chyba w końcu chodzi.
Dostalismy w końcu najpiękniejsze świadectwo tego że można i trzeba mówić, tłumaczyć, ale najlepiej przemawia się czynem i przykładem.
Kibic Piłki Nożnej
robcie co chcecie!!! ale zastanowcie sie nad tym co robicie! jak nie teraz to kiedy to zrobicie?
klaros --> ewa:)
łatwo można było zauwazyć jak dograny macie doping;D
kumpela z która byłam sama stwierdziła..że Wisła jak zwykle się spóxnia;)
to prawda..sytuacja jest wyjątkowa..jeśli nie uda się teraz to nie uda się nigdy...
antywisła --> może pomyśl zanim coś napiszesz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)