sobi i DSS dajcie sobie na wstrzymanie , o czym wy wogóle pieprzycie, co za jakies dyrdymały, wiadomo że i jedno i drugie jest kretyńskie. Jeżeli cos z wymienionych was śmieszy , to wy się nadajecie do podstawówki.
I znowu zaczyna się głupkowata dyskusja na temat napletków i przekreślonych kułek. Skończcie z jednym i drugim i nie będzie tematu.
NIE DAJMY SIĘ SPROWOKOWAĆ GRUPIE BANDZIORÓW, PRYMITYWÓW I PÓŁMÓZGÓW ZARÓWNO Z KAŁUZY JAK I Z REYMONTA.
AMEN
i tylko HEJ PASY GOL.
NA MECZU Z LEGIĄ NIECH KAŻDY PILNUJE SWOJEGO SĄSIADA ŻEBY ZACHOWYWAŁ SIE JAK CZŁOWIEK, A NIE JAK TRESOWANA MAŁPKA NA POSTRONKU GRUBEGO BUCA
-
-
WISŁA NA STRONIE PROPONUJE
Nie dajmy sie sprowokowac jesli ktos mowi ze to nie ma sensu, ze to bzdury, ze lepsza juz nienawisc! Szacunek wobec drugiego, pamietajmy ze nei musimy sie nawzajem kochac, ale mozemy szanowac i zachowywac jak normalni ludzie!
Ciezko bedzie o wyzbycie sie od razu pewnych przyspiewek, ale mozna na nie reagowac odpowiednio - sprzeciwem! Pewnych flag, sszalikow - jak ktos nie zrozumial pewnych spraw, to musi zrozumiec sam i sila sie im tego nie wyjasni. Ale w tych sprawach same kluby moga wiele pomoc i odegrac wazna role!
hm...
Sobi czy przeszkadza powiem tak wolałbym jej nie widzieć w takiej formie.
powinna przeszkadzać... Wam
widzisz ja jestem kibicem Wisły ja nie nosiłbym przekroślonego znaczku waszej flagi bo wtedy czułbym się jak anty kibic Cracovii pokazywałbym że ważniejsze jest być przeciw Cracovii niż za Wisłą.A ja do Was jako klubu i normalnych kibiców nic niemiałem!!! i nic nie mam. Jeżeli coś to szczerze uważałem ludzi noszących znaczek anty Wisła, za takich właśnie idiotów. Napewno nie postrzegałem ich za kibiców Cracovii!!!
Sorry jeżeli kogoś uraziłem
podumowując
nie jest to miłe ale świadczy idiotycznie o Was.
I napisze jeszcze raz choć pisałem to w kilku innych postach
wszystko anty powinno zniknąć.
AMEN
CYTAT
Autor: sobi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-04-05 08:28
cherb nie wiem jak wyglada!
a napis lowcy z***ich n***w przeszkadza mi bardzo!
KONIEC CYTATU
2 zdanie no widzisz jakie to proste
1 zdanie mam nadzieję że żartujesz!!! jak nie to to różni właśnie kibiców Cracovii od anty kibiców Wisły.
no nie mogę gość mnie rozwalił.... no coment
Damy rade...
Razom nas bohato- NAS NE PODOLATY, jak to niedawno mówili Ukraińcy...
Do ozbaczenia w piątek na Marszu Zjednoczenia!!!!
Jeżeli nie potrafimy tego zrobić dla siebie, to zróbmy to dla niego- a jeżeli ktoś tego nie chce, to niech przemyśli sens przychodzenia do kościoła, pod kurie, na Błonia itd...
Pozdrawiam z drugiej strony Błoń
<>
http://republika.pl/ooa/3k.jpg ---> o to własnie chodzi...
KSC---TSW---HKS---FOREVER
wierny Wisła , primo: jak odpowiadasz na czyis post to zwracaj sie do człowieka bezpośrednio a nie mów o kibicach PASÓW w liczbie mnogiej, mówiąc do jednego .
secundo: jezeli jakis kibic Pasów nie zna herbu WISŁY no to znaczy ze nie jest żadnym kibicem , albo że zwyczajnie udaje , nie powiem kłamie. Zatem nie odpowiadamy na prowokacje. Wprowadzamy spokój i ład.Generalnie działamy na swoich własnych forach żeby tepic swych własnych niedouczonych i zawzietych w nienawisci , wtedy to ma sens.
Tercio: JESZCZE RAZ, NIE ODPOWIADAMY NA PROWOKACJE CHOCBY NIE WIEM CO , DEBILIZM POTĘPIAMY Z CAŁA MOCA, i chce słyszec tylko HEJ PASY GOL!!! i JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!
AMEN
ps. niech mi nawet jakis zatwardzialy kretyn , co mieni sie fanem jednej lub drugiej drużyny a zalezy mu tylko na wojnie miedzy kibicami ,nie odpowiada , bo i tak dla mnie i dla tysiecy innych pozostanie śmieciem i brudasem, łachudra , łąjzą i szmatą
Vojnar
primo oki
sekundo zgadzam się z Tobą (a ów kibic pisał że nie zna c!!!herbu Cracovii!!! przynajmniej tak go zrozumiałem)
tercio zgadzam się z Tobą
"niech mi nawet jakis zatwardzialy kretyn , co mieni sie fanem jednej lub drugiej drużyny a zalezy mu tylko na wojnie miedzy kibicami ,nie odpowiada , bo i tak dla mnie i dla tysiecy innych pozostanie śmieciem i brudasem, łachudra , łąjzą i szmatą"
Przy okazji propozcji Wisly i jej stronki to zastanawiam sie jak bedzie na tym pochodzie przyjazni w piatek ,( tzn ile bedize osob itd.)
Jakby ktos nie widzial jeszcze to link do stronki Wisly z newsem :
http://www.wisla.krakow.pl/pages/news.php?id=1046
Aha i tez mam nadzieje ze wreszcie bedzie spokoj bo mzoe idac do szkoly nie bede musial sie bac ze spotkam "kibicow" Wisly a chodze na wislackie osiedle wiec zawsze jestem dosc zestresowany tym :P
wiem jak wyglada herb wisly!
ile razy mam powtarzac ze nei prowokuje! bo uwazam ze fajnie by bylo zeby wszyscy normalni kibice mogli spokojnie pogadac itp.
tylko wydaje mi sie ze pewni ludzie (nie mowie o anty wisle tylko poprostu jude gang ma znaczki na kapturach) nie beda zdzierac ze swoich bluz naszywek! czy ktos tu uwaza inaczej?
heh fajnie ze ten marsz jest w piatek. napewno bede:)
pojednania ciag dalszy:p
oby nikomu cos nie odbilo!
Mierzi mnie już od tego jednania. Jednak jestem za tym zeby w dniu meczu w okolicy stadionu jak i w calym miescie byl spokuj bo jest świeto, piłkarskie święto. W taki dzień niech sobie kibice jadą na mecz w barwach ale na codzień na afiszu biegać, bez jaj. Jakos nie bardzo bym chciał bezprzerwy oglądać gwiazdy czy palete niebieskiego, tak samo jak inni i jest ich wiecej niż 100 nie chca mieć przed oczami bieli i czerwieni. Jak czytam jakieś komentarze o oddaniu flag i szali, buhahaha.
Niech sie historyk sztuki nie próbuje wykładać informatyki
szacunek dla kibiców Wisły i dla tego klubu. Jestem za
czyli jutro jest aktualne? bo sie pogubiłam już
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)