Na stadionie trzeba reagowac na sytuacje np. jeden kibic mluci drugiego. Wtedy niektorzy moze zrozumieja co to kultura. A jesli reagowac to wszyscy i stanowczo.
Ja np. jak idzie na stadionie piosenka o starch kurwach to zawsze gwizdam. Boje sie ze za to gwizdanie kiedys dostane butaw plecy ale jednak gwizdam.
A tak wogole to sory za glupie posty ostatnio bo jezyka Polskiego prawie zapominam juz a za to jestem calyy czas najebany
-
-
WISŁA NA STRONIE PROPONUJE
Ja się wpisuje i jestem ZA!!!
Wisła i Cracovia---> forever
Ciekawy pomysl wpadl mi do glowy. Duzo osob mowi, ze ludzie ktorzy nie maja neta nie dowiedza sie o tych wszystkich refleksjach, dlatego trzeba wyjsc na ulice i rozreklamowac to jak zwykle sie to robi - vlepki, napisy na murach itp. wiem ze moze to nie brzmi zbyt kulturalnie ale trzeba jakos do ludzi trafic. Na bluzgach ktore sa wypisane na scianach zaczac pisac hasła pokojowe! Wiadomo ze pasowało by tez wyzbyc sie wszystkich atrybutów ANTY (typu Śmierć Wiśle) i śpiewek na meczach. Ludzie to sie naprawde moze udać, drugiej takiej szansy raczej mieć nie bedziemy! Wkońcu wierzymy w CUDA!!!
Może by tak all hools Cracovii i Wisły wysłać w Kosmos - koszty mniejsze niż zabezpieczanie przez np. 100 lat
PS. Tych hools to może jest max. 2 tys / z dużą nawiązką /
My sie produkujmy wlasnie nad wrzutem w barwach wszystkich 3 krakowskich klubow o tresci "POJEDNANIE DLA PAPIEZA"
do ciebie "china" chyba nic nie dociera , swoje frustracje lecz u innego lekarza , dla CRACOVII to ty jestes nikim , rozumiesz zero dno, sam zmień szalik na taki z napisem "debil i połmozg". Ty musisz zrozumiec ze jestes człowiekiem a nie małpką na postronku, ze jak inni ludzie masz rozum i serce. Ale widac zes sie niczego w dotychczasowym życiu nie nauczył.Radze Ci recę precz od CRACOVII.My wierni PASOM DO GROBOWEJ DESKI NIE POTRZEBUJEMY TAKICH JAK TY.JESTES HAŃBĄ I WSTYDEM DLA NASZEGO ŚWIĘTEGO KLUBU.
AMEN
ps.a najlepiej odrazu zgos sie do wiezienia na Montelupich i odsiaduj dobrowolnie kare 25 lat wiezienia .
NIE DAJMY SIE SPROWOKOWAC GŁĄBOM. MÓWIĘ TO DO wszystkich za WISŁA i ZA CRACOVIĄ.
Wydaje mi się że co poniektórych to naprawdę ponosi jeżeli im się wydaje ze "pojednanie" wypali. Może i wczoraj to "pięknie" wyglądało - ale wierzcie - taki dzień, taki DZIWNY dzień - już nigdy się nie powtórzy.
Chyba taki wyjątkowy dzień możemy porównać do wyjątkowego wydarzenia:
Wyobrażcie sobie,że wszyscy pracodawcy podwajają nam pensję !!!
Chcę by wczorajszy dzień był prawdą zarówno jak podwyżka ???
mam takei pytanie do wislakow!
czy przeszkadza wam gwiazda w takim koleczku przekreslonym?
Dementor najlatwiej jest mowic,ze sie nie uda..A moze wlasnie sie uda,jest ku temu niepowtarzalna okazja..WIARA czyni cuda,jak pokazal nam Jan Pawel Wielki..Papiez wybaczyl czlowiekowi,ktory do niego strzelal,Papiez potrafil sie pojednac z wyznawcami innych religii,przykladow mozna mnozyc..To jak bedzie zalezy od Nas..pokazmy Naszemu Ojcu,ze potrafimy..
Tylko Pasy
Prawda jest taka że mamy wielu kolegów czy przyjaciół z Wisły powinnismy się wzajemnie tolerować i nie kroić szalików! Ale wiem ze znajdą się szczyle które i tak bedą szukac zaczepki bo w grupie czują się silni
Pojednianie dla Papieża!
Wisła Wisła Wisła CRA-CO-VIA!!!!
Sobi rozjebales system
nie no wiem! ale pytam dlatego bo nie wydaje mi sie ze to im sie podoba ale kto wie...
a ja jestem pewny ze JUDE GANG nie sciagnie gwiazdek z kapturow!
A JA ODPOWIEM NA WESZELKIE POSTY NIEWIERNYCH TOMASZÓW
RÓŻNE NIESAMOWITE SIE DZIEJĄ RZECZY I RÓŻNE CUDA OSTATNIO NAS OTACZAJĄ
POJEDNANIE DLA PAPIEZA POJEDNANIE DLA PAPIEZA
Ludzie, jest tyle super koszulek, gadzetów, szali, a wszytsko zakladamy kilka razy do roku na mecze i jeszcze dopiero pod stadionem (mieszkam na wislackim osiedlu). Byloby super pochodzic sobie w koszulce pasow po Rynku i niech bedą tam też koszulki innych klubów!
BARWY Z UKRYCIA!!!!!
Cracovia Pany, szacunek dla innych klubów!
Dziwna propozycja: "powiedz im to w twarz"
Odpowiem tak: NIE POWIEM IM!
Dlaczego? Bo mam rozum, życie, które szanuje, na oczach okulary, które pozwalają mi widzieć... Nie powiem im, bo oni i tak nie zrozumieją...
Do nich nie przemawia siła argumentów, gdy stosują tylko argument siły!
Nie umiem się bić, ale kocham swój klub i chciałbym móc to spokojnie zamanifestować, nie obrażając nikogo i nie będąc obrażanym!
Jestem za wszelką inicjatywą pojednania!
Nawet jeśli jej realność jest niewielka! Jezus też był marzycielem? Jan Paweł II był marzycielem? Może... W takim razie chcę być marzycielem!
A ja powiem pare słów, to przez te wszystkie bojówki tak normalni kibce stali ja zjednoczeni tylko wśrud debili widziałem nienawiść w oczach a takie małolaty jeden z drugim bjorą przykład z takich idjotów sam wiem bo kiedyś tez chciałem być zadymiażem ale nie możemy dopuścić do tego żeby takie parenascie osub zmieniło tych 25000 osób wiem dobrze że i CRACOVIA I WISŁA chcą pojednania ale ci huligani hahahahaha psełdo kibice nie matły myślą że są bochaterami teraz wstydze sie za siebie że stukłem paru PASIAKÓW SORY ALE WŁAŚNIE CHCIAŁEM SIE PRZYPODOWAĆ TYM IDIOTO IESZCZE RAZ SORY I MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE ZGODA
CRACOVIA+WISŁA+HUTNIK=JEDNOŚĆ
Nie wiem czy ta propozycja już padła, bo nie śledziłem wszystkich wątków, ale mam propozycję.
Pewnie w "magazynach" jednej i drugiej ekipy są barwy przeciwne "skrojone" przy różnych okazjach, może zastanowilibyście się nad oficjalnym oddaniem ich sobie nawzajem np. przed rozpoczęciem derbów??
sobi - (mniemam, ze jestes kibicem Pasów) odpowiedz mi na to pytanie: czy przeszkadza ci nasz herb w takim koleczku i przekreslony lub hasło "Łowcy żydowskich napletów"?? hehehe o ja nie moge:D
cherb nie wiem jak wyglada!
a napis lowcy z***ich n***w przeszkadza mi bardzo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)