FanatyKSC - ale jesli nie powiesz komus prosto w twarz to przemilcz na necie:)
-
-
WISŁA NA STRONIE PROPONUJE
Brawo "wierny Wisła"
a mnie wydaje sie ze jesli by ta cała masa kibiców Cracovii jak i Wisły pokazała do Siebie szacunek :) ... to ta banda 50 czy 100 debili z jednej jak i drugiej strony mieniacych sie kibicami jednego i drugiego Klubu nie byla by w stanie tego zniszczyć !!
Wiem ze to tylko słowa ale wczorajsza msza swieta pokazała ze mozna stac obok siebie i nie czuc wzajemnej nienawisci tylko dlatego ze ktos ma w sercu inny klub !!
żeby to wszytsko sie tylko mogło udać!! ja w to głęboko wierze! już wczoraj pokazaliśmy że stać nas na wzajemny szacunek do siebie!!
A mi sie wydaje ze euforia i zapal powinny ustepowac miejsca spokojowi i wywazeniu...
Mam pytanie do wpisujacych sie w tym watku. Pytanie nie jest zlosliwe tylko ma na celu uzmyslowienie wam/mi, ze ci ktorzy sa za tym zeby nie bylo krojenia wogole nie kroili szali, a jak juz to robili to byly to jakies zdarzenia incydentalne ...
ci co kroili beda w wiekszosci postepowali jak dotychczas ... beda oczywiscie wyjatki.... pewne osoby przemysla niektore sprawy ale czy ogol tak zrobi ? Smiem watpic. No chyba, ze pochwalenie sie skrojonym szalem bedzie sie takiego delikwenta konczylo klapsem. Wtedy caly sens krojenia dobiegnie konca, bo nacoz kroic skoro nie mozna sie pochwalic swoim bohaterstwem ...
Proponuje zeby był szacunek miedzy naszymi klubami przeciez nie musimy sie odrazu lubic.Wczoraj jakos dalismy rade byc razem i bylismy wporzadku poza wyjatkami z obu stron.Damy rade.
Nie zabijac sie i szanowac nie kroic barw a Swieta Wojna zeby byla widoczna tylko na boisku i na trybunach w postaci dopingu i przescigania sie w oprawach!
I chcialbym zeby Wisla dostala duzo oklaskow jak beda wchodzic na nasz stadion na derbach pozatym ludzie chodzcie w barwach teraz po miescie zeby przyzwyczaic wszystkich do takiego widoku!
Mnie się wydaje że w tym wszytskim chodzi przede wszyskim o normalność. Nie chodzi o to żeby się pokochać, bo to nie realne. Ale o szcunek do min historii i wspólnej tradycji. Jak ktoś am się prać to niech to robi tak żeby nikt nie widział. No i te stadionowe przyśpiewki, niczego one nie wnoszą do wartości jednej i drugiej druzyny. Ani Cracovia ani Wisła nie bedzie lepszym klubem że ktoś zaśpiewa że klub jest taki czy owaki.
Ludzie zacznijmy życ normalnie. Czy naprawde oba te kluby musi dzielić taka przepaść.
Autor: hycel_ksc (---.n4u.krakow.pl)
Data: 05-04-05 08:25
A ja jestem przeciw wracaliśmy wczoraj po mszy w szaliczkach i już wiślackie chciały nam skroić szaliki!!!Zgoda to Absurd!!!Za daleko doszło to wszystko żeby się teraz nagle pogodzić!!!
hycel_ksc, sprecyzuj pojęcie "za daleko". Nie ma daleko, nie ma blisko... Sa tylko normalni kibice którzy kochają swoje kluby. Reszta (m.inn. ci którzy chcieli wam skroić szaliki) to banda idiotów którzy maja upośledzony mózg.
Zaręczam ci, że obok mnie i setki moich kumpli spokojnie przejdziesz w swoim pasiastym szaliku. A gdy przyjdzie moment że twój szalik będzie wymagał odświeżenia, użyczę ci swojej pralki, wypiorę go razem ze swoim Wiślackim ;)
FanatyKSC nie obrazaj mnie, najwidoczniej zle zrozumiales. Nie mam nic przeciwko temu zeby sie juz nie kroic itp. itd.
Chodzi mi o to ze "wierny Wisła" kieruje slowa do pewnej grupy kibicow ktorzy nie czytuja forum, a jak to robia to nieliczne jednostki i taka gadka na forum nic nie zdziala.
Na forum sobie mozesz pokomentowac gre danej druzyny, skomentowac doping, poprosic o pomoc w wyjasnieniu roznych spraw zwiazanych z klubem itp. , a napewno forum nie jest najlepszym miejsce do robienia "zgod" czy jak wolicie "wpajania szacunku" co dawniej moderatorzy szybko dawali do zrozumienia ludziom ze to nie jest temat na forum, teraz natomiast sprawa forum wymknela sie z pod kontroli, nikt tu juz chyba nie sprzata (moj wniosek gdy widze 40 tematow o tym samym).
Zapewne wiekszosc osob jakes 99% ktore glosno sie wypowiadaja na forum zeby skonczyc z krojeniem szalikow i bojkami nigdy w tym nie uczestniczyli aktywnie lub nie uczestniczyli z wlasnej woli. Tak wiec zwykly kibic ma za przeproszeniem HUJA do gadania bo sie nie przeciwstawi Tym, ktorzy w tym uczestnicza.
Wierny Wisła 100% poparcia !!!!!!!!!! dla Twoich słów
Jeszcze wracajac do tematu "WISŁA NA STRONIE PROPONUJE", gdzie proponuja i kto ?? Prezes Wisly ?? pytam kto ??
Ludzie wy nie macie w ogole pojecia co wy piszecie !!!
Ja nie widze tego !!! I jestem przeciw !!!
Nie jestem za zgoda ale za ukladem.Chcialbym sobie chodzic po miescie w szaliku i nie dostac w glowe siekiera.!!!
Jestem za pokojem ale jedna sprawa na derbach kiedy szale zaczna sie palic pokój pryśnie chociasz chcialbym zeby byl :/ :(
Jak nie widzisz to idź do okulisty
popieram Cie w 100% z tym żeby chodzić teraz w barwach !!
fajnie by było zorganizować jeszcze jedną Taką msze w piątek w godzinach pogrzebu !!!
pozdrawiam wszystkich "prawdziwych" kibiców !!!
Jak to czytam, to przypomina mi się sytuacja pół roku temu na Ukrainie...
W końcu Cmentarz Orląt można jednak odnawiać i to z poparciem władz ukraińskich.
A na Wołyniu nie ginęło kilku od kos, lecz tysiące w okrutny sposób.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)