Cracovia moze byc czarnym koniem w 2 lidze wg zawodnika Pogoni gramy najefektowniejszy futbol w lidze!Nie daje tez duzych szans na awans Jagielloni-bo jak stwierdził maja słaba ławke rezerwowych !Wszystko to mozna wyczytac w piłce nożnej .
Jest na zdjeciu Szczota !
Piłka nożna podkresla tez w przciwieństwie do Smudy wysoki poziom meczów w Szczecinie,Bełchatowie i oczywiscie w Krakowie !
-
-
Artur Bugaj twierdzi ze...
W tempie jest wywiad z zawodnikiem jagi, i też twierdzi że Cracovia może być czarnym koniem. Jednak lepiej pasów nie wystawiać (jeszcze) wśród pretendentów do awansu. Tak będzie lepiej. Swoją drogą piłkarz ten, mówi, oczywiście nie wprost, że nikt jeszcze nie chce awansu w Białymstoku. Czyżby jaga punkty zdobywała na utrzymanie, a na wiosne handlowała meczami? Ciekawe...
Ja tez proponuje aby znowy nie doszło do zagłaskania naszych kopaczy zwłaszcza ze dopiero za nami 9 kolejek !
Trudno, żeby Artek twierdził inaczej. W końcu trzy bramki dla Pasów strzelił. Gral w Cracovii w sezonie 1989/90 :))))
No wlasnie...Malo kto wie,ze on w gral w krakowskich klubach na przelomie dekad...
Doktorze-ty masz leb-encyklopedie:-)
Pozdrawiam!!!
Ja mówiłem o Darku Łatce i o wywiadze w tempie... tak w woli doprecyzowania...
Owszem Bugaj grał w Pasach, ale przyszedł do Cracovii jako niechciany w ...... razem z nim przyszedł wtedy chyba niejaki Klaja.
tomecki.
A teraz w Cracovii to niby nie grają niechciani w gts? :))) To nie ma nic do rzeczy akurat. Każdy zawodnik gra tam gdzie on chce i gdzie jego chcą.
Notabene Bugaja nie chciano też w Cracovii (po roku grania) - w powody nie wnikam i wrócił do gts, jeśli już tak drązysz ten temat
Heh...zawodnicy zmieniaja kluby,to normalne ;-)
Sorki,ale zmeczony jestem i moze dlatego przyszedl mi to glowy tak dziecinny powod?:-)
Doktorze
zadne drążenie:-) nie mam nic do klubowego pochodzenia piłkarzy! to tylko takie historyczne przypomnienie:-)
no to uzupełniłem (prawie do końca). A potem grał w Amice, Pogoni, jakichę mniejszych klubikach i w Stasiaku, z którym trafił do Pogoni Bardzo Nowej vel Ptakovia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)