Duża prośba! Rozpoznajcie warunki i cenę (350 osób) na TEN mecz! Formalności biorę na siebie!
CRACOVIA NON STOP!
-
-
Specjalne pociągi!
wiem juz sporo na ten temat, daj mi jeszcze trochę czasu..
jest lepiej niż myślałem..
pzdrw
Pociągi pod specjalnym nadzorem (Ostře sledované vlaky)?
Życię, że by się udało.
Pozdro Mr.Axe.
Anton - to był film.
to był cudowny film..
Ro Man! Wiem już wszystko! Też dzwoniłeś do Kaweckiego?
Do wszystkich! Do Szczecina będzie pociąg specjalny! Zapisy i bilety (wraz z biletem na mecz) do nabycia już od meczu z KSZO! Tylko 350 miejsc w pociągu (w tym 120 tańszych-stojących). Kto pierwszy ten lepszy!
CRACOVIA NON STOP!
a jakie koszta?? wstepnie wiadomo??
Ekstra jedziemy !jakie koszty ?
No to taki żart. Taki drugi tom tego filmu, wszystko na odwrót. Chodzi o to, gdzie i czy ten pociąg będzie zatrzymany no i kim. Dobrzy (my) w pociągu, źli (oni) atakują. Szkoda, że Hrabal już nie żyję, napisałem bym do niego, trochę go znałem, można by sie mu temat spodobal.
Według wstępnych ustaleń:
Bilety siedzące 230 sztuk - 90 złotych (wraz z biletem na mecz)
Bilety stojące 120 sztuk - 45 złotych (wraz z biletem na mecz)
Przyjazd do Szczecina 1 godz. przed meczem, odjazd 1 godz. po meczu!
CRACOVIA NON STOP!
kto wie moze sie wybiore, po tylu latach ...na wyjazd, ach..lezka w oku
:P
pozdro
Wojtek
Axe..
ten sam trop..
ale myślałem jeszcze o jednej zniżce..
na razie spaliło na panewce..
jadę na pewno i proszę o wstępny wpis..
reszty dokonam w klubie..
dla mnie tym lepiej bo w pod koniec października muszę być w Berlinie czyli, że szybciej załatwię wyjazd do Branderburgii, zobaczę również skuteczną grę naszych przeciwko Pogoni.. wierzę w zwycięstwo..
p.s. ile biletów przyznała nam Pogoń? 350 mijsc w pociągu czy wg pojemności listy wyjazdowej?
pozdrawiam
ja sie pisze na to ..
Spokojnie biletow starczy ale jak pojedzie np 200 typa to koszty sie zwiekszaja?
axe,a przeciez jest najpieew wyjazd do Bielska!!!
Po Kszo powinny być zapisy na Podbeskidzie.
To już na 100 % jade :)
Tylko że z tymi siedzacymi i stojacymi :) To wiecie jak bedzie nie lepiej byłoby to wysrodkować ! Jedna cena a kto sobie siadzie to jego radość ! Ale jak jade z Cracovia to przecież zawsze sie pozamieniamy i sie dogadamy !
Moze jeszcze ustalimy jedna cene !
zapisy sa juz i na BB i na Szczecin od wczoraj
zadzwoniłem zatem do Klubu - i nie
PASIASTY POCIĄG SPECJALNY!
Ceny ostateczne:
Bielsko-Biała - 45 złotych (tam i powrót + bilet na mecz)
Szczecin - 90 złotych (tam i powrót + bilet na mecz)
Zapisy w klubie, tylko osobiście, kasa z góry, listy będą zamykane na 3 dni przed terminem wyjazdu! Ilość miejsc ograniczona!
Co do pociągu specjalnego do szczecina warto byłoby, aby z tydzień wcześniej info o przejeździe przez poznań było i u nas wiadome. Z tego co wiem do szczecina wybiera się nieco osób z poznania (ultras i hooligans), więc warto byłoby znać godzinę przyjazdu pociągu do poznania. W klubie znają osoby z waszej bojówki i oni mają kontakt z nami. Wtedy dogra się wszystko idealnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)