Powinnismy wywieśić tylko pare flag np."Ojcze Świety żegna Cie twoja Cracovia" , "Cracovia-Polska" , "jesteśmy biali..." , "Krwinki ...".Napewno żadnych "Łowcy psów" , "Nigdy niezejdźiemy na psy" , czy "Bóg wybazca Cracovia nigdy" Co do rezsty się zgadzam : sektorówka z postacią Jana
Pawła 2, race w kształcie kżyrza, Minuta ciszy , Barka na początek, a co do dopingu powinien jednak byc przez cały mecz , ale oczywiście bez zadnych
wyzwisk itp. Powinna także zostać otwarta klatka dla kibiców Legii.Jak chcą to w niej zostaną jak nie to niech się rozsiąda po całym stadionie !!!
-
-
Cracovia - Legia (kibicowsko)
100% Poparcia
Trzeba jednak mieć nad tym wszystkim kontrole, aby nie było żadnych prowokacji.
Tu ukłon do organizatorów.
Nie należy wpuszczać osób pijanych na stadion, to miedzy innymi.
A co Wy na to żeby na ten mecz też wiślacy przyszli?
Ja proponowałbym 26 min ciszy ( tyle ile lat pontyfikatu Jana Pawła II ) a na mecz moglibyście zaprosić kibiców Wisły , oczywiście jeśli nie chcecie to nie .
POZDRO !!
Wam sie juz chyba calkiem we lbach poprzewracalo...
Arro. Widać że nie dorosłeś do tego żeby być kibicem Pasów.
Zastanów się co piszesz
Tak zaprośmy Wiślaków !!
Posadzimy ich miedzy nami i sektorem gosci tam jest duzo miejsca !!
nie chodzi mi o to zeby zapraszać Wiślaków, ale uszanujmy pamięć
o papieżu i zachowujmy się normalnie. A jak znam życie to zawsze znajdzie się jakiś idiota który zaintonuje "przebój" Wisła to stara itd.
Aha chciałam tylko napisać, że wszyscy są pełni podziwu dla nas. Ja mówiąc szczerze jestem dumna z nas. Wspólny doping to już coś...Zresztą i tak zrobiliśmy już dużo. Zapraszam na str. Wisły, kibice BG chcą się pojednać na stałe...
ja wlasnie dzisiaj rozmawialam z kolezanka (tez Wislaczka) i stwierdzilysmy,ze bylo by naprawde WSPANIALE byc u Was na meczu z Legia i dopingowac Krakowska druzyne. Myslicie ,ze moglo by cos takiego kiedykolwiek dojsc do skutku? odciazylibysmy troche zapracowana policje :P (moglaby lapac zlodziei i przestepcow i zaufac kibicom na slowo honoru) ....tak wiem , juz sieje utopijne wizje po jednym cudownym dniu, ale coz ja na to poradze,ze sie tak rozmarzylam.ale to nie od Wislakow zalezy , ale od Pasiakow, Zarzadu i dziesiatek innych instytucji. Pozdrawiam:)
zapraszamy , zapraszamy , ale moze tym razem bez barw :)
Co Wy wyprawiacie?Wiślacy mają swój stadion i swoje mecze,zapraszamy na derby.
Bez przesady !!__Cracovia to Cracovia nie ...wspólne mecze a my pózniej do nich ???
nawet porozkminiac sobie nie mozna? co ma byc to i tak bedzie.
Jeśli jesteście przychylni "Barce' na początek (to tak by nie rozmywać dalej tematu).. zadziałajcie z Opravcami by zorganizowali to jak trzeba..
a moze zaczniemy myslec o obnizaniu plotu na Cracovii i nie tylko i na Legi tez i innych sradionach skoro sie robi tak przyaznie:)))
bardzo mi sie to podoba ze sie tak dzieje
mowcie co chcecie ale dla mnie to jest cud
Filipiak powiedział w GW, ze chipów nie trzeba
Wisła zaprasza "Portowców"
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków w porozumieniu z zarządem Wisła Kraków SSA, zaprosiło do Krakowa kibiców Pogoni Szczecin na najbliższe spotkanie pomiędzy tymi zespołami (16 kwietnia). Fani "Portowców" wejdą na nasz stadion za darmo i mecz obserwować będą z sektoru D razem z kibicami Wisły.
- Ilu ich tylko przyjedzie ze Szczecina, tylu za darmo wpuścimy na sektor D. Będziemy oglądać mecz razem z nimi i zapewnimy im bezpieczeństwo - powiedział prezes Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków, Piotr Wawro.
Nie możemy być gorsi. Niech Legioniści przyjeżdżają i mieszają się z nami. Mam nadzieję, że już jutro Grupa 100 i Koło Sympatyków poinformują o podobnym co Wiślacy zaproszeniu wszystkie media w Polsce.
Bez wyzwisk! Nie obrazamy Legii!!! Tylko pokonamy ja na boisku, i na trybunach normalnym dopingiem!
Wg. mnie na meczu tym nie powinno być dopingu zadnego, każdy kibic powinien przyjśc z czarną opaską na prawym ręku i z barwami - znak solidarności. Doping na tym meczu jest nie wskazany. Przecież zaledwie pare dni minie od pogrzebu naszego anjwiększego polaka. Panowie, APELUJE o brak dopingu. Możemy n. pośpiewać jakąs religijną pieśń, ale tylko tyle. F;agi moga być wywieszone, ale tylko z czarną szarfą przepasaną.
Pozdfrawiam i prosze opravców o rozważenie moich prpozycji!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)