Byłem widziałem i jeszcze nie moge wyjsc z szoku .....To była najpiekniejsza
Msza swieta na jakiej byłem!! szkoda tylko ze w intencji Ojca Świetego :((
Napewno tam gdzies z goory patrzył na nas i sie cieszył ze w koncu chyba sie dogadalismy..
.POZDRAWIAM SASIADKE zza błoń
-
-
Koniec 'Świętej wojny'
Co jest bzdurą?
Msza była ok. Klimat też..
Przynajmniej dalibyście sobie spokój z tą cenzurą.. jak za komuny.
KRAKÓW PANY !!!
bzdurą? temat w którym się wypowiadamy:> w tym momencie....
wróciełm z mszy spotkałem tam mojego kumpla wiślaka, razem zrobilismy sobie zdjęcie i powiedzieli żeby tak trwało to najdłużej.
Widziałem tez dwoch zupełnych połmózgów którzy racząc sie piwkiem na koronie naszego stadionu bluzgali do kibiców Wisły.
Przepraszam za nich i dzieki dla wszystkich za wszystko.
Nigdy złego słowa na Wisłe nie powiem, nigdy sie nie dam sprowokowac.
Przyrzekam.Do konca moich dni. AMEN.Chcby nie wiem co by sie działo.
HEJ PASY GOL!!!
nie da sie opisac slowami tego jak bardzo zaje.iscie bylo!!!!
koniec z ta jechana swieta wojna!!!
Byłem, zobaczyłem, uwierzyłem.
Coś naprawde niesamowitego działo się dziś na Ziemi Świętej.
ja napisze tylko tyle - zwykli kibice Cracovii muszą zadbać o to żeby nimi nie rządziły połgłówki w koszulkach z przekreśloną gwiazdą - dziś nie widziałem wrogich spojrzeń ani nie słyszałem żadnych dogadywań, pełna kulturka poprostu
nabrałem szacunku do prawdziwych kibiców Pasów, ale niestety macie u siebie na Kałuży za dużo osób których sport pomieszał sie z gangsterką i to oni u Was powinni być tępieni jak tylko sie da na każdym kroku, wytępcie od siebie przypadkowych kibiców
POJEDNANIE, to jest to czego chciał Ojciec Swięty nie tylko w Krakowie, ale i na całym Świecie. Jego nauki były jasne jak łza - wszyscy są równi bez względu na wyznanie, czy kolor skóry. Zamiast wojen - pokój, zamiast kłótni - zgoda.
Teraz mamy niepowtarzalną szansę iść drogą, którą ON nam wyznaczył.
Zamiast Świętej Wojny - Wielkie Pojednanie podczas derbów jako Wspólne Święto Piłkarskie.
Jeśli dla kogos to brzmi pompatycznie, to trudno.
Moje zdanie brzmi: dość nienawiści.
Do wszystkich sceptyków:
Czy Pamiętacie ile czasu potrzeba było od I Papieskiej wizyty aby upadła komuna??
10 lat, długich i cholernie ciężkich!!
Więc nie Myślcie, że wszystkich uda Nam się zmienić tak od razu, na to potrzeba CZASU, ważne abyśmy cały czas pamiętali słowa Ojca Świętego, i abyśmy byli Uparci i Wytrwali w dążeniu do celu, jakże szczytnego celu, jeśli Nam się Uda, to Papa z pewnąścią Nam tam u góry Przyklaśnie i zapewne łezka wzruszenia w Oku Mu się zakręci!!
Wydaje mi sie ze na takie pojednanie trzeba wiecej czasu... moze gdyby czesciej odbywaly sie jakies spotkania kibicow przeciwnych druzyn , takie jak ta msza np.
Pasy po wsze czasy !!
Taka atmosfera jaka była utknie mi do konca zycia w pamieci! Takie spotkania kibiców powinny byc organizowane czesciej może wtedy doszło by do pojednania na dobre! Jezeli bedziemy sie wspierac nawzajem ksc, tsw i ksh to wszystko bedzie dobrze!
A ta iskra nadzieij dzieki Janowi Pawłowi II za co najwiekszy szacunek
Kibice Wisły dziękują za gościnę na Kałuży!
Zakończenie świętej wojny = rzeczywiście byłoby cudem, ale przecież w cuda wierzymy ;) Wszystko zależy od nas...
no wlasnie powinnismy organizowac jakies nastepne wspolne spotkania kibicow obu druzyn bo innaczej same wspomnienia po tej pieknej mszy moga niewystarczyc
msza najpiękniejsza w moim życiu;(nie zapomne nigdy;(wszyscy jesteśmy równi!!!Pierwszy raz rozmawiałam z wislakamii hutnikiem bez zadnych kłutni itd... Chciałabym żeby tak było zawsze;(
JEDREK76 tak do obalenia komuny 10 lat ,ale do zalozenia "Solidarnosci" tylko kilka miesiecy.
Powiem wprost bo po co uzywac wielkich slow na forum: niech sie skonczy w koncu ten caly burde, niepierdalanie sie po meczach i cale to kurestwo. Moze nie na miejscu takie slowa, ale czuje , ze ten spokoj potrwa gora tydzien. Postarajcie sie nie zapomniec. Bo teraz to od nas zalezy co bedzie pozniej-jaka bedzie przyszlosc tego kraju. Jesli skoncza sie ustawki to bedzie polowa sukcesu. Mimo,ze nie jestem z Krakowa postanowilam napisac, bedac pod wrazeniem tego co wydarzylo sie na stadionie. Nie zapomnijcie
www.marsz.prv.pl
to chyba kolejny krok ?
Jestem za Wiślak z Płaszowa
Zjednoczmy się dla Jana Pawła II "Wielkiego"
Ojcze święty ty o nas pamiętałeś więc i my o tobie będziemy pamiętać.
Ps. Luknijcie na ==t=e=m=a=t== ==s=z=a=l=i=k==
To jest całkiem dobre rozwiązanie wojny!!!
ŚP. Święta Wojna ???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)