''Wszyscy uczestnicy forum, którzy są przeciw zgodzie z Wisłą są zakutymi głupimi łbami ''
Dzięki że rozsmieszyłeś mój zakuty głupi łeb tym wpisem hehehe
No jak już parę razy wspomniałem zobaczymy za rok co zostanie z waszego entuzjazmu i chęci robienia zgody z tymi zza błoń .
A wszystkim forumowiczom którzy piszą pozytywnie o zgodzie proponuję iść pod stadion wisły w czasie najbliższego meczu i zawrzeć sobie zgodę aby panowała wieczna miłość i tolerancja.
Powodzenia zyczę.
-
-
Koniec 'Świętej wojny'
Jetem za...
Niech nie będzie końca Świętej Wojny" tylko niech to będzie naprawdę tradycyjna Święta, honorowa na miarę takich wspaniałych klubów jak Cracovia i Wisła a nie bandycka na miarę większości wiejskjch zabaw.
Cracovia P A N Y ! i Wisła nie dziady
Romper Stomper to twoim zdaniem najlepiej nie robic nic , nawet nie probowac
wiecie co??ogladalm dzis szalik cracovii kiedy uslyszalam za plecami:''widac ze to kur**''-sa i takie komentarz:/ ale nie mozemy sie poddawac i nie mozna zwracac uwagi na takie teksty:/ to oni sa ...... gdzyz nie maja w sobie czlowieczenstwa....
Zobaczymy Romper Stromper, a swoje zdanie podtrzymuję, zresztą Ojciec Święty też potrafił być dosadny kiedy chodziło mu o wielkie sprawy. Tak jak podczas jego pielgrzymki po '89 roku. Jestem hokeistką i od roku w mojej drużynie gra kibicka Wisły, mało tego bardzo się lubimy i nie wyobrażam sobie drużyny bez niej. Więc jak widzisz niektórzy już od jakiegoś czasu walczą o zakończenie" nieświętej wojny". A wytrwałości komu jak komu ale mi na pewno nie zabraknie.
Wiadomość zmieniona (05-04-05 13:38)
REVENATOR naucz się czytać ze zrozumieniem
Czy komuś zabraniam coś robić i zniechęcam do jakiegokolwiek działania ?? wyrazam tylko własne zdanie, nawet wam poradziłem abyście sobie poszli robić zgodę na reymonta w czasie najblizszego meczu wisły .
tak naprawde to jest jedyna i OSTATNIA szansa na uratowanie sensu sportu - sport, w imie ktorego zabija sie ludzi, nie ma racji bytu.
to, co sie dzieje w Krakowie ostatnimi laty to rownia pochyla jesli chodzi o pojecie kibicowania. spirala agresji i okrucienstwa nakrecila sie do ostatnich granic. siekiery, tasaki noze sa na porzadku dziennym.
co to ma wspolnego ze sportem - nic.
Zastapmy nienawisc zdrowa rywalizacja sportowa. Trzeba zapomniec o urazach, krzywdach itp i nauczyc sie wspol istniec. Trzeba raz a zdecydowanie odciac sie od bandyckich akcji po szyldami klubow, palenia barw "wroga" itp.
Zobaczycie jaka to frajda po wygranych derbach isc na piwo z kibicem Wisly omawiajac mecz, a nawet dokuczajac mu lekko. A chodzenie na mecze rozgladajac sie wokol, czy nie wyleci banda z kosami to srednia przyjemnosc.
Rywalizujmy, nie walczmy.
Nie zaprzepascmy tej szansy, ktora przed nami stoi. Nastepnej raczej nie bedziemy mieli.
Wiadomość zmieniona (04-04-05 16:24)
Jestesmy przkonane ,że to co dzis czujemy po stracie naszego ukochanego Ojca Świetego -naszego PAPY - pozwoli nam zaprowadzic wkoncu zgode miedzy zwasnionymi klubami- wierzymy w to z calego serca!!!!!-Jest on dla nas i zawsze bedzie atorytetem nie tylko w kwestii wiary ale rowniez wzorem do nasladowania w kazdym dniu naszego zycia. Wiemy ze gdy zapanuje wkoncu zgoda, Ojciec Świety, a zarazem kibic sportowy bedzie z nas wszystkich ogromnie dumny- wiemy ze patrzy na nas teraz z nieba - DLATEGO UDOWODNIJMY JEMU I WSZYSTKIM ZE NAS NA TO STAC!!
Kaśka, Dorota , Agnieszka
Ja tez chciałabym, żeby wszystko między nami (klubami) było dobrze...
Cracovia + Wisła = potęga i siła
Zbudowac cokolwiek jest bardzo trudno , ale zniszczyc łatwo i prosto
"Jesteśmy po przeciwnej stronie, nie musimy się więc kochać. Wystarczy, że będziemy się wzajemnie szanować i doceniać osiągnięcia konkurentów. Tego właśnie nauczał nas Karol Wojtyła. A może wydarzy się cud i przemoc zniknie z krakowskich ulic? Papież" (GW prof.J.Filipiak)
Nic dodać
Bóg wybacza, Cracovia RÓWNIEŻ
Bądźmy dzisiaj wszyscy razem na tej mszy i znużmy się w modlitwie.
[*] [*] [*]
propozycja okrzyku dla tych co chca zgode w czyn zamienic:
Zgoda!!! - Hutnik, Wisla, Cracovia!!!
Jan Paweł II:
"Sport nie może utracić swego wymiaru ludzkiego, złożonego z gry, wolności, instynktu społecznego i kontaktu z przyrodą. Tymczasem, jesteśmy często obecnie świadkami degeneracji działalności sportowej przez obce jej interesy, które przeważają nad zdrowiem moralnym, a nawet życiem ludzkim. W takich przypadkach to nie jest już sport. Sport musi zawsze pozostawać okazją do święta i zdrowej rozrywki, w której szanuje się rywali i uważa przede wszystkim za towarzyszy zabawy."
popieram tylko znowu musze zauwazyc to co juz zauwazyl kibic HUTNIKA otóz my:kibice CRACOVII piuszemy o zgodzie miedzy CRACOVIA,WISLA i HUTNIKIEM za to kibice WISLY caly czas pisza o CRACOVII & WISLE lub WISLE i CRACOVII pomi9jajac HUTNIKA!!!!!!!!!Dlatego tez ja napiosze tak:
CRACOVIA-HUTNIK-WISLA
CRACOVIA-WISLA HUTNIK
HUTNIK-WISLA-CRACOVIA
HUTNIK-CRACOVIA-WISLA
WISLA-HUTNIK-CRACOVIA
WISLA-CRACOVIA-HUTNIK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no koniec świętej wojny koniec...;]
tu się wpisuja albo fascynaci Fantazją.....:> albo ludzie którzy w tych klimatach całkowicie nie siedzą.....;]
Pamiętajmy o tym co nas łączy, i zapomnijmy o tym co nas dzieli
Cracovia Wisła Hutnik-Keine grenzen:)
-=KsC_Qr2nOw=- napisał(a):
> no koniec świętej wojny koniec...;]
> tu się wpisuja albo fascynaci Fantazją.....:> albo ludzie
> którzy w tych klimatach całkowicie nie siedzą.....;]
A czy to tak trudno zrozumieć, że my, normalni ludzie mamy już serdecznie dość "tych" klimatów?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)