To jest przykre ze w takiej chwili niektorzy nie potrafia zapomniec o nienawisci. I wy uwazacie sie za kibicow zespolu ktorego Pierwszy Kibic glosil umilowanie zycia i szacunek dla drugiego czlowieka? Smutne.
-
-
Koniec 'Świętej wojny'
Nienawiść sieją bandyci a nie kibice.
Tak ostro trzeba powiedzieć, oni są po obu stronach i lepiej żeby się opamiętali bo szargają dobre imię naszych klubów i sieją niepokój, przez nich zamykają stadiony.
JA też jestem za!
A jesli święta wojna to honorowa do bólu.
Wisła Kraków
Tak naprawdę ci, którzy piszą, że to niemożliwe, że dalej święta wojna ale bez sprzetu, ze ustawki byc musza to sa tchorze, ktorzy boja sie przyznac przed kolegami ze swiata hools'ow, ze tak naprawde nic nie maja do przeciwnikow, ze dla Papieza sa w stanie zakopac topor wojenny, ale nie powiedza tego i beda nadal krzywdzic.
jestem za
Jestem ZA!!!!!
Ej ja nie mowie ze nie jestem ZA tylko mowie ze to nie mozliwe
Widzisz roznice?
JA POWIEM TAK: ZGODA -NIE MA MOWY TO SIE NIGDY NIE UDA,ALE UKLAD O NIEWCHODZENIU SOBIE W DROGE...BARDZO MOZLIWE!!!
http://www.marsz.prv.pl/
łooo sorry za maly zament... nie o to mi chodzilo, choc to tak wyszlo!!
To jest niesamowite stalem pod kuria w szaliku Pasow a obok mnie przechodzila grupa Wislakow,poklepalismy sie po plecach i podalismy sobie dlonie zjednoczeni w smutku,chce zeby tak bylo zawsze w Krakowie,STOP PRZEMOCY!!!
jestem za! myśle że to byłoby naprawde COŚ...!! a Papież napewno ucieszyłby sie!
do KSCZakopane: z całym szacunkiem, przynosisz wstyd góralom, zrozumże wreszcie przesłanie papieża: nie ma rzeczy niemożliwych. Zrozum na miły Bóg!!!
Wiadomość zmieniona (03-04-05 22:41)
Zacznijmy darzyć się szacunkiem, tolerujmy się, skoro szanujemy Papieża Jana Pawła II, a z tego co widzę większość nas tak czuje, to znaczy, że również szanujemy Jego naukę, a więc i to co miał nam do powiedzenia o sporcie, o którym mówił, że może stać się narzędziem budowy bardziej przyjaznego i solidarnego świata.
Zatem w ramach podziękowania za trudną misję jaką dla nas wykonał, udowodnijmy, że jest to możliwe, a będzie to niewątpliwie najpiękniejsza oznaka wdzięczności i szacunku dla Niego.
Wierzący....
[*] [*] [*] Jan Paweł II 1920-2005 [*] [*] [*]
spportowa rywalizacja - TAK
święta wojna - NIE!!!
Swieta wojna - tak!
Przemoc - nie!
Ludzie, pamietajcie, ze "Swieta Wojna" przez dziesieciolecia oznaczala tylko i wylacznie SPORTOWA rywalizacje...
Kto zrozumiał nauki naszego Papieża Jana Pawła II będzie chciał skończyć z nienawiścią miedzy klubami.
Wisła i Cracovia razem, bez nienawiści, to jest to co mozemu podarować największemu człowiekowi naszych czasów. To będzie znak,że kochamy Papieża i wypełniamy jego słowa... To czas,ze wreszcie mozemy być razem...
Kryzys ja sie juz nie odzywam!!
Zobaczymy czy sie uda !
Ja jestem pewien na 99% ze zgody,ukladu czy szacunku nie bedzie ale zobaczymy
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (03-04-05 22:51)
Jesli na forum sa aktywni Ultrasi KSC to moze stworzycie flage Wisla, Cracovia Jednosc Krakowa ?
Wystapie z taka prosba na forum Wisly kiedy to tylko zostanie odblokowane.
Witam, zerknijcie na tą stronę
www.marsz.prv.pl
KONIEC WAŚNI!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)