jutro oddamu Mu hold, to nie bedzie mecz.
Prosze, pamietajcie o tym i kazdemu znajomemu przekazcie!
-
-
Zrzuc dres, wloz krawat! Wez swieczke i modlitewnik...
Czy jest obowiazek przychodzenia w garniturze??:/
dzisiaj na Placu Centralnym w Hucie wszyscy bylismy w dresach ... no ale w sumie sytuacja by tego wymagala ...
nie!!ale obowiazkowo strój żałobny na czarno, a przynajmniej nie w kolorowych ubraniach
Oczywiscie przyjde na czarno ale w dresie :/ i jeszcze szalik przepasam czarna wstega!!!
nie no w dresie to nie bardzo.. juz lepiej jakies dzinsy albo sztruksy jasne jak nie masz ciemnych czy cos..
NIE SZATA ZDOBI CZLOWIEKA.OBECNOSC I SZCZERA MODLITWA JEST WAZNA.
M.S78 KSC1906 napisał(a):
> NIE SZATA ZDOBI CZLOWIEKA.OBECNOSC I SZCZERA MODLITWA JEST
> WAZNA.
>
Liczy się też szcunek dla zmarłego, zwłaszcza kiedy jest Nim Jan Paweł II
mysle ze powinnismy bys godie ubrani ;)
w niedziele do kościoła też w dresie chodzicie ?
ja tam żadnych szlików i koszulek nie biorę ....ide się pomodlić a nie na mecz.
a to co się dzieje przed kurią i te pochody raz Cracovia raz Wisła to jest już żenujące....."konkurs" kto więcej i wyżej szlik zawiesi...pokazówka i nic więcej:/
A co mnie zdzwilo, dzsi do kosciola poszlam an czarno i barzdo elegancko, zazwyczaj chodze troche luzniej. Myslalam ze wiele osob tak przyjdzie, w koncu oddszedl wielki czlowiek a tu....patrze wiekszosc normalnie a nawet totalnie luzno...Wiec na stadion tez pojde elegancko. Szalik owszem.
Poprostu ubierzcie się jak byście szli do kościoła.
Pozdrawiam
Ja ide w garniturze, ale z szalikiem.
Jesli pojde to raczej,ze w koszulce pasów to oczywiste.
[b]Kto moze niech wezmie ze soba znicz...
Mozemy poustawiac je na murku od Focha...
Tak jak wczoraj to bylo ze swieczkami...[/b]
Barwy musza byc! Musimy byc identyfikowalni! To ma byc egzamin z Tego czy potrafimy stac razem z innymi o innych przekonaniach sportowych!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)