Witam
Moze to troche glupio zabrzmi,ale czy jest mozliwosc zrobienie plakietek na ktorej bylaby xywa kazdego(jak nie kazdego,to przynajmniej wiekszosci) ludzi z forum.
Chodzi mi oto,ze na meczu byloby kogos duzo latwiej znalesc.
Domyslam sie ze wiekszosc forumowiczow zna sie b.dobrze z widzenia,ale dla tych nowych,czy tez zadziej goszczacych na stadionie bylby to raczej pomysl nienajgorszy.
Wiem ze do tego potrzebna bylaby kasa,ale co wy na to?
-
-
Plakietki rozpoznawcze?
Popieram - bardzo dobry pomysł!!
ja moge na mecz z Kszo przyjść w plakietce ...
a nie mogły by to być zwykłe identyfikatory za 50gr. ? i podpisane nickiem z Forum ?
jestem za, jak najbardziej !!!!! moge sie tym zająć
niewiem czy na KSZO wyrobie ale sie postaram, jest ktos chetny do pomocy??
No może jeszcze getto dla forumowiczów zróbcie ...
Jak chcecie kogoś poznać to się z nim bezpośrednio ugadajcie !!!
Nie mam nic do poznanwania ludzi ale te plakietki to chyba lekkie przegiecie i troche śmieszna sprawa :)
no centralnie ja bym sie w czymś takim nie wypuscił :)))
Robin 101 % racji.
fajnie właśnie ... idzie koło mnie jakiś gostek ja patrze a tam ma napisane np. Rex podbijam i gadam
a zresztą róbcie jak chcecie ...
Witam
Nom,czekamy na opinie innych:)
Po namyśle stwierdzam, że to jednak nie najlepszy pomysł. Jak ktoś się chce poznać to zawsze można się umówić przed meczem na pifko. A chodzenie z plakietkami to raczej nie wygodne.
zdecydowanie niewygodne, choc praktyczne
A nie moznaby zaoszczędzić na kasie ... każdy sobie poprostu nicka napisze na CZOLE flamastrem ... Oszczednie i bez dodatkowych gadzetów ! :)))
a moze koszulki 'forumowiczow' z ksywa se zrobimy co?? :)))
ooo koszulki lepsze bo id to rzeczywiscie, wyperswadowaliscie mi :P
a może tatuaże na policzkach :-)
lub na
[IMG]http://www.majster.cc.pl/joker/html/zdjecia/130.gif[/IMG]
generalnie jak ktoś lubi to jego sprawa ...
nie wyobrażam sobie np. klarosa czy icka o Doktorze nie wspominając jak chodzą po stadionie z plakietkami ...
:-))))))
część z nas ma na koszulkach i piłkarskich ( Crac ) i hokejowych ( Karvin , Radar ) swoje ksywy ...
sam kilka razy inicjowałem spotkania forumowiczów w przerwie meczów zawsze były śmiechy bo czesto spotykali się tam ludzie na co dzień doskonale się znający a netowe ksywki na takie znajomości nie wskazywały ...
znam osobiście bardzo wielu tych aktywniejszych ...
innych często zaczepiam widząc koszulkę netservice ...
ale pomysłu nie popieram ...
ja mam lepszy pomysł - kod kreskowy na czole i kazdy forumowicz zakupi sobie czytnik hehe nie no poprostu przesada plakietki , koszulki , moze szalik chyba sobie jaja robicie - przeciez wiadomo ze jak chcesz sie z kims poznać z forum umawiasz sie i po kłopocie .Ja osobiscie znałem tylko Boole a teraz znam juz kilka osób z tego forum
Macie projekt:
[img]http://opravcy.w.interia.pl/ident.jpg[/img]
Nieniejszym zrzekam sie do niego wszelkich praw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)