Teraz jest bardzo dogodny moment (niestety kosztem śmierci Papieża) na to, żeby między kibicami Cracovii a Wisły zapanowały w końcu NORMALNE STOSUNKI. Czyli czas najwyższy, żeby kibice obu klubów zaczęli postępować w myśl hasła:
KOCHAM CRACOVIĘ, ALE JEDNOCZEŚNIE SZANUJĘ WISŁĘ I INNE KLUBY NA
ŚWIECIE.
W tym celu przedstawiciele kibiców CRACOVII powinni z przedstawicielami kibiców WISŁY zawrzeć pisemne porozumienie, w którym obie strony zobowiązałyby się do wzajemnego poszanowania się. Wierzę, że taka umowa jest możliwa.
-
-
Porozumienie między Cracovią a Wisłą!
Uważam że jesli tak by sie stało,byłby to na prawdę piękny gest...
Z drugiej strony...nie wierze że tak na prawde sie stanie...nawet jeśli będzie to na papierze-co zostanie to zostanie...
A może ja po prostu straciłam wiare?
A ja mam pytanie czy ta Msza Świeta jutro o 19 30 jest tylko dla Kibiców Cracovii czy inni tez moga przybyc i liczyc ze w tym dniu obejdzie sie bez zadym...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)