Tylko to mnie ogarnia!!!;(((((((
-
-
Płacz.....
mnie też... i pustka... straszna pustka...
Opuścił nas największy autorytet młodzieży;(Jan Paweł II pozostanie w naszych sercacj na zawsze;(
juz czuc zadume i ogromna puste ... :/
Teraz jest juz troche spokojniej, ale gdy uslyszalem ze odszedl, to grunt zawalil sie pod moimi nogami. To niby oczywiste ze kazdy kiedys odejdzie, ale nikt chyba nie sadzil ze papież, nie on...
Byl jednym z nas - Polakiem , kibicem... Żegnaj...bedzie Cie brakowalo
Wiadomość zmieniona (03-04-05 01:34)
Ja niestety dalej ryczę jak glupia..;(;(dlaczego??dlaczego odszedl?takim ludziom jak on (a byl tylko jeden) Bóg powinnien dać niesmiertelność...;(;(
[*]Papa is forever in my heart...=(this is not possible...=(=(=(Everyone is with you Papa....in way to the "Blue Kingdom"....=(=(
I Love You Papa=(
Kurczę, ale mnie gardło ściska i nie chce puścić...
Ale papież pozostawil po sobie wielka spuscizne, wiele rad, przemyslen. Czlowiek nie jest zly z gruntu, zla sie uczy. Dla mnie to jest moment przelomowy - aby sie zastanowic nad zyciem, tym co robie, tym co zrobilem do tej pory. Czuje pustke, ale zarazem On wskazal mi droge - to najcenniejsza z rad
Wieczny odpoczynek...
Ojciec Swiety nie chcialby zebysmy plakali...ale lzy same leca nam z oczu...
;(;(;(;( Ojcze Swiety Odszedles Od Nas Cialem Lecz Dusza Pozostaniesz Zawsze Z Nami...;(;(;(
Teraz modlmy sie za dusze Jana Pawla II...;(;(;(
Odszedł najwspanialszy człowiek! Chyba każdemu będzie go brakować! :( Ja tylko nie mogę zrozumieć tego, że tyle dobrego zrobił dla świata, nikomu żadnej krzywdy nie wyrządził a musiał umierać w takich cierpieniach! :( Nie mogę się pogodzić z tym, że już go nie ma! :( Módlcie się za duszę Jana Pawła II :( Drugiego takiego Papieża a przede wszystkim człowieka już nie będzie!!! 02.IV.2005 r - ta data zostanie zapamiętana a Ojciec Święty na zawsze pozostanie w naszych sercach!!! [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
I jak tu teraz normalnie żyć... przecież to niemożliwe...
Smutek i żal jest cały czas ogromny..... W ogóle to trudno cokolwiek napisać bo trudno zebrać myśli....
...
Byłem w kościele, nie mogłem się od płaczu powstrzymać na każde słowo o Ojcu Św. :'(
dzisiaj w kosciele pod koniec mszy poscili nagranie w ktorym Papiez opowiadal ze na kazdego przyjdzie czas ze kazdy odchodzi z duma /// ...
On napewno odszedl z duma ...
thor, swietne spostrzezenie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)