Moze da sie jakos wplynac na to, zeby ze stadionu Cracovii oraz Wisly zniknely obrazliwe flagi? Jesli ktos ma mozliwosc ingerowania w to, to bardzo prosze niech to zrobi!
-
-
WISŁA KRAKÓW
ta msz na stadionie pasow to chyba najlepszy pomysl, i nie wazne ze beda ta m wisla,cracovia czy inne...wazna jest pamiec o tak wielkim czlowieku!!!!
Ta msza juz na 100% tak ? bo chce byc
no to jak chcecie żeby to doszło do skutku rozsyłajcie tą informacje komu możecie, przyjdzie wszyscy w barwach swojego klubu i nie pozwólcie na jakieś głupie incydenty jutro..
Wiadomość zmieniona (03-04-05 16:15)
tak - 100%
Ja już napisałam to na swoim blogu i jeszcze wkleje na kilka różnych for (forum?). Pokażmy na co nas stać....
Wszyscy ponad podziałami...
[img]http://www.kibicewisly.pl/galeria/inne/papa/c11.jpg[/img]
Wrocław dziękuje za przykład ... Jesteśmy z wami ... Zrobimy to samo... Jeszcze raz dziękuje....
zgoda !!!! Bardzo bardzo bym chciał aby to co piszecie nie bylo tylko slowami w podniosłej chwili ale aby tak naprawde bez wulgaryzmow bez nienawisci tylko zaciete mecze aby derby bez policji i caly stadion pelen kibicow tak jak za dawnych dawnych lat pasiak kolo Wislaka i tego sobie i wam życze
pisze to w wszystkich tematach bo bardzo chce aby zostalo zauwazone i abysmy wzieli sobie to do serca aby..... PAPA PATRZĄC OD BOGA BYŁ Z NAS DUMNY ZE JEGO DZIELO-NAUKA NIE POSZLA NA MARNE
faktycznie istnieje uwazam potrzeba informowaniu o jutrzejszym pojednaniu takze poza internetem.
masakryczna plama by z tego wszystkiego wyszla jakby jutro sie cos komus stalo. ja jestem ufny i skorzystam z zaproszenia i bez niczego sobie wejde na stadion w barwach i mam nadzieje ze nikt na moj widok tam nie bedzie krzyczal "Ludzie co ten !@#$%^& tu robi, &*%^% go!"
Pisanie tutaj nic nie da. Pojednać kibiców też się nie da. Taka jest prawda. Pozatym dziś pd kurią widzialem dziewczynę w szaliku ŁOWCY PSÓW, pozatym przy wejściu do kurii wisi Wasz szalik WŁAŚCIWA STRONA BŁOŃ. I gdzie tu szukać choćby jednodniowego pojednania?
Jestem dumny z tych widoków..
Szale Wisły,Cracovi i Hutnika razem.. ludzie w koszulkach,lecz bez wzajemnej nienawiści..
Oby ta sytuacja nie zmieniła się po tygodniu..
Zróbmy to dla Niego.. dla Papieża..
Przecietny kibic to nie jest ta dziewczyna z Lowcami Psow, czy osoba, ktora podrzucila ten szalik. Oni sa glosniejsi, agresywniejsi, ale jestem przekonany, ZE NAS JEST WIECEJ!!!
niech ktos to napisze na forum GieKSy,ODRY i GÓRNIKA moze ktos przyjedzie...
Po moim mailu do www.sports.pl zdecydowali sie oni pomoc w akcji dodajac newsa na stronie, oraz informujac wszystkie stacje radiowe dla ktorych przygotowuja aucydje. Serwis iGol (www.igol.pl bedzie wspominal o tym w swoich audycjach, oraz umiesci informacje na stronie, www.pilka.biz juz umiescila newsa - mam nadzieje ze reszta rowniez nam pomoze (wyslalem ponad 25 maili).
Brawo!
Ta dziewczyna jakas chora musiala byc
Np. przez takich MX ów możemy sobie to całe gadanie w buty wsadzić. Za dużo idiotów jest, żeby to się udało. Mam nadzieje tylko, że nawet jeśli się nie uda, to ci normalni zostaną normalnymi.
Zaraz ktoś zapyta o grzechy Wisły? (jakie grzechy?)
I temat idzie do lamusa... niestety ale lamusów nam nie brakuje :/
Uświadomcie mnie, że jest inaczej, bo naprawde chciałem iść na tą msze...
Cracovia również ma swoje grzechy.
Jednak to nie ma sensu!
Stare błędy o których mało kto pamięta!
Większość bije się o nic!
kto ma o tym decydować?
my wszyscy, a ci z górnej półki maja to tylko zaakceptować !
*KoTeK* napisał(a):
> Jetem za ale o takich rzeczach nie decyduje sie na necie... to
> są poważne sprawy i niech ktos z wyzszej polki zdecyduje co i
> jak...
>
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)