Nie mówie tu o grupie chuliganów tylko o waszej jakiejs zorganizowanej grupie- Grupa100 ? O ile pamietam to jest cos takiego chyba u Was? Co do chuliganów to sam sie ich obawiam... i tez uwazam ze nie maja nic do gadania...nie czas na przegadywanie sie... :(
-
-
WISŁA KRAKÓW
Powiem tylko jedno słowo - TAK!
Zgoda na zawsze
Ja napewno bede w poniedzialek, tak jak ktos powiedzila wczesniej, nie wielkie slowa tylko czyny sie licza. robmy cos razem, bez oddzielania nas od siebie policja , po prostu badzmy razem na Waszym stadionie i uczcijmy pamiec tego jakże waznego Czlowieka...Polaka...Papieza.
Tylko kolejna kwestia, tak jak rowniez ktos juz wspomnial, trzeba sie jakos dogadac poza netem, bo nie zapominajmy,ze nie kazdy ma do niego dostep i musimy takze zdbac o to,aby kazdy mozliwy kibic byl poinformowany, zeby nie bylo w pon zadnych ekscesow po drodze do Was,ze WIslak zostanie napadniety przez akichs idiotow czy odwrotnie. mamy cala niedziele na to i prawie caly poniedzialek.
GREGU , DZIEKI ZA WIADOMOSC :*
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
dokladnie niech sie kola sympatykow dogadaja, spotkaja, czemu my sie nie mozemy spotkac, ilu jest kibicow zacznijmy od siebie naprawiac, czemu nie mozemy pokazac ze jestemy ludzmi przede wszytkim, jestesmy z krakowa wszyscy to jest magiczne miasto, sprobujmy chociaz czy mozemy cos stracic, pokazmy pilkarskiej polsce ze jestesmy do tego zdolni, pokazmy ze umiemy, potrafimy i CHCEMY !
JAN PAWEL II - APOSTOL POJEDNANIA CALEGO SWIATA - JEGO KRAKOW TEZ CZEKA NA POJEDNANIE. NIGDY NIE JEST ZA POZNO NA ZMIANY.
ruda_ts - popieram w 10000%. Cracovia & Wisła & Hutnik u nas o 19:30 w poniedzialek, bez rzadnych burd, policji. wyzwisk.po prostu wszyscy razem...[*][*][*]
popieram jak najbardziej. Przekazujmy to innym. To bedzie naprawdę najlepszy przyklad ze chociarz teraz ( bo lepiej późno niż wcale) możemy tam stać obok siebie i zapomniec chociarz na moment o: świętej wojnie, lidze...
ja osobiście sie tam zjawie i nie bedzie mi przeszkadzało ze bede miał obok kogos w szalu Wisły czy Hutnika. Weźcie wszyscy barwy. To ważne
[']
Wiadomość zmieniona (03-04-05 00:18)
Cóż w takiej chwili znaczą barwy klubu.... :(((((((((((
a coz znaczy nasze spotkanie bez barw??? nic nie znaczy , bo nie jest zjednoczeniem, bo nie ma symbolu!! To naprawde tak wiele zabrac barwy ze soba? przeciez to wlasnie nasze barwy sa dowodem jednosci, ktora mozemy "uzyskac" czy "uzyskamy" dzieki takiej a nie innej postawie i nauce Papieza? czyz nie?!
Wiadomość zmieniona (03-04-05 00:28)
w pewnym sensie znaczą.....nie musimy się odróżniać, ale to by w większym stopniu uświadomiło ludziom fakt że mamy obok kibiców innych klubów..
z ust mi to wyjęłaś
Nie głupi pomyśł ! Zawsze w sercu na wieki AMEN - PAPA !
" C R A C O V I A P A N Y "
Zastanawiam sie tylko czy trzeba było az smierci Papieza by kibice zrozumieli ze są w pierwszej kolejnosci ludzmi a potem kibicami ? choc moze to Papieza ostania wielka zasługa... moje serce kibica bedzie zawsze z Pasami przezyłem z tym klubem dni chwały i gorycz upadku !!!!!ale nigdy nie mogłem zrozumiec dlaczego odbiera sie komus prawo do kibicowania innej druzynie !!!! chciałbym by cos wreszcie sie zmieniło....... NAPEWNO CHCIAŁBY TEGO PAPIEZ......a teraz jestem ciekawy jak długo utrzyma sie chec pojednania i zycia z prawem do kibicowania klubowi ktory jest kazdemu najblizszy !!!! sam mysle ze max 2 moze 3 m-ce zawsze znajdzie sie debil ktory wznieci nowy ogien nienawisci....majac nauki Papieza gdzies ,w imie klubowych barw poleje sie znow krew.......ale zawsze jest nadzieja ze moze wreszcie bedzie inaczej......dlatego pozdrawiam wszystkich kibicow Wisły ,Hutnika ,Garbarni Wawelu i wszystkich klubów w całej Polsce .....Papiez ukochał tak jak ja Cracovie ,ale napewno nie zgodziłby sie odebrac godnosci innemu człowiekowi o zyciu nie wspominając ,zwłaszcza z powodu klubowych barw....
plusjack podpisuje sie pod tym co powiedziales z czystym sumieniem!!! to jest najlepszy moment,aby zaniechac wszytskich sporow....warto to przemyslec
to jest jedyna szansa !! trzeba ja wykorzystac !! w pon wszyscy w barwach , to bedzie fenomen !!
Oby to sie udalo......
chetnych nie brakuje , ale zeby sie ktos tym zajal !! zeby ludzie sie nie bali z Huty ,z Wisly i innych , wszyscy razem !!
jesli o mnie chodzi to poswiecam sie by namowic wszystkichmoich przyjaciol z Cracovii, Wisly i Hutnika. To niewiele dla mnie, ale wierze ze moge zrobic ogromnie duzo.
[*]
Niech każdy zrobi to samo, a będzie dobrze...
Będę tam, jako kibic Wisły. Bądźmy tam razem.
Będę... [']
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)