Na naszym forum już jest taki temat,zobaczymy jak się rozwnie.A po za tym muszę przyznac że jestem pozytywnie zaskoczony.Jeśli ten marsz doszedł by do skutku i to bez zadnych ekscesów,wręcz przeciwnie w duchu przyjazni to myśle,ze nabrałbym do Was większego szacunku.Pozdrawiam
-
-
POKAZMY ZE UMIEMY SIE ZJEDNOCZYC DLA PAPIEZA...
jak dla mnie to jest zbędna pokazówka ...
proponował bym nie mieszac spraw duchowych z szalikami ...
chcecie iść ?
no problem ...
ale bez barw ...
takie jest moje zdanie ...
niech bedzie bez barw... ale zostawmy to kwestii wyboru kazdego z nas
Lechita w Cracovie.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 21:25)
Ja uwazam ze przemarsz w barwach jest dobry.
Nie chodzi o to zeby sie pokazac ludziom, tylko o to by pokazac ze kibice są z Cracovią i nie jest dla iech najwazniejszą sprawą zeby sie zabijac nawzaje,, a taki jest niestety podejscie ludzi do kibicow.
Dzisiaj uwazam ze sie pokazalismy ze swietnej strony, dziekuje wszystkim ktorzy byli za zorganizowanie bukietu i pokazanie ze kibice to nie tylko mecze, pijanstwo i zadymy ale ze kibice to Katolicy ( moze nawet nie tylko bo ludzi z innych wyznan tez sie modlą za Papieża ) i ludzie dla których Ojciec Święty jest bardzo ważną osobą.
Jey Jey: ja Cie proszę....
tylko z barwami to by bylo cos niesamowitego bende napewno jesli dojdzie to do skutku i oby nas przeszlo pare ladnych tysiakow
pierwszy raz tu pisze.. ale musze przyznac ze pomysl swietny jak to mowia w tv teraz ,,papież i tak kiedys by umarł , teraz odnas zalezy jak spozytkujemy i jak zrozumielismy jego nauki''
Więc co z jutrem? Jeśli ktoś władny wpadnie na dobry pomysł to może niech założy jeden oficjalny topic a moderatorzy niech go zamkną.
Świstak: a jakakolwiek inna forma kontaktu?
Lechita w Cracovie
Okocimski Ks jest z Wami Niech bedzie to czyn Dla Wielkiego człowieka Waszego kibica !!!
po 1...widziałam szal "śmierć wiśle" pod Kuria...i super to to pomysł nie był:/:/:/
po 2...na prawde nie wierze w to co sie dzieje...to jest coś niesamowitego!!Nawet kibice(żadni!!)nie przyczepiaja sie o barwy wszyscy sa jak jedna rodzina...nie wierze!!
po 3...byle do poniedziałku...
Pozdrawiam ze smutkiem:(
Tak to świetny pomysł.
Tak apropo przeczytajcie z naszego forum posta "fifiel"
http://www.wislakrakow.com/forum/viewtopic.php?t=24440&postdays=0&postorder=asc&start=250
PAPIEZ WLASNIE ZMARL.....
:(
juz nie ma nawet nadzieji .... niech spoczywa w pokoju ...
CZARNA MADONNA
1. Jest zakatek na tej ziemi, gdzie powracać każdy chce,
Gdzie króluje Jej oblicze, na nim cięte rysy dwie.
Wzrok ma smutny, zatroskany, jakby chciała prosić cię,
Byś w Matczyną Jej opiekę oddał się.
Ref.:
Madonno, Czarna Madonno, jak dobrze Twym dzieckiem być.
O pozwól, Czarna Madonno, w ramiona Twoje się skryć. 2x
2. Dziś, gdy wokół nas niepokój, gdzie się człowiek schronić ma?
Gdzie ma pójść, jak nie do Matki, która ukojenie da.
Więc błagamy, o Madonno, skieruj wzrok na dzieci swe
I wysłuchaj, jak śpiewamy prosząc Cię.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 22:07)
Kibice Cracovii jak i Wisły... nie dawajcie pod kurię szalików o powiązaniach między klubowych.. uszanujmy to miejsce.. i papieża...
"właściwa strona błoń"
"śmierć wiśle"...
Ja jestem kibicem Wisły i raczej Bede mam nadzieje ze obedzie sie bez zadnych ekscesow bo w koncu jesnoczy nas 1 cel . Uczczenie Jana Pawła II
Kolega Pasiak, przyslal mi link do tego tematu.Nasze oficjalne forum jest zamkniete w zwiazku z zaistniala sytuacja, wiec zostawilam wiadomosc na form mmniej oficjalnym : http://www.wisla-multi.com/ . Ja moge mowic tylko za siebie, ale uwazam,ze to swietny gest z Waszej strony,ze zparaszacie wszytskich na swoj teren, zebysmy sie mogli zjednoczyc.
adres naszego oficjalnego forum (tzn bardziej znanego) , na ktore tez postaram sie ta wiadomosc wrzucic , zostawiam Wam : http://www.wislakrakow.com/forum/
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Wiadomość zmieniona (02-04-05 23:41)
thx Ruda
dajcie spokój z tymi szalikami ............ludzie są jakieś granice !!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie pokazanie barw klubowych bedzie tu jak najbardziej na miejscu,bo damy w ten sposob swiadectwo ze potrafimy sie polaczyc i stanac kolo siebie w tak wznioslej chwili.
Może by powiązać barwy klubów krakowskich i ich zgód, aby pokazać, że łączymy się w smutku...
['][']Drugiego takiego Polaka nie będzie, wykorzystajmy jego nauki i pogódżmy się, raz na zawsze...['][']
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)