[quote]W imieniu Zarządu MKS Cracovia SSA prof. Janusz Filipiak wydał oficjalne oświadczenie dotyczące dzisiejszego meczu z Odrą Wodzisław.
Uwzględniając aktualne informacje o stanie zdrowia Ojca Świętego Zarząd MKS Cracovia SSA podjął decyzję o kontynuowaniu przygotowań do meczu z Odrą Wodzisław w dniu dzisiejszym o godzinie 18.00. Będziemy tam razem.
Janusz Filipiak
www.cracovia.pl[/quote]
Prosze o dyskusje na temat meczu, ktory jak narazie ma sie odbyc...
Bez klotni prosze
-
-
Odra Wodzisław - Cracovia 0:0 [MECZ SIE NIE ODBEDZIE]
jak z wyjazdem kibicow?
cóż, juz mam zamęt w glowie. nie wiem czy mecz powienien sie odbyc czy nie... no ale skoro mielibys ie pomodlić za Papieża, my byśmy wywiesili najpiękniejszy transparent i bylby kulturalny doping, to czemu nie grac ?? ;}
oby tylko nie bylo koniecznosci przerywania meczu z powodu zlych wieści.. :(
bez dopingu powinno być ....po bramkach ewentualnie przybicie piątek ...
w ciszy i zadumie ....
ponawiam pytanie co z wyjazdem kibicow? zapisalem sie na pociag ale specjala nie ma, jakis transport podobno mial byc..
Chciałbym tylko żeby np. po przegranym meczu nikt na tym forum nie usprawiedliwał tego okolicznościmi. Bo pewnie tacy też się znajdą.
Ja bym nie grał dziś ale skoro taka decyzja to będę im kibicował i żeby wygrali bo chyba o to w piłce chodzi a nie o kopanie piłki ...
Soprano - poczekaj, wkrotce ktos odpowie na to pytanie
Soprano odezwij się do mnie na gg 2045551
ok moj kumpel juz to zalatwil :)
Wiadomość zmieniona (02-04-05 13:40)
decyzja o meczu jest calkowicie niewlasciwa i chodzi mi tu glownie o PZPN chociaz Filipiak tez moglby sie zdecydowac na cos..
nawet nie chodzi o kibicow, ale nie fair jest wymagac od pilkarzy pelnego zaangazowania kiedy myslami moga/powinni byc gdzie indziej
A piłkarze Jegielonii nie dojadą na mecz. Zdecydowali się nie grać.
U nas chyba dopiero przed meczem wszystko się zdecyduje.
Ciekawe czy na skład będzie miał wpływ stan psychiczny piłkarzy ??
Który się mniej przejmuje a który bardziej ...
Wiadomość zmieniona (02-04-05 13:22)
Mam nadzieje że klub jednak stanie na wysokości zadania i do meczu nie przystąpi...
a ja mam nadzieje ze przystapi i odniesiemy zwyciestwo dla Papieza...
Ten i inne mecze najzwyczajniej nie powinny się dziś odbyć. Ani wczorajszy, ani dziesiejszy, ani pewnie kolejne dni nie są i nie będą dniami jak 'codzień'.
Noi na to wyszło że piłkarze i trener nie chcą grać ...
http://sport.onet.pl/1076417,wiadomosci.html
Myśle że jak dojdą do takiego wniosku przed meczem to nikt nie powinien ich zmuszać.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 14:16)
Odwołano mecze Serie A!
02.04.2005 14:07
Włoskie władze sportowe odwołały wszystkie imprezy sportowe przewidziane na obecny weekend, w tym spotkania piłkarskiej Serie A, na "znak szacunku wobec ciężko chorego papieża".
Odwołanie zaplanowanych na weekend imprez sportowych zapowiadał już wcześniej Włoski Komitet Olimpijski (CONI).
Przewodniczący CONI Gianni Petrucci w ten sposób pozytywnie odpowiedział m.in. na apele trenerów piłkarskich Carlo Ancelottiego (AC Milan), Fabio Capello (Juventus Turyn) i innych.
(PAP)
To we Włoszech potrafią się zachować odpowiednio....A klub PAPIEŻA zamierza grać...(:::::
oby nie grali poprsotu nie wypada w dni udzisiejszym cieszyc sie z sukcesów sportowych papiez ma silny organizm i pozyje jeszcze ale z szacunku pan l;istkiewicz powinien odwolac kolejke tak jak to jest we wloszech
górnik nie będzie grał z amica...odwołali mecz
bedzie relacja live w internecie???
jestem przciwny rozgrywaniu meczy poniważ gra się dla kibiców a jak tu się cieszyć w taki dzień :(
Uważam,że sytuacja jest wyjątkowa i mecz NIE POWINIEN SIE ODBYC!!!
A bynajmniej by piłkarze nie wychodzili na murawe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)