No i myślę, że wspólny marsz po mszy pod Kurię byłby mile widziany...
-
-
Msza na Ziemi Świetej, Poniedzialek godzina 19:30 - WYDARZENIE PONAD PODZIAŁAMI !!!
...ale wierze że staniecie na wysokosci zadania.
Wydaję mi się, że powinieneś napisać staniemy.
Czy jest sens łapać za słówka? :>
Przyjemnie czytać taki watek.
jako ze mieszkam w Krakowie, biore barwy i o 19.30 stawiam sie na Waszym stadionie.
No to jeszcze Widzew obecny ;)
Bardzo mi milo...
ja tez tam bede..
Widzew Łódź
Wiadomość zmieniona (04-04-05 14:24)
A ja chcialbym sie dowiedziec w czym bedzie mozna pomoc??na czym to bedzie polergac???
Zakopane tez bedzie obecne
doszly mnie sluchy ze maja byc przy wejsciach jakies grupy powitalne z naszej strony czy to prawda i czy zeby w nich byc trzeba byc juz o 16:00???????????
Zagłębie Lubin też będzie. Ja + moja panna.
Mam ważne pytanie: czy sklepik na Wielickiej jest dzisiaj czynny a jak tak do której. Pozbyłem się wczoraj barw i jestem w kłopocie.
Trzeba jeszcze nadmienić, że podobno 2 polskie stacje telewizyjne oraz kilka zagranicznych będzie tą Mszę transmitować. To wszystko pójdzie w świat i będzie to rzeczywiście niezwykłe i niepowtarzalne wydarzenie. Trzeba pokazać, że umiemy się zjednoczyć, być razem w trudnych chwilach, niezależnie od tego jakie mamy sympatię klubowe czy przekonania. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych incydentów, bo poszłyby one od razu w świat i byłby to niewyobrażalny wstyd...
Nie wiecie na jakich stacjach będzie msza?
z tego co sie orientuję to od nas też bedzie delegacja....
pozdrawiam
TYLKO ODRA
Będę
MSZA św.ze stadionu Cracovii na TVP 3 godz.19;30
Gratulacje Cracovii za ten gest... wszystko pójdzie w świat, a najważniejsze jest to że potrafimy się zjednoczyć dla kogoś najważniejszego kogo kochamy cały czas. Pozdro dla krakowskich klubów...
WISŁA KRAKÓW
Krzyże na miasteczku studenckim robią wrażenie! Pozdro dla pomysłodawcy!
Mam pewną propozycję dla tych wszystkich kibiców (zwłaszcza z Krakowa) którzy chcą utrwalić to co się teraz dzieje:
Jeżeli potrafisz i możesz przezwyciężyć niechęć do cudzych barw i symboli klubowych- wymień na Mszy swój szalik na szalik drużyny przeciwnej i zabierz go jako swój do domu by Ci przypominał dzisiejszy dzień.
I kiedy będziesz wybierał się na następny mecz, lub będziesz już na nim- być może zapamiętasz te wydarzenia. Będziesz miał również świadomość iż ktoś "z drugiej strony" bądzie pamiętał to samo.
Pozdro dla wszystkch prawdziwych kibiców bez względu na barwy klubowe.
Potwierdzenie przybycia złożyli:
* Władze PZPN z Prezesem Listkiewiczem.
* Delegacja kibiców Legii Warszawa z Prezesm Zygo i Piłkarzem - Łukaszem Surmą
* Prezydent Miasta Krakowa - Jacek Majchrowski
* Wojewoda Małopolski - Jerzy Adamik
* Zarząd Województwa Małopolskiego z Marszałkiem - Januszem Sepiołem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)