Zaraz wysyłam do naczelnego TP! ...
-
-
Wspólna Modlitwa na Kałuży.......
Extra. Dzięki...
Jesli zaprosic chcecie wszystkich kibicow to proponuje jednak Błonia zamiast naszego stadionu.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 02:19)
Gdybym mogl bylbym ale niestety zostaje mi chwila zadumy w samotnosci!!!!
więc jak......?
są kościoły jest kuria .........do modlitwy stadion jest raczej niepotrzebny
O 12 na Kałuży. Nic się nie zmieniło chyba?
chyba troszeczke Was ponosi... idźcie pod Kurie, albo do Kościoła a nie kombinujcie niewiadomo co...
Nie krytykujcie, tylko przychodźcie, każde miejsce jest dobre do modlitwy. Więc dlaczego nie stadion najukochańszego klubu Jana Pawła II i kibice jego Cracovii łączący się razem w bólu i zadumie razem..??
Czy sie komus podoba to czy nie ja bede i wezme ze soba kumpla a moze dwoch! Nie spalem prawie cala noc,ciagle sie budzilem i wlaczalem tv bo wydawalo mi sie ze to juz ale rano wstapila we mnie nadzieja wraz z promieniami slonca wpadajacego do mojego pokoju! Musimy tam byc o dwunastej i pokazac nasza solidarnosc!
Nie wiecie czy otworzy ktos stadion?
ja będę
święty pomysł Blady:)...........jestem za
Nie udało mi sie dodzwonić ani skontaktować przez GG z nikim, kto mógłby potwierdzić że stadion otwarty zostanie dla kibiców przez ochronę. W związku z tym nie dajemy oficjalnego komunikatu na stroną.
Ja w każdym razie przyjdę na 12:00.
Postaram się być!
przyjdźmy wszyscy........jak Nas nie wpuszczą pójdziemy pod "papieskie okno"...ale bedziemy razem......jego ukochani kibice z ukochanego klubu......
Wiadomość zmieniona (02-04-05 10:19)
Spróbuj jeszcze podzwonić Craco. Jeśli nie to pomodlimy się pod bramą, albo na Błoniach. W każdym razie przyjdźcie ze znajomymi, przyjaciółmi na godz. 12 pod stadion!
Blagam tylko nie pod Alga! Proponuje brame od strony blon ta na srodku!
Przyjdźcie pod stadion i głośo się módlcie, muszą was wpuścić !!! To jest bardzo ładne zachowanie !!!
BIAŁYSTOK
bede w Rzymie we wtorek i środę. Na Placu św Piotra będe się modlił w imieniu wszystkich wierzących i kochających Ojca Świętego Pasiaków. Zawiozę tam wielki szacunek i miłość ktora łaczy nas wszystkich w tych trudnych chwilach. Ojciec Święty umiera ale nie odchodzi, wyrusza w ostatnią podróż ale zostaje na zawsze wśród nas.
a czy pojawi sie rowniez Kapelan klubowy ?
Chodzi mi o Księdza ktory Święcił koszyki w Wielką Sobote
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)