Mysle ze kazdy z nas dzis cos traci zostajemy sierotami - czy bedziey mogli unięśc sie po tym wszystkim
Wiadomość zmieniona (02-04-05 22:52)
-
-
Sierotami jesteśmy - OJCIEC ODSZEDŁ
Nie wyobrażam sobie świata i życia bez Niego.
To po prostu jest KONIEC ŚWIATA
ja sobie nie wyobrazam jegoi pozegnania i pogrzebu ... tyle ludzi .. masakra ...
szkoda mi go bardzo .. ale papiez nie ebdzie wieczny !!
i tak juz duzop wycierpial
W Każdym z Nas była jakąs cząsta Papieża teraz jak odchodzi ta cząstka
zanika powodujać smutek....Ta iskierka wygasa...jest to traszne
Wiadomość zmieniona (01-04-05 21:51)
To coś chyba nawet większego niż cząstka...
Oj, ciężko na sercu.
Nie wierzę po prostu nie wierzę,
bardzo smutny tez radosny dzien =(
juz nie jest radosny.. :(
ten dzien od rana nie byl radosny =[ , miejmy nadzieje ze wydarzy sie CUD !
jeszcze nie dawno bylismy swiadomi ze spokojnie dozyje 90 lat ... a tera ... ZLE SIE DZIEJE ZIOMY ZLE
Ja nie wierze w to... ON był zawsze, od kiedy pamiętam, dla mnie PAPIEŻ zawsze był Polakiem, zawsze autorytetem, zawsze ideałem, zawsze BYŁ!! W moim sercu zostanie już za ZAWSZE!!
dzisiaj caly czas zadawalem sobie pytanie: jak świat i ludzkość będą wyglądały bez niego ??
wciąz nie znalazlem odpowiedzi :/ :[ :(
Mnie się Karol Wojtyła bedzie zawsze kojarzyć m.in. z moją młodością , był już Papieżem gdy sie urodziłem , w tym roku kończę studia.....zawsze po prostu był z Nami wszystkimi.... i jest nadal.....jeszcze liczę na cud.....
Tak dużo słów chciałbym napisać, ale nie potrafię... Ale jedno muszę... Choć z tą moja wiarą róźnie bywało, to Papież jest i będzie mi bliski, za przesłanie, które niósł... Za to, że jego drogą była miłość, a nie nienawiść... I myślę, że nie zostaniemy sierotami po Nim tak długo, jak długo będziemy pamiętać o tej jego nauce. Ale nie wiem też, czy sierotami po nim nie jestśmy już od bardzo dawna... W każdym bądź razie, gdy przyjdę na następny mecz na Ziemię Świętą, będę starał się o tym myśleć. I zastanawiał, co bym krzyczał gdyby stał obok mnie, był częścią mnie, a co krzyczę teraz...
pKracy
pocieszam się tym że po drugiej stronie będzie jeszcze bliżej Boga i pewne sprawy szybciej pobiegną dla ludzi
nie bedzie juz nigdy takiego Papieza Pielgrzyma jak nasz Karol Wojtyła ... NA ZAWSZE W SERCACH
Odszedł ...
Jezu, co teraz będzie... nie mogę sobie tego wyobrazić... zostałem sierotą....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)