Ale jednak mozna zmienic temat forum bo jeszcze Papieża nie zegnamy !!!
-
-
Zegnaj Ojcze...
:(
Namęczył się Człowiek..............
Jedyny Człowiek na świecie, który jest (był i na zawsze będzie) autorytetem dla każdego, niezależnie od wiary, przekonań etc.
Chociaż wiem, że dla Niego koniec życia tutaj na ziemi jest oczekiwanym początkiem życia wiecznego i tak upragnionego spotkania z Panem...........to i tak mi, tak po ludzku, smutno
przestancie gadać głup[oty i miejcie nadziej on jest wciaż wsród nas i musimy wiezyć ze wyzdrowieje !!!
ojcze Swiety nieeeeeeeee ja nie moge nawet nic wiecej napisac nie jestem w stanie;((((((((((((((
Oj smutno mi Panie.....
Jak zasnąć dziś
A jeśli zasnąć to z jakim strachem się jutro obudzić
Wiem że jeśli odejdzie
to w miejsce wspanialsze niż mogę sobie wyobrazić
tylko czemu nie chcę by szedł tam już ...
Raczej dziś nie zasnę :(
Póki bije Wielkie Serce warto z Nim być, choc na odległość.
On nas dziś potrzebuje.
:-(((
byłeś, jesteś i zawsze pozostaniesz w naszych sercach, naszych dószach,i w naszej pamięci.... jesteś Wielki, myśle że nigdy niebyło takiego człowieka jak TY i nigdy go juz nie będzie na naszym świecie..... dziękuje Ci za wszystko.... przy Tobie nie boje się łez..... na zawsze bedziesz w naszych sercach...
Poszedłem spać w okolicach 1:00 w nocy. Choć chciałem nadal śledzić wydarzenia byłem bardzo zmęczony. Bałem się, ze sie obudze i zobacze ludzi ubranych na czarno z łzami w oczach. Naszczęście? Niestety?
Nie wiem. Papież jeszcze żyje i to jest ważne. Tak naprawde nie ma pewnej inforacji co do tego, ale ja wierze w jego siły i pokłady energii. Lekarze nie dawali mu już wiele... "Dziś wieczorem lub w nocy Jezus otworzy drzwi Papieżowi" A jednak nie, może to jeszcze nie ten moment? Może to ma być nauczka dla nas, że modlimy się tylko wtedy kiedy sytuacja jest krytyczna? Tylko teraz pozostaje pytanie jak daleko zajdzie ta nauczka...
Myślę, że dla Papieża w Niebie przygotowane jest miejsce i będzie mu bardzo dobrze, ale na Ziemi ma swoje stałe zagrzane miejsce i źle też mu nie jest.
Podobno Papież jest zadowolony i chce byśmy też byli zadowoleni. Tyle lat go słuchaliśmy, posłuchajmy go teraz! On wie więcej od nas.
Duch nie umiera nigdy.
Ja nie spałem prawie całą noc... Ciągle oglądam to TV czekając na nowe informacje ... Niestety jak sami widzicie nie podają prawie żadnych konkretów. Już sam nie wiem co o tym wszytskim myśleć. Mam tlyko małą nadzieję ze jeszcez nie nadszedł ten moment :((
Wcześniej czy później i tak musi odejść ale oby to nie była ta chwila bo nie wyobrażam sobie dzisiejszego świata bez Niego... W końcu jestem na tyle młody że nie doświadczyłem jak to jest bez tak Wielkiego Człowieka :(
A na TVN powiedzieli, ze mecze Polskiej Ekstraklasy nie są odwołane:| Jedynie minuta ciszy przed meczem:/ Moim zdaniem dziś nie powinny się odbywać, nawet piłakarze nie są chyba w stanie... aaaaa...
A Koszykówka odwołana...
oficjalny komunikat i konferencja o zdrowiu Jana Pawła II przewidziana jest na godzinę 11.30 !
W TVN
Oficjalny komunikat z Watykanu:
Stan Świadomości Papieża pogorszył się. Stan naczyniowo sercowy nie uległ zmianie. Dziś rano w obecności papieża została odprawiona msza Święta. Wczoraj wieczorem Papież wspominał młodzież powiedział przerywającym głosem: Szukałem Was Teraz Wy Przyszliście Do Mnie.
Kolejne informacje około 17:00, 18:00 na TVN...
brak słów..............
Żegnaj Ojcze
Żeby Papież umierał dokładnie w dzień Miłosierdzia Bożego, to chyba raczej coś więcej niż przypadek. Jutro jadę do Łagiewników. Weźcie jakąś pasiastą flagę
Geopijatyk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)