Z prawdziwą przyjemnościa mam zaszczyt zaprosić wszystkich uczestników forum, oraz naszych fanów na nasz mecz z Żakami Cracovii, który odbędzie się w piątek 1-go kwietnia o godzinie 16.00 na lodowisku przy ulicy Siedleckiego.
-
-
Hokeistki kontra Żacy
wiecej szczegółów w aktualnościach na naszej stronie:
[url]http://home.autocom.pl/hokejkobiet/aktualnosci.html[/url]
A czy ktoś postronny może zagrać?? (np. ja??)
**** !!! Lekcje do 19.00 :/
prima aprilis;)
Nie to nie jest prima aprilis:)
bilety ??
Wstęp wolny
A komu mamy kibicowac ;)
Chyba wiem jaką uslysze odpowiedz :)
jak najbardziej: -----> CRACOVII;);)
JeyJey, dziewczynom oczywiscie ;)
no pewnie kkk :)
A takie pytanko - moge liczyc ze od ktorejs z dziewczyn dostane pomeczu koszulke ???
Obiecuje ze bedzie miala godne miejsce u mnie w pokoju :)
JeyJey wybierz sobie jedna ... albo 2 ... dowiedz jak ma na imie .. i jej dpinguj :) hehe
a bedzie tradycyjna wymiana koszulek??
kojo ... i co jeszcze ??
moze sprzetem ??:P hehe
znam imie - Paulina :)))
lala1988 znasz ją :D ??? ;)
Czyli biore koszulke od Pauliny :]
Ha SUPER !!! :D
Wiadomość zmieniona (30-03-05 23:11)
.No to ja bede obowiazkowo !! Bo nie wiem czy sie juz chwalilem, ale zawsze sobie chcialem zone hokeistke znalezc :)
No ja niestety nie bede na meczu bo w tym terminie nie dam rady :/
A o koszulke to sie kiedys upomne jeszcze ;)
najpierw te koszulki trzeba miec - a na razie nie mamy, bo cala kasa idzie na wynajem lodu (ok 200 zlotych za 45 min) i na sprzet ochronny i kije.
tak wiec jesli chcecie dostac od dziewczyn na zakonczenie nastepnego (juz ligowego) sezonu koszulki to wskazane byloby przekazanie wkladu finansowego na ich zakup (koszt jednej ok. 70 zl)
A ja tam akurat ok.15.00 na rynku bedzie, więc wielce prawdopodobne że wpadne zobaczyć ten ciekawy mecz:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)