Obiło mi się o uszy, że Stoczniowiec starał się o dziką kartę i ponoć miał ją obiecaną, a zdecydowano, że w PHL gra U20.
-
-
Drgnęło w polskim hokeju??
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obiło mi się o uszy, że Stoczniowiec starał
> się o dziką kartę i ponoć miał ją obiecaną,
> a zdecydowano, że w PHL gra U20.
Gdyby Stocznia chciała od razu zapłacić za "dziką kartę" myślisz, że PZHL by odmówił?
Odpinamy Pasy z Processorem.
Jest jedno pytanie dotyczące sekcji hokejowej.
https://www.youtube.com/watch?v=fgv2KKrRjcA
Jak dla mnie wymówka z tym EBELem, CHL lepsze niż nic ;)
.ups
Khalid Napisał(a):
> czy ja wiem? Jak EBL-owcy wizytowali Kraków to
> ponoć jasno mówili ,że Cracovia musiałaby
> dopłacać do transportu
> innych druzyn do nas.
>
> Zabrzeb(800km) , Lubljana(820) , Insbruck(900) , Klagenfurt(760) w zasadzie trzeba czarterami latać... nie
> pasujemy geograficznie do tej ligi
Podobno. Nie wiadomo jak by było teraz... Z Wiednia do Krakowa jest o 150 km bliżej niż do Bolzano, a nie sądzę, żeby Włosi płacili.
Zagrzebia w EBEL już nie ma i raczej nie będzie.
Zagrzeb to KHL, i na taką ligę zasługuje Cracovia ;)
A realnie pozostaje nam grać w CHL....
Co do EBEL, to nikt chyba nie myśli, że było by Kraków - Wiedeń - Kraków - Klagenfurt - Kraków itp.
Tylko granie na zasadzie Kraków - Wiedeń - Klagenfurt - Lubljana - Kraków.
Ale faktem jest, że finansowo to budżet musiał by być na poziomie 3 - 4 mln euro.
Naprawdę jestem wzruszony jaki to ludzki pan z naszego profesora.
Jak dba o naszych chłopaków, bo zamiast tłuc się po jakichś prowincjonalnych lotniskach, mogą spędzać czas z rodziną, w galeriach handlowych lub nawet w autobusie do Opola.
Zobaczymy CHL jak świnia niebo.
No sorry, ale pretensje do Filipiaka o brak przenosin do EBEL mogą mieć tylko ci, którzy mają te 3 mln euro do zaoferowania dla sekcji hokejowej.
Ja nie mam pretensji o brak przenosin tylko o dziecięce wykręty.
Zamiast powiedzieć, sorry, ale na EBEL mnie nie stać, to opowiada banialuki o biednych hokeistach.
Roi o CHL, a nie potrafi zbudować drużyny na MP.
Zwracam uwagę, że na wiosnę 110-lecie miało być uświetnione MP w hokeju, teraz mówi już tylko o dobrym wyniku.
Tak jak w przeszłości, nie będzie się kopał z tyskim koniem.
.upss
A mnie tam by wystarczyła liga słowacka. Myślę, że finansowo byśmy sobie poradzili i może dało by się pozyskać dla grania na Słowacji jakiegoś drugiego sponsora dla sekcji. Nie mówiąc już o tym, że łatwiej by się taki produkt sprzedało telewizji.
6 dni później
Zpstało napisanie tylko puenty:
Nikt nie będzie wmawiał kaczce że białe jest białe a czrne jest czarne - kaczka lepiej wie że wszystko jest zółte.
Bzdura, napisałeś że przyspawanego na fotel prezesa wybrało środowisko, teraz wstyd Ci przyznać, że jednak nie środowisko tylko wąskie grono zarządu, więc uciekasz się do gierek słownych. Odwal się ode mnie, bo nie będziesz mi ani innym wmawiał co ja wiem, kapujesz? Przeginasz, odwal się! Co ja wiem, to ja wiem i ty akurat nie będziesz w moim imieniu światu obwieszczał co wie kaczka, bo tu twoja wiedza jest... ech.... zresztą, ta wiedza jest taka sama jest jak i w innych tematach w sumie...
Uprawiaj sobie swoją propagandę do woli ale nie kłam!
żółta kaczka Napisał(a):
[ciach]
Kaczko nie karm e-Trolla
W tym temacie może napiszę, bo chciałem się linkiem podzielić - w miarę ciekawy artykuł, w ogóle w tym sezonie lepiej jakby się robiło na hokejfan, a to dobrze, bo na "konkurencyjny" nie lubię wchodzić :D
http://hokejfan.pl/3618,pierwszy-tydzien-phl-pod-lupa - Pierwszy tydzień PHL pod lupą
Bardzo fajny portal, fajna opcja tego głosowania na graczy, mieli świetny pomysł na masową zabawę dla kibiców - TRENER - ale szkoda, że jakoś temat przygasł, bo dało się ją naprawdę super rozwinąć. Taki pomysł to świetny potencjał.
W zeszłym roku frekwencja może nie zachwyciła w tym trenerze, w innych dyscyplinach fajnie się sprawdzają takie konkursy, a tam jakoś nie było tłumów. Szkoda, bo też się troszkę emocjonowałem w tamtym roku :)
Ta zabawa potrzebowała jednak pewnych zmian. Potencjał w "tym typie zabawy" jest wielki, jak na "bazę startową" to było bardzo dobrze, ale z takimi projektami jest tak, że w praniu zawsze wyjdzie parę kwestii, które będą wymagać korekty. Szkoda, że tego nie rozwinęli, bo mogli zrobić naprawdę hokejowego debeściaka. Sorry - wciąż jeszcze przecież mogą, to co ważne to na razie mają obiecujący start i dobry materiał w ręce :)
[small]Khalid Napisał(a):
> żółta kaczka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> Kaczko nie karm e-Trolla[/small]
Za wzburzenie i formę wypowiedzi kolegę 11kredek przepraszam, bo nie powinienem był w ten sposób i w tej formie i to było nieładne z mojej strony, na naszym Forum nie przystoi.
Aczkolwiek meritum pozostawiam - wąskie grono, które do tego samo się deklarowało że jest spoza - to nie jest środowisko, środowisko z tym nic wspólnego nie miało. I po wtóre proszę nie bawić się w mojego rzecznika prasowego i nie obwieszczać światu co ja wiem. Zwłaszcza fałszywie proszę nie obwieszczać, bo to jest po prostu wkurzające. Natomiast za formę zwrócenia tej uwagi - jak już pisałem - przepraszam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)