Gratulacje ze STAROGARDU GDANSKIEGO od DRESIKA za rok mistrzostwo dla CRACOVII w hokeja , bo w noge to jeszcze moze w tym sezonie :)
-
-
Tu wpisywac gratulacje dla ,, Brązowych'' Pasiaków
CRACOVIA ZAWSZE PANY!!!!
GRATULACJE BOZE JAK SIE CIESZE!!!!!
A ZA ROK MISTRZ POLSKI!!!!
A TERAZ WYPIJMY ZA CRACOVIE!!!
Wiadomość zmieniona (15-03-05 23:57)
Dziękuję. Jestem bardzo szczęśliwy i dumny!
Dziekujemy !! :)
GRATULACJE
SZACUNEK
<łezka>
Dzięki,dzięki,dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cóż mogę więcejpowiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki. Mam nadzieję, że zbudujemy perspektywiczny zespół i ten sukces to to na razie uwertura do prawdziwych sukcesów w najbliższych latach. :)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy ładnych parę lat temu wrzucałem "grosik" do kapelusza na trybunach, żeby wyjazd do Gdańska mógł się dokonać, nie sądziłem, że będzie kiedyś medal. Tym większe podziękowania dla Profesora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po prostu...DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Wielkie Gratulacje i Podziękowania!!!!!!!!
Poczytuję sobie za zaszczyt, że mogłem być świadkiem walki naszych Hokeistów o ten Sukces, przez cały sezon.
Sanok 2004
Toruń 2005
Tychy 2006
Kto za rok będzie mistrzem?
Pasy!
Kto?
Pasy!
Kto ?
Pasy, pasy, pasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do boju Cracovia ...... !!!!!!!!!!
Gratulacje! Jestem pewien, że Profesor nam w przyszłym roku zapewni Puchary nie tylko w piłce.
Wielkie, co ja piszę ogromne, gigantyczne gratulacje i podziękowania.
HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,HEJ HEJA HEJA-------CRACOVIA MISTRZEM HOKEYA,.....................
WIELKIE DZIĘĘĘĘKI...................................................................
brawo brawo brawo ! HEJ HEJ CRACOVIA !!!
BRAAAAAAAAAAWO!!!!
W tym temacie już chyba wszystko zostało powiedziane :D Jest to ogromna radość dla każdego pasiaka, że jego ukochany klub miał wspaniały come back elity polskiego hokeja a nasi chłopcy kończą rozgrywki z brąząwym medalem na szyji.
Teraz pozostaje nam czekać na kolejny hokejowy sezon - miejmy nadzieje, że zakończy się on ze srebrem albo ze złotem na szyjach biało - czerwonych hokeistów.
PS. Cały PASIASTY Kraków uderza do MONOPOL SHOP, kupuje kilka (kilkanaście ha ha ha) puszeczek dobrego piwa i oblewa sukces naszej drużyny!!!
HEJA HEJA HEJA CRACOVIA JUŻ ZA ROK BĘDZIE MISTRZEM HOCKEYA ;) :D :)
Z tym mistrzem to wiecie Panowie i Panie o co chodziło? - Już za rok będziemy opływać w złocie!!!
HEYA HEYA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!
PS. Brązowy medal to tylko zapowiedź tego co stanie się następnym sezonie :) Teraz jeszcze by się przydało aby pasiasci piłkarze ostro dawali po garach na boisku i co najważniejsze aby skopali równo i wzorcowo dupencje wiślackiej chołocie z Reymonta (cmentarz dla zwierząt).
RAM PAM PAM PAM PASIASTE SERCE MAM :D
gratulacje. To na prawde piękny dzień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)