a my już 2-0
-
-
Cracovia - TKH Toruń 4-0 (1-0,2-0,1-0) stan rywalizacji: 2-0
2:0 brawo Cracovia!!!!!!!
Pozdrawiam z roboty - słucham i się cieszę............
Unia na kolanach :)
Cracovia tez nokautuje 1,2,3 malo!!!
Piotrek Sarnik na 3-0
Bravo !!!!!!!!!!
4-0 !! CRACOVIA
hahaha 11 sekund po rozpoczęciu trzeciej tercji Sarnik strzelił golaa ;)
A gdzie jest mecz nr 3?
Tychy złoto, Cracovia brąz a do tego Sanok spada:-) Rewelacja:-)
SUPER no to brąz jest już nasz
to jaki winik?
koniec już?
4-0 DLA CRACOVII
KONIEC
Wiadomość zmieniona (13-03-05 20:56)
Gdzie jest mecz nr 3?
RADZIK .....
jestes sietny !!!!
gratulacje dla calej drozynki :)
bylo strasznie duzo ludzi ...
CRACOVIO MA TYS DUMA MEGO MISATA ...
MECZ NR 3 JEST W TORUNIU WE WTOREK
Mecz DObry i jak zawsze RADZIK w gotowości :)
Od dziś zmieniam zdanie nt. Jaka gra taki doping. Pasy grały dziś na prawdę dobrze, mecz był zacięty i widowiskowy, a doping po prostu dno. K**** mać po 56 latach jesteśmy blisko medalu, a chwilami na hali cisza. ludzie opamiętajcie się, po co Wy w ogóle przychodzicie na Siedleckiego. Jak chcecie sobie pooglądać hokej to polecam Polsat Sport tam zawsze sucho, zawsze pewnie no i poziom za pewne wyższy. Jeżeli mecz o brązowy medal nie jest dla was dostatecznym powodem aby dopingować głośno Naszą Drużynę to ja już nic nie wiem. Za raz ktoś wyzwie mnie od malkontentów, ale kto był na meczu z Podhalem, albo nawet z Unią ten wie co to znaczy hokej. Wstyd po prostu wstyd. Dobrze, że na Vipach była mocna ekipa która próbowała ciągnąć doping, ale co znaczy 20 ludzi przy 3 tysiącach.:[
P.s.
Może wprowadzić jakąś cezurę wiekową, np. przekroczyłeś 45 latek, masz słabe płucka to termoforek a nie stanie na zimnej hali :)
=>=>=> gtx - nie obraź się: [b]do Twojego PS-u[/b] to ja mogę mieć jedynie stosunek seksualny... czyli go pierd......ć :(:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)