jeszcze kurwa komentuje pierdolony rzecznik prasowy telefoniki jaruś krzoska....no coment
-
-
Niedzielny mecz w TV3 Live !!!
Juz nie pracuje u nich.
ale pies ;))) kiedy go zmienili ?
Stara się chłopina jak może. Pewnie zauważył że u nas rzecznika jeszcze nie ma. A właściwie to dlaczego nie mamy rzecznika?
Nie no kurwa jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J...ać tą pier...ną TV Kraków!! Niech spier...ją na reymonta transmitować mecze trampkarzy!!
ehhhh qrwa minuty im żal było :/
Ja pierdole....
Przebili Radio Kraków!
cofam to co napisałem zakładajac temat to nie była transmisja tylko PARANOJA a to co odpier............. na sam koniec jest poprostu żałosne ale na swoje wytłumaczenie moga miec tylko fakt przerwy w 3 tercji jak naprawiali brame
Napiszę jeszcze raz. TO JESt K**** SKANDAL. wisłe to mogą w całości pokazać, a ostatnią minutę hokeja to juz nie. I jeszcze do tego Krzoska, który chyba pomylił dyscypliny. To jest po p-rostpomyłka.
Zalosna TV 3 ,jak można 50 sek. przed końcem takiego meczu przerwać transmisje ,wogóle jak mozna pokazywać mecz milicjatów z ziliną w całości a nie pokazać meczu mistrzowskiego, mam nadzieje że jak marny prezesina siedzi w telewizji to jego zona robi to z każdym .
" mam nadzieje że jak marny prezesina siedzi w telewizji to jego zona robi to z każdym ."
hahahahahahahahahahahahahahaha............umarłem
SKURWYSYŃSTWO KTOŚ TO ROBI KURWA SPECJALNIE.....
juz wole relacje w radiu krakow
ja pierdole trzeba chyba sie urodzic wislakliem albo bez mozgu zeby przerwac w takim momencie transmisje!
ciekawy tylko jestem co puscili po przerwanej transmisji (nie wiem bo sie tak wkurwilem ze wylaczylem Tv)?
Rock: ja tak samo :/
Telewizor zostal w momencie wylaczony...
Ale co to znaczy: "Konczy Nam sie czas transmisji ??"
Przeciez jakby dolozyli te 2 minuty zamiast pokazywac reklamy to chyba nic by sie nie stalo...
z reklam maja kase..... :/:/:/
Z reszta u mnie w domu i tak wszystko bylo wazniejsze od meczu np. "Pensjonat pod roza"......... :/:/:/ DRAMAT!!!
Ja P,I,E,R,D,O,L,E tylko u nas , w naszym jebanym kraju , w tej jebanej tv 3 mozna wyciąć taki numer !!!!
powinnni ich wszystkich wyjebać, jak jeden, jutro trzeba jakaś skarge napisac bo ja nie wiem czy oni nie maja nad soba bata i pierdolą wszystko z góry na dól , czy sa tak GŁUPI!!!!
DO ZWOLNIENIA WSZYSCY Z TEJ JEBANEJ TELEWIZJI !!!!
...z takich reklam co swoje programy zapowiadaja ?!
aha to takie byly reklamy..... hehe no nie wiedzialam mowie Ci ze u mnie wszystko bylo wazniejsze....... :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)