Czy ktoś wie co o wczorajszym meczu sądzą kibice w Oświęcimiu?
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
Co Unia sądzi o meczu?
jkm: jak masz czas to poszukaj ;)
[url]http://www.unia.dwory.pl/[/url]
Dzięki Kid - piszą między innymi że jesteśmy doskonale poukładani taktycznie.
CRACOVIA PANY!!!!!
czy wiadomo cos na temat przyjazdu na mecz do Krakowa kibicow z unii
jak była transmisja w TV z Oświęcimia to w czasie meczu było słychać komunikat powtarzany przez komentatora na lodowisku , że jest organizowany wyjazd do Cracova !
SeBo tez słyszalem !!
"...storarzyszenie sympatykow Unii Oswiecim organizuje wyjazd na mecz do Krakowa itd..."
niech przyjadą ,zobaczymy czy bedą tak kozaczyć na naszym terenie
i niech wezmą ze soba tą pseudo-sektorówke którą prezentowali 2 razy na meczu w Ośw.
No to w takim razie mam pytanie, gdzie u nas jest sektor dla gosci ??
Klatka za wiazdem rolby
Na meczu mówili że organizują wyjazd do krakowa. Byłem Słyszałem. Jutro cała hala musi wrzeć, tak aby ich nie było słychać.
pierw to oni musza dojechac :)))))))))))
a dawno wrogim przyjezdnym sie to nie udalo...nie licze podhala bo to jakies dzieci przyjechaly
z mila checia bym poszla ale sa 2 powody dla ktorych nie ide ;
1 . nie ma floty
2. nie mam z kim choc to maly problem ;)
tak slyszlaam ten komunikat !!
ale powiem wam ze w telewizja krakow bardo mnie zdenerwowala jak ogladalam ten mecz w tv ... jak mozna minute przed koncaem gdzie sa emocje w zenicie wlaczyc reklame :( buuuuuuu
Oni jadą. Mam pytanie czy bendą traktowani tak samo jak my. Spisywani i.t.p.
Uważam że nasz klub powinien jak najbardziej utrudnić im życie. Niech czekają, przed wejściem,niech ochroniaże bendą drobiazgowi. Niech ktoś im odpłaci za "listy wyjazdowe".
lala1988 heh zawsze ktos Ci moze postawic wjazd ;]]
Ich nie było, u nas nie wrzało. Szkoda
A, tak spiker gorąco informował o zapisach do Krakowa ojojoj :)
[i]...
Policja zdecydowała, że na mecz nie zostaną wpuszczeni kibice Unii.
[/i]
źródło: [url]http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,2577888.html[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)