Siemanko panowie i panie mam takie pytanko czy jest gdzies w tv transmisja dzisiejszego meczu Unia-Pasy ? prosze o szybka odp i po otrzymaniu odp prosze o skasowanie tematu.Pozdro:)
-
-
TRANSMISJA W TV ??
Na TV Kraków wejścia na żywo...
Czy mnie wzrok myli?
Wiślacka morda - nijaki Krzoska - zapowiadała nasz mecz????!!!!
Krzoska komentuje, ale jaja
gdzie ten mecz ...
przeszlam wszytkie kanaly i nic ...
wiemz e byla 1 tercja na 3 a co dalej ??
Podobno bedzie trzecia tercja na tym samym kanale.
PRZEKUPIENI SEDZIOWIE
Zaczynają się dziać cuda.
Nie było pierwszej tercji tylko jej strzępy w postaci "wejść" antenowych.
Pewnie trzecia bedzie tak samo.
CRACOVIA PANY!!!!!
No i jak zwykle spartolili sprawę. Jak mozna przerwać relację na 1 minute przed końcem spotkania. TO JESt KURWA SKANDAL.
wlasbnie mialm to anpisac ..
mysle ze zrobila to osoba za wisla by nas kibicow telewizyjnych wyprowadzic z rownowagi :)
zartuje lae nie podobalo mis ie to zagranie 3 ....
qzwa no i nie widziałam tej jebanej ostatniej bramki ... :>
mloda2005: bedzie okiazja zobaczyc bramke w Kronice o 22.00...
aa no słyszalam cos ale dobrze ze przypominasz ..zaraz lecem na gore ogladac to sie posmieje ..tylko nie wiem jeszcze z kogo ...
bez kitu pusta bramka... byłyby dopiero jaja jak berety jakby tak sobie nie trafił hehe
ale i tak nie ma juz znaczenia czy przegralismy 3:2 / 4:2 ... na jedno wyszło
Pół Krakowa z wypiekami na twarzy siedziało w niedzielę przed telewizorami, gdy w TVP3 transmitowano pasjonujący mecz hokejowy Dworów/Unii z ComArchem/Cracovią. Właśnie kontaktową bramkę na 3:2 strzelił Damian Słaboń i atakowała Cracovia. Miała jeszcze dwie minuty na wyrównanie, gdy Bogu ducha winny komentator Jarosław Krzoska musiał skończyć relacjonowanie meczu. Właśnie wtedy rozpoczynał się program informacyjny.
To stary numer TVP - ramówka to rzecz święta, kibic nie ma najmniejszych szans. Ciekawe, czy dyrektor z Krzemionek, odpowiedzialny za ten przypadek, odważyłby się w domu - gdy przed telewizorem siedzą rodzina i przyjaciele - wyłączyć oglądany na wideo film sensacyjny na kilka minut przed finałem. Jeśli do filmu, po małej przerwie, można wrócić, do prowadzonej na żywo transmisji meczu już się nie da. A dla kibica hokeja końcówka meczu Unia - Cracovia była lepsza niż trzy filmy sensacyjne razem wzięte. Przed nami jeszcze co najmniej dwa mecze z udziałem obu drużyn. Jeśli telewizja ma zamiar wciskać je między nienaruszalne ramówki, to może lepiej niech sobie odpuści takie transmitowanie. Szkoda nerwów kibiców.
Michał Białoński - GW
A czy są wogóle chociaz wejścia dzisiaj ?
a dzis nikt nic nie kometuje .. jedynie co to nadzieja w radiu
a ja mialam kare .. nie moglam isc na meczyk :(
Dobrze ,że chociaż Prezes tvp Kraków przeprosił kibiców za przerwanie meczu w niedzielę na kilka minut przed końcem .Umie sie przyznać do błędów .
Dobrze że słuchałem w radiu bo bym cisnienie złapał jak ponoć 2 min przed koncem zakonczyli transmisje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)