Szczerze Wam powiem, że gdybym miała własna firmę juz dawno sponsorowałabym hokeistki===>wiecie ile z tego kasy??!!Toż to żywa, jeżdżąca(w dodatku na lodzie) reklama!!Po co tracić na jakieś głupie i bezsensowne reklamy w telewizji, których ludzie i tak nie oglądają, jak lepiej zainwestować w hokeistki(podkreślę)CRACOVII??!!
Trza chyba jakąś naszą małą prezentację zrobić...może by plakaty po całym Krakowie porozwieszać, że poszukujemy sponsora??:>:D
-
-
Sonda na temat hokeistek
...i jeszcze jedno :)
Widze, ze gtx musi miec jakies koligacje z prezesem Cracovii, skoro uwaza jego postepowanie wobec dziewczyn z Cracovii jako wątpliwy "interes" :)
Ludzie zawistni zazwyczaj zagladaja tam gdzie nie powinni i przyczepiaja sie byle czego nie patrzac na pozytywne strony tego "interesu", dlatego gtx daruj sobie te wizje...
Dla mnie nie wazne z jakiego klubu kto sie wywodzi, byleby nie byc takim szowinistą i chcociaz dac szanse dziewczynom, bo z Nich bylby wiekszy pozytek niz z glupiego gadania.
bo wiesz, mozna albo wykupic reklamowy artykul o promowaniu sportowego stylu zycia wsrod mlodziezy, pisac w reklamowych folderach firmowych o wieloletniej tradycji krzewienia kultury fizycznej na terytorium Polski, a mozna tez probowac to po prostu robic, nawet wbrew niektorym.
aha, a dziewczyny i tak postawia na swoim, i juz to zreszta robia.
Wiadomość zmieniona (25-02-05 22:58)
Slyszalyscie moze, ze od 4 lat jest druzyna kobiet w Sosnowcu???
Ja sie wlasnie dowiedzialam i az jestem w szoku, ze do tej pory tak cicho siedzialy :)
i super: wyobrazcie sobie taka lige: Cracovia, Unia Oswiecim, Zaglebie Sosnowiec, GKS Tychy, KH Sanok, Impet Opole, Naprzod Janow, KTH Krynica, Stoczniowiec Gdansk. dziewiec druzyn!!
i bedzie odlot :)
RP napisał(a):
> ...i jeszcze jedno :)
> Widze, ze gtx musi miec jakies koligacje z prezesem Cracovii,
> skoro uwaza jego postepowanie wobec dziewczyn z Cracovii jako
> wątpliwy "interes" :)
> Ludzie zawistni zazwyczaj zagladaja tam gdzie nie powinni i
> przyczepiaja sie byle czego nie patrzac na pozytywne strony
Absolutnie nie mam żadnych koligacji z P. Filipiakiem. Jestem najzwyklejszym na świecie kibicem Cracovii. Za to wiem co to jest interes i potrafię zrozumieć (choć to przykre dla Was) dlaczego tego interesu prof. Filipiak nie widzi w sponsorowaniu hokeistek." Zawistny" no tu już koleżanka całkiem przegięła!!! Nie przyczepiam się ani do byle czego ani w ogóle do niczego. Wyraziłem swój pogląd na daną sprawę, nie obrażając nikogo. Pozytywne strony hokeja kobiet dostrzegam i jeżeli kiedyś będą reprezentować Cracovię w lidze będę je gorąco dopingować.
Mimo wszystko pozdrawiam
O prezesie Woznickim nie gadajmy lepiej, bo i nie ma o kim.
Stracilismy zawodniczke- no coz, takie sa prawa hokeja, na tej zasadzie u nas gra Radzik, i byc moze zagra Kolusz.
Hokej na lodzie dziewczyn to nie jest latwa sprawa- i dla mnie ta dyscyplina powinna byc w szeregu do finansowania za pilka reczna kobiet i koszykowka- dwiemia naszymi tradycyjnymi sekcjami, ktore chyba teraz juz nie istnieja, a przynajmniej wegetuja. Inaczej liczy sie pieniadze w Comarchu, a inaczej robi to pan Woznicki. Dzieki temu z jednej strony nasz klub ma pieniadze na pilkarzy i hokeistow, buduje stadion i hale, ale tez z drugiej strony nikt nie pozwala sobie na takie kaprysy jak sponsorowanie grupki zapalencow, ktorzy nie wzbudzaja wiekszego zainteresowania...
Ferencvaros = głos rozsądku.
inaczej sie placilo Sobasowi za lod, inaczej traktuje sie wlasne sekcje...
Panowie, przeciez tu nie chodzi o to, zeby Comarch zafundowal sekcje - mysle, ze 3 h lodu w tygodniu w niekomercyjnych godzinach szlo by znalezc. zwlaszcza, ze i tak stoi pusty. kuriozum stanowi fakt wyganiania dziewczyn ronwno z uplywem regulaminowych 45 minut, gdzie potem mala tafla stoi pusta - tak juz wielokrotnie bylo. aha, czasem wpadli pracownicy MKSu pojezdzic na lyzwach :), pewnie za 96 zeta za 45 minut.
[i]....może by plakaty po całym Krakowie porozwieszać, że poszukujemy sponsora....[/i] oj Lena, Lena....... a co będzie jak ktoś "opacznie" ten sponsoring zrozumie... Ty wiesz niektóre hokeistki podlegają jeszcze ochronie prawnej :):):)
TD przegiales teraz ;)
Wiadomość zmieniona (26-02-05 11:35)
ludzie ja uwazam ze hokeistki powinny miec takie samo prawo do lodu jak pierwsza druzyna panów!!!!!!a co do sponsora to ja moge nim byc...mam cale 2.50zl cracovia zyje takze na ruczaju i w lagiewnikach......
TD==>proszę Cię...
Jakoś jeszcze nikt do tej pory nie pomyślał w ten sposób...
hmmm...jak to sie mówi?!Głodnemu chleb na myśli??!!(sorry ale musiałam się odegrać):D
Ja przyznaje racje gtx.
Prezes postawił na nogi dwie drużyny zawodowe. Ma na karku budowę stadionu , przebudowe hali , przebudowe Kabla. Są sekcji koszykówki i ręcznej. Nie ma porównania z Woźnickim. Wożnicki nie ma nic do roboty poza dewastowaniem polskiego hokeja wspólnie z Hajdugą i doczekaniem emerytury.
Dziewczyny są super. Hokej kobiet ma przyszłość. Poziom pokazany w przerwie meczu z Podhalem jeszcze nie za wysoki ale perspektywiczny;). Jednak amatorska zabawę trzeba sobie samemu organizować. Albo składki albo sponsor. Nie znam innego wyjścia.
skladki juz sa ...
lena ... co da takie rozwieszanie ... ale wiedz ze jestem dobrej mysli ...
madziu czemu nie chodzisz na treningi ?
:|:|....dziś nie byłam, bo jestem cholernie chora:/:/
OJ ..
TO WRACAJ SZYBCIUTKJO DO ZDROWQIA ...
CZEKAMY NA CIEBIE
chora z miłośći:D:D(patrz: sygnaturka)====>żartuje- mam grype:/
dobrze ze radzik a ie hamcor ... hehe ... chyba bym cie zabila .. :)
grypka ... a nie zaszcepilas sie
to moze dobrze ze nie przyszlas bo bys nas pozarazala :)
ale wracaj szybko do nas
aha ... bodajze mialam cie pozdrowic od buliego .. kojazysz /?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)