http://home.autocom.pl/hokejkobiet/
Zapraszam do wzięcia udziału w sondzie na temat hokeistek na naszej stronie i do rozwijania tematu na forum. Zwłaszcza, że od września rusza liga kobieca, a w ostatnich dniach powołano kolejna drużynę żeńską w Oświęcimiu
-
-
Sonda na temat hokeistek
To ile tych stron będzie. Nie można tego na stronę hokejową dać?
nie mozna. ale nie musisz wchodzic jak nie chcesz.
Niezbyt wyczerpująca ani sympatyczna odpowiedź. Dziwię się dlaczego servis hokejowy Pań i Panów nie może być razem. Chyba łatwiej trafić na pasy.org niż autokom.cos.tam
> Niezbyt wyczerpująca ani sympatyczna odpowiedź. Dziwię się
> dlaczego servis hokejowy Pań i Panów nie może być razem. Chyba
> łatwiej trafić na pasy.org niż autokom.cos.tam
>
Zrobię linka w menu na pierwszej stronie pasy.org - abyś nie musiał dużo klikać :)
Renatę straciliśmy?
Nie straciliśmy Renaty, ona sercem zawsze będzie z nami. Tylko, że teraz ma swoja drużynę złożoną z 48 lasek (na pierwszym spotkaniu). Reanta na rozmowie z Wożnickim- prezesem Uni i vice-prezesem PZHL-u dowiedziała się, że klub w pełni zasponsoruje im drużynę. Bedą miały darmowe treningi trzy razy w tygodniu( w przyszłości 5x), pełne stroje, karnety na siłownię i basen. Acha i jeszcze wejsciówki na wszystkie play-off. dostały tylko jeden warunek- mają na meczach obowiązkowo nosić koszulki Unii. Trenowac ich będzie Małkow (Rosjanin). Szczerze mówiąc to jestem bardzo dumna z Renatki. I chciałam ogłosić, ze hokeistki Cracovii z hokeistkami Unii zawsze będą miały zgodę, właśnie ze względu na Renatę.
Acha zapomniałam dodać, że prezes Woźnicki będzie zacięcie promował hokej kobiet w PZHL i zrobi wszystko, zeby od września ruszyła liga (przynajmniej tak się zarzekał).
Aha.
=>=>=> do Kolubryny Kmicica i Demka...
[i]Naści, piesku, kiełbasy! - mruknął Kmicic - tylko się nią nie udław[/i]
to a'propos nicka i sygnatury:):):)
a teraz: dlaczego nie mogą być na wspólnej stronie?
po pierwsze primo: bo nie ma "hokeja mikst"
po drugie primo: bo kto się lubi ten się czubi
po trzecie primo (poważniejsze nieco): bo mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus(czytać odpowiednio: z MKS i SKF)
:):):)
Wiadomość zmieniona (25-02-05 18:32)
A po czwarte primo strona jest bardzo dobrze wypozycjonowana w necie wystarczy w wyszukiwarce wpisać hokej kobiet, albo nawet sam hokej i wyskakuje na pierwszej stronie w onecie i trochę dalej w google.
A po piate primo mimo, że generalnie mamy przekichane warunki do trenowania w porównaniu do innych kobiecych druzyn to na razie jako jedyne w Polsce mamy stronę. Chociaż Renatka zapowiada, że właśnie zasiadła do robienia strony Unii (hokej kobiet).
Szczerze mówiąc my walczyłyśmy o wszystko i dalej walczymy a dziewczyny z Oświęcimia dostały wszystko podane jak na tacy jeszcze z nawiązką...boję się, że przez takie coś nie będzie równych szans o ile już nie ma...
Wiem Lena, ze mozesz miec pretensje ale gdybym to ja byla prezeską Cracovii, to zrobilabym tak samo jak prezes Unii...
Nie mozna tu mowic o "rownych szansach", poniewaz kazdy klub rzadzi sie swoimi prawami i robi to, na co ma ochote. Jedni sa bardziej "ludzcy" a drudzy mniej.
Gdyby byl jeden "szef" mozna by bylo rozwazac czy sa rowne szanse czy nie i wtedy tez mozna by bylo miec pretensje albo i nie.
Bylam przygotowana na walke o hokej kobiet w Oswiecimiu i naprawde nie wierzylam, ze uda sie cokolwiek zalatwic. Gdyby prezes Woźnicki byl taki jak Wasz prezes, to bysmy byly w podobnej sytuacji.
Ku mojemu zaskoczeniu udalo sie i to bardziej niz moglam sie spodziewac... ale przeciez nie bede teraz plakac, ze sie udalo, bo o to wlasnie chodzilo!
Moze wlasnie dzieki takim ludziom jak prezes Woźnicki cos sie ruszy z polskim hokejem kobiet chociazby dlatego, ze nalezy do zarzadu PZHL'u i jest bardzo zainteresowany rozwojem hokeja żeńskiego w Polsce.
Ja nie mam pretensji do Was- broń Boże!!Kto wie, może nasz "kochany" prezes zobaczy jak postarał sie pan Woźnicki i pójdzie w jego ślady??!!(choć szczerze w to wątpię, bo przecież jesteśmy wycenione na milon złotych)
Wiadomość zmieniona (25-02-05 21:30)
No to sie ciesze! :)
Ja tam ciagle mowilam o Cracovii, bo mialam nadzieje, ze to bedzie mialo wplyw na Wasze losy. Szkoda tylko, ze Woźnicki nie ma bezpośredniego wplywu na Wasz klub....:(
No i po czwarte.
Na pasy.org peany na temat Woźnickiego????
;)
Obawiam się koleżanki, że NASZ PREZES, nigdy nie będzie postępował jak Pan Woźnicki, ponieważ on inwestując w Cracovię wydaje swoje ciężko zarobione pieniążki. Natomiast Pan W. czerpie pełną garścią z kasy quasi-prywatnego molocha jakim są zakłady chemiczne Dwory i dlatego może sobie pozwolić (taki wielkopański gest) na sponsoring hokeistek. NASZ PREZES inwestuje, natomiast Pan W. bawi się nie swoimi pieniędzmi, dlatego jak już nikt nie będzie pamiętał o Panu W. to Comarch i daj Boże Cracovia razem z nim będą promieniować pełnym blaskiem na całą Europę, a wtedy na pewno ktoś poważnie zacznie myśleć o tym czy hokej na lodzie kobiet to dobry interes.
Pozdrawiam
ja tam nie mam watpliwosci ze to wsanialy pomysl :)
Ale gtx walnął! :)))
Spoko... macie do tego prawo! ;)
Ja sie natomiast ciesze, bo to ja bede miala korzysc z tego co Pan W. robi ;)
A tak a propos FCH Dwory S.A., to niestety juz nie te czasy, kiedy to prezes czerpal wielkie pieniadze. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)