Pragnę zwrócić uwagę na to co dzieje się przy opuszczaniu hali po meczu.
Jest to koszmar !
[b]A wystarczy aby ochrona odsuwała płotki ochronne na zewnątrz wejścia - wyjścia a nie w bok tarasując jedno skrzydło.[/b]
Pracy na 1 minute a problem zniknie !
Proszę o przekazanie tej informacji osobie mogącej załatwić ten temat :)
-
-
Wyjście z hali
No przepychanki są niezle :D
Najgorzej to male dzieci mają chyba
a ja się jeszcze dopieprze do małej ilości budek WC....jak wczoraj zobaczyłem oddających mocz na blaszak za starym zegarem i ten mocz wypływajacy chyba od tyłu na kioski np. z wędliną to.....odechciało mi sie zakupów na hali na zawsze.......tyle kibiców a tylko dwie kabiny WC od tej strony......dwie kabiny na 1,5 tyś luda ( podzieliłem lodowisko na pół).....kogoś chyba pokręciło.......gdzie normalny człowiek z jakąś przeciętną kulturą miał się wysiurać,zwłaszcza że się to piwko przed meczem wypiło ???!!!Noooo, na murek oraz na blaszak....smacznego.....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Wniosek...
Siusiu w domu i zadnego piwa !
tiaaaaa..... :)
Ja niemiałem problemów z wyjściem bo stałem na górze i miałem blisko :D
Robinksc chyba nie wierzysz w to co mówisz:]
^^Maniurqa^^ - ty sie nie odzywaj bo jeszcze dowodu nie masz ;)
JeyJey napisał(a):
> ^^Maniurqa^^ - ty sie nie odzywaj bo jeszcze dowodu nie masz ;)
>
I kto to mowi ;)
Mam dowód:D
Wpłaty za moj kom;-)
A ja proponuje jeszcze posypac solą schody do kasy bo jest dramat z wyjsciem slisko jak cholera a jak sie saczy wodeczke caly mecz to juz bez szans.
Ja sie wczoraj zastanawialem (jak zawsze zreszta gdy wylaze z hali) jak ktos mogl ja zaprojektowac tak, ze wychodzac mozna sie walnac w glowe w strop (tuz przed brama) zawsze musze sie schylac - lepiej nawet nie myslec co by bylo jakby sie nagle musialo hale ewakuowac...
8 dni później
odświeżam ten temat żeby przypomnieć o koszmarze, który się dzieje przy opuszczaniu hali !!!
no własnie
a mecz jutro !
jak cos to wyedziemy z bramą na pelne k... jak to ktos powiedzial kiedys hehe
CRACOVIA NOWA-HUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale my chcemy wyjsc a nie wejsc.. chociaz z wejsciem jest podobnie..
ja tam nie widzialam wiekszych problemow.. moze dlatego ze wychodze ostatnia .. ale z kasami jest problem .. no jak ktos jest maly to nie dostega do okienka (moja kumpelka .. musialam jej bilet kupic bo nie dosiegala :( )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)