Drogi Karvinie / cokolwiek by to miało znaczyć/
zastosowanie w tekście zdania "prawdę powiedziawszy wygranie turnieju,
co jest warunkiem kwalifikacji na Olimpiadę w Turynie , jest bardzo mało
prawdopodobne" i to przez Ciebie jest co najmniej niesmaczne. Wiara w awans , "sakramencka wiara", do wierzyć a nie do grupy kolegów,
czasami się spełnia a im mocniej wierzymy tym spełnia się częsciej i jest jedyną szansą wyjścia naszej ukochanej dyscypliny z zaścianka , jest szansa na transmisje TV i sponsora ligi, na zwiększenie liczby mocnych klubów, na powstanie nowych będż reaktywacje zawieszonych sekcji i klubów/np. Boruta Zgierz lub bardziej poprawnie ŁKS/ w końcu będzie to dyscyplina olimpijska. Jestem w stanie tu i teraz założyć się z Tobą o zgrzewkę piwa ,a co jo godom, o program I myjni samochodowej na stacji Shella, że awansujemy na Olimpiadę.
i żeby Ci poprawić humor decydujące bramki strzeli,.......nie,nie mylisz się
chodzi mi o Twojego ulubieńca J. z Uni Oświęcim.
Trzeba wierzyć -pamiętasz ostatnie dwa mecze rundy zasadniczej w zeszłym sezonie w Sanoku lub chociażby wczorajsza VIKTORIA
-
-
do Karvina
Dlaczego przeze mnie akurat jest niesmaczne?
Drogi Nenku jestem realistą to raz...
Dwa mam prawo do swojego zdania - masz odmeninne - nikt Ci nie zabrania go wyrazić na www.pasy.org jeśli uważasz że mamy super silną reprezentajce która pokona Łotwę i Bialoruś to ciesze się niezmiernie - ale niestety z rzeczywistością ma to niewiele wspólnego...
A jeśli uważasz że awans reprezentacji na Olimpiadę coś zmieni dla dyscypliny to niestety się mylisz - Hokej na Trawie już był na olimpiadzie - i co? zwiększyła się jego popularność?
Myślisz że zarząd PZHL jest w stanie wykorzystać taki dar od losu? Szczerze wątpię..
Jestem Nenku drogi realistą jeszcze raz to powtórzę i nie będe mydlił oczu kibicom pisząc bzdury o silnej reprezentacji która awansuje na olimpiadę...
HMMM KARWIN DOBRZE PRAWI WSZYSTKO CO DOBRE W REPREZENTACJI PUKI CO JEST ZŁUDNE I TRZEBA Z TYM SIĘ POGODZIĆ... A PZHL TO NARAZIE JEDNA WIELKA PORAŻKA Z hAJDUGĄ NA CZELE
Nenek cieszę się, że jeszcze istnieją niepoprawni optymiści wśród kibiców Cracovii - sam też nim jestem :)
Ale niestety moim zdaniem jest nie wesoło. A wiecie dlaczego tak uważam?
jedno to oceniać względem tego co było wcześniej (w krótkiej perspektywie czasu) - tu wypadamy całkiem dobrze :)
drugie oceniać względem tego co można było osiągnąć do teraz - a tu jest tragicznie zarówno w PZHL, PLH, w szkoleniu młodzieży, w promocji hokeja ogółem - i to niestety też się przekłada na reprezentacje :(
I o tym mówi Karwin.
Ale mam nadzieję, że "nowi" ludzie wcześniej czy później złamią hegemonię.... i optymizm nie będzie niepoprawny :)
Karvin nie można porównywać hokeja na trawie z hokejem na lodzie.... W hokeju na trawie nie ma nic zajmującego i nawet w przypadku zdobycia przez naszą reprezentację MŚ nie stanie się ten sport u nas popularny, podobnie jak np. rugby...
Vasago powiedz to ludziom w Poznaniu ;-)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)