Kurwa dlaczego tak sie dzieje??
Kto mi to wytlumaczy??
-
-
Cracovia - TKH Toruń
Ciekawe jak nam pójdzie w e wtorek z Unia??
Mielec wpadnij dzisaj o 21 na Przedszkole to ci wytłumacze :D
NO PANOWIE 4 minuty do końca ...
chociarz drugą bramke!!
2 minuty do końca
za czasów Tadka Bulasa to były mecze.Troche wspomnień nie zaszkodzi:-)
no i niestety Kolejna porażka!!!:( Moze we Wtorek !!
koniec meczu :-(((((((((
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM [b]PASY!!![/b]
I NA DOBRE I NA ZŁE !!
:(
Wstyd panowie, wstyd!
Qrwa;(;(;(
Czy wygrywasz czy nie,ja i tak kocham cie....
Wstyd, żenada, kompromitacja. I nie chodzi o wynik bo TKH to bardzo solidna drużyna, tylko o grę. Najgorszy mecz w sezonie na naszym lodowisku. Zero pomysłu na grę, zero szybkości. Po prosto jedno wielkie ZERO., aż mi się nie chce więcej pisać.
Baaaaardzo słaby mecz naszych obrońców. Csorich dwa razy będąc ostatnim obrońcom podaje wprost pod kij nadjeżdzającego torunianina. Zgroza. W ataku niewie lepiej, tylko do Śliwy nie można mieć pretensji. Strach przed strzałami zniewalał w drugiej i trzeciej tercji, co było najbardziej widać podczas podwójnej przewagi.
Mecz z Unią (3:3) i dzisiejszy to jak NHL porównać do PLH :)
Dziwne że po przerwie grają naprawdę dobrze, by po 2 meczach następnie grać bardzo słabo.
Wiadomość zmieniona (09-01-05 20:30)
co ten ROHACZEK robi z nimi na treningach.???
no to lipa miałem isć ale sie nie wyrobiłem
niewiem jak sie prezentowała obrona w meczu z tkh ale jesli tak samo jak z podhalem to sie nie dziwie ze przegrali :(
Błedem przed sezonem było nie ściagniecie dobrych obronców napisze inaczej obrony to my wogule nie mamy !!!
błazenada na całego !!!!!!!!!
jak można 5 na 3 zamka nie założyć to ja nie mogę zrozumieć.....a tkh robiło to 5 na 5
ROMEK WRÓĆ !!!!!
To definitywnie załatwia temat pierwszej czwórki.
Wiadomość zmieniona (09-01-05 20:44)
A miało być tak pięknie ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)