ilu naszych w nowym targu???
-
-
Podhale Nowy Targ - CRACOVIA 6-3
1000 NASZYCH W NOWYM TARGU
michał co to sam Qrdwanów tutaj??
kurwa 2 szybkie i już 5 - 2 :(
;(
trzeba by chłopaków wspomóc dopingiem Do Boju Cracovia!!!!!!!
6-3 :(
trzecią bramke strzelił Horny
nasi już odpuścili :( szkoda, ale najważniejszy jest mecz w niedzielą z TKH bo z nimi się spotkamy chyba w play off :)
Z tego co mi wiadomo to mecze hokeja trawaja ok. 2,5h !
Jest 20:05 - liczac od 18:00 to zostalo jeszcze prawie 30minut !!!!
Jest jeszcze szansa a Wy juz sie zalamujecie :-(
n/c
Nie, już się mecz skończył. Bez zmian, pozostało 6:3.
Nie załamujcie się!!Raz się wygrywa, raz przegrywa!!Nie każdy jest doskonały!Wszyscy na mecz w niedziele!!!!!!!Trzeba wspomóc naszych!!!!
I nie zapomnijcie o wtorku ;-)
Wkoncu Oswiecim przyjezdza :P
i nie wyjeżdża :)))
Czy wyjedzie to sie okaze ;-)
Ja osobiscie slyszalem takie teksty wiele razy... a oni i tak za kazdym razem wyjezdzali :/
Ja czekam wreszcie na zwyciestwo z ta kurwa z Oswiecimia !!!!
Coś niestabilna forma. Najpierw bardzo dobry mecz z Unia a terazchyba slaby z Podhalem. Ale i tak jest niezle, napenwo bedzie lepiej.
A wie ktos dokladnie ilu naszych kibicow wybralo sie dzis na mecz?
Nic sie nie stalo! Cracovio nic się nie stalo!
zauwazyłem ze po przerwie w rozgrywkach Cracovia ma 2,3 dobre mecze a pozniej jest gorzej , ciekawe czym to jest spowodowane?
mecze hokejowe trwaja ok. 2 godz. 10 min.
bylo 30 kibicow Cracovii
no drodzy kibice na przyszłość jazda do Nowego Targu , było nas 31 dokładnie i trochę się zdziwiłem.....a wyjazd kosztował mnie 28 zł. w tym jeden browar.Gra była w miarę przyzwoita , brakło trochę sczęścia ale sędzia i tak był CHU....MORYSTYCZNY CZŁONEK JEDEN
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)