Dzisiaj na slupie reklamowym po raz pierwszy widzialem reklame meczów Cracovii z Podhalem i TKH
Wreszcie klub reklamuje takze hokej
-
-
Hokej sie reklamuje
Jey to nie pierwszy raz sa reklamy meczow hokeja juz od jkakiegos czasu sa rozwieszane.
o tak .. juz od 1 meczu jaki sie odbyl bylo wywieszone ! :P
przynajmniej cos sie zaczyna dziac ! =P
I tak jest to syzyfowa praca bo na hokej chodzi garstka milczących statystów. Kibicami klubu mieni się pół miasta a jak przychodzi do konkretów to na meczu o "6 punktów" z Podhalem frekwencja-żenująco slaba.
Jaka gra taka publika .....
Na następnym meczu o 6 punktów z Toruniem, będzie jeszcze mniej osób.
Jaka gra taka frekwencja !
Mogą grać słabo, być gorsi ale brak ambicji to dla mnie dramat :(
Co wy gadacie, mala frekwencja jest spowodowana tym, ze mecze sa w srodku tygodnia i malo kto ma czas isc na taki mecz.
W niedziele powinna byc wieksza frekwencja.
Witam! (po raz pierwszy)
W tym sezonie byłem na hokeju tylko raz, na meczu z Toruniem (1:2). Ludzi bylo nawet sporo (choc nie mam porownania).
Mam pytanie: czy na hokeju pojawiaja sie wogole kibice przyjezdnych? Takie Tychy, Oświecim czy Nowy Targ maja blisko.
u mnie na osieldu dalej wis stara reklama meczu z Sanokiem a o Podhalu nic nie bylo:/
Tychy przyjezdzaja;)
ale nigdy nie slyszalam ich dopingu :P
u mnie nawet w samym Centrum NH pod moim blokiem :) są plakaty hokejowe
Pan M. Ludzi na Toruniu było mało i nie przybywa. Ekipa z Tychg przyjeżdża inne trzęsą gaciami ze strachu i słusznie po tym co wyrabiają u siebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)