a jak to jest z Kobietami?
dawniej wchodziły za darmo, potem była promocja na Sanoku, a teraz (może mi się przywidziało), ale chyba na plakacie reklamującym mecz z Podhalem, w lewym górnym rogu było napisane, że zapraszają Kobiety za darmo? czy ja miałem zwida?
-
-
Promocja na mecze 19 i 21 XI
Kupilem dziaj bilet na GKS i rzeczywiscie dostalem za friko na Stoczniowiec
Brawa dla klubu za promowanie hokeja
Mam pytanie ?
Czy można kupić bilet na miejsca siedzące za boksami, gdzie siedzą zawodnicy, czy są to miejsca tylko dla posiadaczy specjalnych karnetów ?
Proszę o odpowiedź.
Dziękuję
knur napisał(a):
> a jak to jest z Kobietami?
>
Ustalenia we wrześniu mówiły ...
... ale na obecną chwilę z tego co wiem to kobiety mogą wejść kupując bilet ulgowy - chyba, że klub ogłosi na konkretne mecze wejście free dla pań (mam nadzieję, że będą jeszcze takie mecze).
Szczegóły o biletach dostępne są po kliknięciu linku "Bilety" w menu na stronie pasy.org
kobity wchodza na ulgowy ;)
oj bedzie sie dzialo w niedziele :))
Właśnie jak to jest z tą tybuną za zawodnikami czy mozna kupić bilety ?????
Proszę o odpowiedz.
PASY ASY
> Właśnie jak to jest z tą tybuną za zawodnikami czy mozna kupić
> bilety ?????
>
W chwili obecnej tylko karnet VIP umożliwia oglądanie meczu z trybuny VIP.
Jeśli chcesz z VIP oglądać PLAYOFF to radzę teraz kupić karnet póki jeszcze jakieś są, chyba jeszcze są...
Promocja to jest przed wejściem na hale. Chłopy sprzedaja blety po 5 zł.
W takim świetle promocja 2 bilety za 12 zł wypada marnie.
------------------
TYLKO PASY
wspólnik napisał(a):
> Promocja to jest przed wejściem na hale. Chłopy sprzedaja blety
> po 5 zł.
> W takim świetle promocja 2 bilety za 12 zł wypada marnie.
> ------------------
> TYLKO PASY
Mówisz serio ? Nie spotkałem ... gdzie ich szukać ??
Dzisiaj kupowalem na pl. florianskim bilet i albo babka byla zle poinformowana o promocji, albo byla dobrze poinformowana i chciala mi sprzedac dwa bilety bez promocji (czyli za 16zl)
Ciekawe, mnie tez gosc chcial wczoraj na Podhale bilet pod kasa opylic...
czy aby sie nie pojawily podrobki...
Może i podróbki ale ja na tych biletach wlazłem bez problemu........polecam :P
-------------------
Nowa nadzieja polskiej stolarki Gregory "The Wood" Rasiak
Wspólnik - bez komentarza.................
Kiedyś robili tak, że ochrona zamiast targać bilet zabierała go. Podawałą "zaufanemu" i ten pylił go pod halą. Może to podobny mechanizm teraz mamy. Warto się przyglądnąć jak sądzę ...
promocj jest nie xzla ...
musze powiedziec inhym .. oby jeszcze bilety byly :P
lalal1988 - popatrz na pierwszy post w temacie
"[b]Jeśli w przedsprzedaży (do czwartku 18 XI) [/b]kupujesz bilet na mecz w piątek to wchodzisz za free na mecz w Niedzielę"
Wiadomość zmieniona (18-11-04 18:44)
no a co dzis jest ?
Liczyć na siebie
Wygrana z Podhalem była niesłychanie ważna. I względy prestiżowe są w tym przypadku najmniej istotne. Porażka postawiłaby Cracovię w bardzo niekorzystnej sytuacji w tabeli. Najbliższy weekend może ją jeszcze poprawić.
Krakowianie, przy własnych zwycięstwach z Katowicami i Stoczniowcem oraz korzystynych wynikach rywali, mogą mocno usadowić się w pierwszej czwórce. I nadal będą mieli dwa spotkania zaległe.
Po zmianach szkoleniowych, pora na kadrowe w zespole. Karel Horny, jeżeli utrzyma formę ze spotkania z Podhalem, pozostanie w drużynie. Niepewny jest los Pavla Urbana. Planuje się pozyskanie napastnika z Czech lub Słowacji i ma być to zawodnik autentycznie wysokiej klasy.
Kadra ma zostać znacznie rozbudowana. Skąd można pozyskać zawodników? Najbardziej realny jest kierunek katowicki. Jeżeli chodzi o obrońców to w rachubę mogą wchodzić Adrian Labryga i Marek Szymański. Napastnicy, to przykładowo Rafał Plutecki. Młodzieżowcy, jeżeli nie mają być to gracze ,na wagę", to tylko z Oświęcimia. Ale czy Dwory Unia zechcą się ich pozbyć?
Dzisiaj grają: Comarch-Cracovia - GKS Katowice, godz. 18.30. Niedziela: Comarch-Cracovia - Stoczniowiec Gdańsk, godz. 17.30.
Źródło: Gazeta Krakowska - pg
Andrzej Stanowski w DP:
[i]W Cracovii nie zagrają kontuzjowani Śliwa (ma wkrótce wznowić treningi) i Witowski (już lekko ćwiczy).[/i]
Bardzo prosze kogos z marketingu albo kogos kumatego zeby informowali o kolejnych promocjach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)