Mam znajomych z Warszawy którzy kibicują Legii.
Twierdzą dość zgodnie że Legia odpuściła mecz CRACOVII.
Dowody:
1." Surma celowo strzelił w bramkarza, a karnego on strzelał bo grał w Krakowie".
2."Boruc celowo tak wybił piłkę żeby Bojar strzelił"
3."Bojar wiedział że strzeli, jakby nie wiedział to by nie miał podkoszulka z napisem dziękczynnym. Skoro wiedział to mu wcześniej ktoś powiedział"
Prawda że to jest bardzo ciekawe.....
PS: Liczę na to że ten temat Was lekko zrelaksuje w sytuacji gdy ciągle dyskutujemy o sprawach raczej trudnych.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
OPINIE WARSZAWSKIE PO MECZU
:D:D:D no no a przed meczem sie dogadali ze beda sie rzucac kamieniami:P
To też tłumaczy dlaczego sędzia nie wznowił już po bramce meczu.
Po prostu gol miał paść w ostatniej sekundzie, by nikt z Legii nie mógł już zmienić wyniku spotkania.
;)
moze ci sami co ukartowali wynik i zadyme w Krakowie ukartowali rownież skandal w Mediolanie??
:)
Sędzia też musiał być dograny. Nie podyktował wcześniej karnego po faulu na Bojarskim. Podyktował karnego za "ręke" Świstaka na "polu karnym" no i nie zakończył meczu 30 sek. wcześniej...
Czy to jest warszawskie poczucie humoru...
Ja też słyszałem gdzieś taki tekst:
Jak przegrać mecz, wykonując rzut karny w 93 min. przy stanie 0:0 ?
Odpowiedź: zapytaj piłkarzy Legi.... ;-)
Tu chodzi o cos grooooooooobszego!!! Palce w tym maczał Oleksy:D:D:D
hehehe nie no zmiazdzyłes mi glowe jkm05 buhahaha
Bojar mial koszulke z napisem, bo sedzia mial odgwizdac karny na nim, ale w ostatniej chwili przyjechal inny sedzia i karny byl ale w druga strone...
:)
Wiecie co sie dowiedziałem w wielkiej tajemnicy??Sprawą zajmą się agenci MULDER & SCULLY.Będzie to bezprecedensowe śledztwo,pierwsze tak poważne w historii ARCHIWUM X.
a ja mowie to wszystko przez bylych agentow KGB...:P
teraz bedzie trzeba zlustrować całą warszawę. . . :|
Wszyscy sie grubo mylicie - po prostu przygotowywany jest specjalny odcinek W-11. TVN skonczyly sie pomysly wiec zaangazowal pilkarzy Legii. Padlo, ze na wspolprace musieli sie zgodzic nasi pilkarze,bo akurat siedziba owego wydzialu miesci sie nieopodal naszego stadionu. A wszystko to sklada sie na to, ze Cracovia jest najbardziej medialnym klubem w Polsce ;)
Jeee:) Ziemia Święta będzie w W11:) ja lubie W11:) wie może ktoś kiedy będzie emisja na TVN:>
:) :D :) :D :) ale dajecie po piździe ...
No ja tylko dodam ze policja rowniez byla zaangazowana i dlatego uzyla polewaczki, kibice o tym wiedzieli oczywiscie a alga miala zapasowe wyposazenie dlatego nic nie ucierpialo.
A tak wogule to byla oczywiscie to akcja dla pojednania i W11 nosic bedzie tytul "Jak sie nie zachowywac" i ti tylko na pokaz zeby trafilo do wszystkich.
Balcerowicz musi odejść !!!
proponuję powołać komisję do wyjaśnienia tej sprawy, potem dwie podkomisje, zrobimy 7 wersji raportu końcowego, dla każdego coś miłego. od wersji: Legia nam się podłożyła, do: to Cracovia przyszła do Rywina. na świadków wezwiemy kogo się tylko da, zaczniemy od Pani Prezydentowej, i znanego Legionisty Kazimierza Staszewskiego. już widzę te spięcia, błyskotliwe riposty i przenikliwość śledczych, przy których Katon to przedszkolak: Pan jest zerem, Panie Zygo! czy Bojarski ma coś wspólnego ze śmiercią Marka Papały? a Saganowski ma tajne konto w Szwajcarii. za wszystkim stoi Ałganow, co prawda nie da się tego udowodnić, ale tak jest. w każdym bądź razie - kto ma wiedzieć, ten wie.
[i]w każdym bądź razie - kto ma wiedzieć, ten wie.
[/i]
Tutaj się pisze: qmaci wiedzą o co chodzi...
Reszta się zgadza. Oczywiście pozdro dla qmatych....
mysle ze komus sie tu pierdoli w glowie.
A Ferencvaros celowo przyszedl na mecz, bo wiedzial ze Cracovia wygra.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)