-
-
Gazeta Krakowska :\
no i co bede duzo mowil - czysta prawda.
z jednym tylko sie nie zgodze bo chyba przy B byl transparencik CRACOVIA KRAKÓW, na którym (niestety) widniał detaliczny wrecz symbol skreślonej gwiazdy... ale i tak nie ma co mowic - znaczna poprawa zachowania wobec Wisełki . a że legioniście nie potrafili sie normalnie zachowywać...
Z czym sie zgodzisz? z tym ze krakowska uwaza ze legia spiewala "hej hej Cracovia" i ze my jestesmy zli,a tak naprawde spiewali "cwel cwel Cracovia" i ze jak my moglismy po nich bluzgac skoro oni tacy super sa i nawet spiewali o Cracovii:\ Przeczytaj jeszcze raz dokladnie.
Nawet moja Mama sie mnie pytala dzisiaj czemu nie potrafimy wychowac gówniarzy na naszym stadionie,co mialem jej powiedziec?
Liptonku, kolegow mamie przyprowadz niech sie ich zapyta. :))
A tak powaznie - myc uszy trzeba ale zwalac na Legie tez nie mozna, kolego Depesz, bo to nie jest prawda.
No ale to legia zaczela z bluzgami na Polonie a pozniej na nas... Jesli sie myle to poprawcie mnie.
owszem Legia zaczela wogole z bluzgami odkad weszli
ale ja mowie o rozrubie po meczu i Depesz chyba tez
temu przeciez Legia bezposrednio winna nie byla
Akurat wtedy wychodziłem ze stadionu,przechodzilem kolo Algi i z naprzeciwka z błoń nachodził kordon żółwi,czyli policjantow opancerzonych po uszy z tarczami i zaganiali wszystkich do Algi na sile! Szli jak taran a nasi stali sobie pod knajpa i sączyli piwo...Zostali na sile wepchnieci do srodka,dziwisz sie ze zareagowali agresja? Ja szedlem z Przyjaciolka i ziomkiem z Gdyni i gdybysmy sie nie przesuneli to ją tez by potraktowali tarcza i na sile "zgarneli" z błoń. Wielkie CHWDP dla ścierwa!
No nie wiem, ja tamtędy też przechodziłem, jeszcze był spokój ze strony policji, ale gromadziły się grupy wyrostków bluzgających (np. "Dziewczynki, chodźcie do nas" - to do tych z Legii) i zakładających szaliki pod oczy. Było ich już sporo. Policja dawała oznaki gotowości. Ja dwóm grupkom usiłowałem coś perswadować ich językiem (Panowie, wy**** ich, wystarczy chyba?), ale widać było, że nie do nich nie trafia. Oczywiste było, że zaraz się zacznie.
Legii nie mam zamiaru bronić. Przyjechali z zamiarem zerwania rozejmu i pracowali nad tym prawie cały czas (z wyjątkiem 1 połowy). Ale to prawda, że do bitki trzeba 2 stron, nasi gówniarze dali się sprowokować
hmm nie bylem na meczu to prawda ze byl ktos w szaliku wisly?
Fenomen: z tego co wiem, bylo opare osob ale na VIPie (czy to rzeczywiscie taki vip...? niech bedzie - 'A' )
Koło mnie na A1 też. Na chwilę pokazali się również (bez szalików) Liczka i Kulawik
pdodbno na B, na prawo od spikerli siedzialo kilku w koszulkach Cracovii i szalikach Wisły...
hmmm.....fajnie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)