[ ' ]
Nie było gwiazd – srebrnych motyli
Nie było
Co było?
Była noc, czarna noc
jak gdyby wypluta
ustami kominiarza
doskonalsza od sfałszowanej melodii
Co było? Były łzy
i wycie psa jak pioruny
wbite w ciszę
Co było?
A potem
było zmartwychwstanie z motylami.
-
-
Terri Schiavo nie żyje
[ ' ]
[*]Czuwaj Panie nad jej duszą!!! [*]
[b]Czemu tak sie stało?[/b]
[*] oni ja zaglodzili, to juz jest kurwa przesada :[
[*] !
[ ' ]
[ ' ]
[']
[ ' ] [ ' ] [ ' ]
< ` >
Ja jednak byłem jednym ze zwolenników odłączenia aparatury. Przecież ona już dobrych kilka lat nie żyła. Jej mózg nie pracował, była w stanie wegetatywnym, więc nie widzę sensu trzymania jej przy życiu. Sam gdybym był w takim stanie, wolałbym umrzeć niż być sztucznie utrzymywanym przy życiu.
[']['][']
[ ' ]
Wiadomość zmieniona (31-03-05 21:37)
<'>
Lenin... zgadzam sie z Toba, tez bym tak wolal, ale w formie jakiegos zastrzyku czy czegos takiego a oni ja odlaczyli od aparatury podajacej jedzenie... ona przez tydzien umierala z glodu... :/
wyobraź sobie że to twoje dziecko dotkneło takie nieszczęście ....co byś wtedy myślał ?
[ ' ]
...I ZOSTALA CISZA... [ ' ]
[*][*][*][*]
[*][*][*][*][*][*][*][*]
[ ' ]
Bzdury wygadywał Epikur: "Śmierć nas nie dotyczy. Dopóki jesteśmy my, nie ma śmierci, odkąd jest śmierć nie ma nas".
Niedawno zmarła Łucja, której się Matka Boska ukazała w Fatimie. Przypomnę, że w październiku 1917 roku, kiedy mało kto o bolszewikach w ogóle słyszał, na kilka tygodni przed wybuchem rewolucji październikowej, troje dzieci z Fatimy przyniosło światu informację, że Rosja popadnie w odstępstwo od wiary i rozniesie swoją błędną ideologię na cały świat. Bolszewicy byli wtedy jedną z wielu grup rewolucyjnych w Rosji. A gdyby nawet doszli do władzy, to kto mógł przypuszczać, że ich ideologia rozniesie się na cały świat. A przecież stało sie to dopiero po II wojnie światowej. Bolszewicka Rosja mogła zostać do tego czasu pokonana przez Denikina, Wrangla, Kołczaka, Piłsudskiego, Entantę, czy w 1941 roku Hitlera. A jednak Fatimskie przepowiednie okazały się prawdę.
Dziś umiera Papież. Umiera po Wielkim Tygodniu, za 2 dni jest Święto Miłosierdzia Bożego. Kiedyś otrzymał kulę 13 maja, dokładnie w dzień pierwszych objawień fatimskich...
Świat się kończy. Przypomnę słowa Ewangelii: "Czy aby Chrystus znajdzie wiarę, jak przyjdzie?"
Jest to oczywiście retoryczne pytanie, wskazujące na to, że Chrystus powróci wtedy, kiedy cały świat odejdzie od Boga.
Geopijatyk
[*][*][*][*][*][*]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)