Lubie: Turcje, Usa, Brazylie, Hiszpanie...
Nie lubie: Rosja, Niemcy, Francja,
Wk... mocno działają mi na nerwy kraje arabskie pokroju totalitarnego i radykalnie islamskie...
-
-
LUBIANE I NIELUBIANE PAŃSTWA
SzymciuKSC ......to jak jest z Turcją??
Z Turcją jest inaczej...1. "wk.r.wiają" a "nie lubie" to różne rzeczy... 2. Turcja nie jest tak radykalnym państwem, a już napewno ma dobre "ciągotki" (nie ciągutki ;) )... 3. to jedyny kraj na świecie, który nigdy nie uznał rozbiorów... 4,5,6 itd... sporo wymieniać...
zapomniałam dopisac ze jeszcze lubię Nową Zelandię..............
pozdro dla kumatych:)))
Fiore: wiem o tym ;) przynajmniej na forum jest wtedy ciekawiej :D
SzymciuKSC............moim skromnym zdaniem Turcja jest totalitarnym państwem islamskim które przybiera jedynie płaszczyk demokracji dla osiągniecia pewnych celów,tj członkowstwo w UE........stosunek Turcji do Kurdów niewiele sie różni od stosunku Iraku za czasów Saddama.
A więc niecierpie Ruskich bo to k......... zawsze mieliśmy z nimi kose i będziemy.Szwabów nie trawie jak każdy Polak wiadomo za co Żabojadów i Angolów za parszywą zarozumiałość. Lubie Amerykanów bo mieszkałem troche w Usa i mam jak najbardziej miłe wspomnienia i szacunek do Tego Kraju minus ich polityka ale to nie oto chodzi .Kanade piękny przyjazny kraj bardzo podobny do Usa. Irlandie bo nie znoszą Angoli. Holandie bo nienawidzą Szwabów i pozatym miłe wspomnienia z tego kraju plus moja była Holenderska Dziewczyna. Reszta krajów jest dla mnie neutralna.
Najbardziej nie lubie Niemcow, nie przepadam rowniez za Ruskami i Amerykanami. Lubie za to Anglikow i jako panstwo Rumunie.
Nie będę się wypowiadał na temat krajów, które nie lubię. Dlaczego niektóre kraje lubię musiałbym długo nawijać. Więc tylko wymienię bez uzasadnienia. Kolejność alfabetyczna:
- Berlarus (zyczę niepodległości)
- Finlandia
- Irlandia
- Islandia
- Kanada
- Norwegia
- Szkocja (życzę niepodległości)
- Węgry
- Ukrajina
- USA
(Ps. Pojedźmy qrka na Nordkap latem. Zatknijmy na szczycie Europy pasiasty sztandar)
Kocham Oderkę Wodzisław i Cracovię. Poza tym powoli trzeźwieję.
Geopijatyk
nienawidze wrecz niemieckiego narodu-przyczyna prosta,z szacunku dla mojego dziadka broniacego w II w.ś naszej Ojczyzny przed nimi,roskow rowniez nienawidze(za to samo co niemcow plus 50letni komunizm w naszym kraju). rowniez nie daze sympatia narodow arabskich i tym podobnych ktorzy jak wyzej napisal Romper Stomper zalewaja europe....:/ nie mam sympati do zadnych innych narodow(moze poza narodami slowianskimi)bo niby za co jak choc by nawet podczas wojny wszyscy nas olali. poza tym mam raczej nacjonalistyczne poglady wiec kocham jedynie ma Ojczysta ziemie-Polske
10 dni później
Co do Skandynawii: zjeździłem ją całą w ciągu dwóch miesięcy latem 2003 aż po Nordkapp. I muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Wydawało mi się, są to kraje przesadnie nadopiekuńcze, "sterylne", ekstraliberalne, gdzie ludzie się kochają w parkach na trawie, ale za to jak ktos idzie pijany drogą, to go wysyłaja na leczenie.
Nic z tych rzeczy, widziałem nawalonego człowieka w Kopenhadze, w Oslo, w Sztokholmie, a w Helsinkach jeden leżał w krzakach. Nigdzie zaś nie widziałem ludzi kochających się w parku. Jak mój sąsiad był na jagodach w Szwecji, to mówił, że im Szwed sprzedawał bimber. A kto by pomyślał, że Skandynawowie pędzą bimber!
Drewniane kościółki w Norwegii przypominają polskie z Podhala, a Telemark wygląda jak Beskidy. Roros, górnicze miasteczko w Norwegii przypomina jakieś miasto pół galicyjskie, pół westernowe. Jakiś faciu w stroju kowala kuje podkowę, ludzie z kuflami stoja na tarasie baru i chleją piwo, sklepiki z badziewiem etc. Na wschód od Helsinek jest takie małe miasto historyczne Provoo, którego rynek przypomina jakiś rynek z Kołomyji czy Drohobycza. Zaś w Laponii plagą dróg sa renifery. Jak zajdą drogę, to nie przejedziesz. Pociskałem go (w sensie pchania ręką oczywiście), kopałem mu do dupy, nawet się bydlak nie odwrócił. W Tankavaara i Ivalo można sobie popłókać złoto, a nocą wyją wilki. Ale noc jest latem jasna jak dzień. Krajobrazy Norwegii są zajebiste. Wykombinujmy jakiś busik, zawieśmy pasiastą plagę i pojedźmy za koło polarne.
Geopijatyk
a ja myslalem ze wszyscy jestemy rowni i nie chowajmy do nikogo urazy to my mamy wyciagnac reke pierwsi do wrogow naszych
tak uczyl nas
ojciec swiety na kturego sie powolujecie
wiec czyncie tak jak wasz mentalny patron glosil
a nie glosicie jawny rasizm tym tematem
a wasze obietnice milosci i pojednania widzialem w tv
na meczu z legia wstyd !!!!!!!!!!!!!
wstydzilibyscie sie !!!!
czy ojciec swiety byl by zadowolony ze dzien po jego pogrzebie
dzieja sie takie zeczy
i ze fani klubu z nim zwiazanego pisza takie imbecylne posty
moze zaloze nowy post
JAKIE WAZYWA LUBICIE A KTURYCH NIE
rownie interesujace i krztalcace
pozdrawiam
Kanapka-''a nie glosicie jawny rasizm tym tematem ''
Co jeszcze ciekawego powiesz?? :D:D:D
Geopijatyku a mozesz przedstawic koszta takiej wyprawy do krajów skandynawskich?? a jak zabraknie pieniędzy w czasie podrózy to są jakieś szanse na znalezienie pracy i zdobycie kasy na kontynuowanie wyprawy??
Życie w skandynawii jest potwornie drogie a z tego co słyszałem to znalezienie pracy bez znajomości szwedzkiego czy norweskiego jest prawie niemożliwe.............
twe pustoslowie
i pusto glowie widac na pierwszy zut oka
a jak nie interesueje cie,
co twoj klub obiecuje
polsce i papiezowi to mi przykro
warto obietnicy dotrzymac
no chyba ze nie macie honoru i lamiecie dane slowo
a jezeli moje slowa wydaja ci sie banalne to ignorujesz tym samym nauke papieza
a tak sie zaklinaliscie ze cracovia bedize grzeczna
zmienil bys cos swoja postawa a nie kpil albo zdobadz sie na
jakas konstruktywna polemike
milego dnia
pozdrawiam:]
a ja nie lubie ludzi którzy patrzą przez pryzmat historii i gdzies maja wszelkie nauki JPII odnośnie wybaczania i pojednania
ale tak swoja drogą to niecierpie Putina, Kimg Jong Ila, Chrl mam na mysli ich parie rzadzaca, Fidela Castro, i wszystkich radykałów pokroju irańskich
Kanapka napisz coś jeszcze , pliizzzz :):):)
EPT pisze:a ja nie lubie ludzi którzy patrzą przez pryzmat historii i gdzies maja wszelkie nauki JPII odnośnie wybaczania i pojednania
ale tak swoja drogą to niecierpie Putina, Kimg Jong Ila, Chrl mam na mysli ich parie rzadzaca, Fidela Castro, i wszystkich radykałów pokroju irańskich
przeczytaj 2 czescie twojego posta ept
w pierwszej wzywasz do szczytnych czynow
a w drugiej czesci pietnujesz te osoby kture wymieniles
czy to nie sprzecznosc?
czy to jest pojednanie ?
ojciec nasz kazal wszystkim wybaczac bez wzgledu na wszystko.
wiec sie zastanow o czym piszesz
a za rompera dam na msze w mariackim ;-)
pozdrawiam
Autor: Romper Stomper (---.net.autocom.pl)
Data: 30-03-05 13:47
Ferencvaros pojedż sobie do Niemiec i odwiedź dzielnicę zamieszkaną przez albańczyków w Hamburgu czy w Berlinie .......... bałagan, brud , smród, prawie wszyscy żyją z pieniędzy z opieki społecznej a nastoletni albańczycy terroryzują okoliczną ludność .
to prawie
jak w wiekszosci miast polski
nie widze zbytniej roznicy
tylko ze oni nie maja szalikow a wy je macie
Kanapka-''twe pustoslowie
i pusto glowie widac na pierwszy zut oka ''
Twój stopień opanowania zasad ortografii też widać na pierwszy RZUT oka.
''Ferencvaros pojedż sobie do Niemiec i odwiedź dzielnicę zamieszkaną przez albańczyków w Hamburgu czy w Berlinie .......... bałagan, brud , smród, prawie wszyscy żyją z pieniędzy z opieki społecznej a nastoletni albańczycy terroryzują okoliczną ludność .
Kanapka-
to prawie
jak w wiekszosci miast polski
nie widze zbytniej roznicy
tylko ze oni nie maja szalikow a wy je macie''
W większości miast Polski nie ma częstych strzelanin w biały dzień pomiędzy gangami, nie bije się i nie wyzywa nauczycieli (co jest na porządku dziennym w dzielnicach albańskich i tureckich w Niemczech), nie wyrzuca się smieci za okno , itd .................
Na drugi raz pomyśl zanim coś napiszesz i nie wyzywaj mnie :):)
A jak chcesz walczyć z ksenofobią, szowinizmem, rasizmem itd to polecam www.pacyfka.pl albo inne lewackie ścierwo jak GAN czy Nigdy Więcej.
ja sie ciebie pytam czy jestes czlowiekiem
i zrozumiales pewne humanistyczne chasla gloszone przez
twoj klub o pojednaniu pokoju to chyba stan normalny zeby czuc sie bezpiecznie, zyc w spokoju, i w pokoju i tak obiecaliscie
cracovia klub papieza smiech
a ja sie pytam czy kibice sa bojowka klubu
czy maja cieszys cie po ludzku z sukcesow swojej druzyny
i bydz w chwilach porazki
a wszystkie te zeczy o kturych wspomniales
dzieja sie chocby twoje zachowanie mowisz
A jak chcesz walczyć z ksenofobią, szowinizmem, rasizmem itd to polecam www.pacyfka.pl albo inne lewackie ścierwo jak GAN czy Nigdy Więcej.
jestes czlowiekiem czy bezrozumnym bydleciem szkoda slow na ciebie
patron wasz walczyl z kazdym z tych zeczy kture wymieniles
a takie idee przyswiecaja wszystkim partia prawicowym
czy kosciolowi a ten twoj klub to ks czy
klub mlodego demagoga ;-)
jezeli chodzi o strzelaniny przeklinanie an nauczycieli i takie tam ;-)
to wyjdz z silowni
i wlacz tv to problem kazdego kraju a sam zobaczysz szczeniaku
a napisales w wiekszosci miast polski
w wiekszosci miast niemiec tez takie zeczy sie nie dzieja
jestem po prostu kibicem ktury chce usiasc na trybunie w spokoju z rodzina
i popatrzec na dobry mecz.
a nie bac sie ze moje dziecko zaraz kamieniem w glowe dostanie
czy cos w tym stylu
Wiadomość zmieniona (11-04-05 20:25)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)