HATTRICK – najlepszy manager piłki nożnej on – line!!!
Gdy 7 lat temu powstawał hattrick pewnie nikt nie spodzewał się sukcesu jaki osiągnął.
Pod adresem www.hattrick.org kryje się świetna zabawa i wiele emocji. Hattrick jest popularnym managerem piłki nożnej, w którym otrzymujesz klub i prowadzisz go według swoich upodobań za pomocą przeglądarki internetowej.
Zatrudniasz trenera, wybierasz intresujący Cię trening, umawiasz się na sparingi, kupujesz i sprzedajesz zawodników, dbasz o finanse klubu i co najważniejsze walczysz o prym w lidze.
To nie jest wszystko! Hattrick oferuje wiele więcej, a dowiesz się o tym rejstrująć na www.hattrick.org
Na całym świecie zarejstrowanych jest obecnie ponad 500 tysięcy użytkowników , a w Polsce około 19 tys.
Hattrick jest przetłumaczony na 29 języków, w tym również jest język polski.
Jednak prowadzenie klubu jest tylko częścią zabawy. Istnieje również ogromna i bardzo przyjazna tzw. hattrickowa społeczność. Fora dzielące się na ligowe, narodowe oraz globalne, na których dowiesz się wszystkiego począwszy od wiedzy o grze do tematów zupełnie z nią nie związanych.
Od doświadczonych graczy dowiesz się wiele na temat funkcjonowania hattricka.
Każde państwo posiada reprezentacje seniorów oraz juniorów, do której wybierani są najlepsi zawodnicy.
Co dwa sezony przez użytkowników wybierany jest selekcjoner reprezentacji, którym może zostać każdy gracz.
Za drobną zapłatą istnieje również dodatek do gry tzw. Supporter. Dzięki niemu świat hattricka staje się jeszcze barwniejszy. Dzięki supporterowi mamy dostęp do ciekawych i przydatnych funkcji gry. Są nimi m.in. wszelkie statystki, możliwość wstąpienia do federacji o różnych tematykach, w których możesz podyskutować i rozszerzać swoje zainteresowania.
Dzięki temu dodatkowi możemy również ustawić logo swojej drużyny, kolory i numery na koszulkach, dawać ogłoszenia prasowe, wybrać 5 zaprzyjaźnionych zespołów, którym chcemy kibicować oraz zobaczyć twarze naszych zawodników.
Hattrick jest grą w pełni darmową. Aby zapoznać się z regułami i wszelkimi zasadami gry nie potrzeba dużo czasu, a gdy już rozeznasz się w jej funkcjonowaniu będziesz mógł się bawić i cieszyć do woli.
Zachęcam wszytskich do gry w Hattricka :)
-
-
Hattrick.org - najlepszy manager piłki nożnej on-line!!!
Gram i polecam :D Zibi czy ty czasami nie jestes w Wlkp Fed?
jestem w wlkpfed
a moge wiedzieć jaki masz nick ?? :)
Masz prywatna na forum wlkp :)
lol! :D no to może ktoś jeszcze gra w HT ?? ;)
Na bank ktos jeszcze gra. Byl jakis czas temu temat o HT w hyde park
Ja gram
ja gram
Ja tez gram
wlasnie chce sie tam zalogowac, ale mam pytanie do tych co juz tam siedza- mozna bezpiecznie podac swoje prawdziwe dane?
Tak lepiej podaj swoje prawdziwe dane bo ja najpierw podałem zmyślone i mnie nie 'przyjeli'....Dopiero za 3 razem sie udalo..
swoje dane można bezpiecznie [podać :)
tylko teraz będziesz czekał troche na otrzymanie drużyny, bo są zapełnione wszytskie ligi, ale mają dodać nową :)
ale czekaj naprawde warto!
ok wielkie dzieki za pomoc :)
Pod adresem www.hattrick.org znajdziecie jednak coś więcej niż kolejną grę próbującą symulować realia piłki nożnej. Hattrick to zupełnie inny świat, bez znanych klubów czy piłkarzy, świat opierający się na swoich specyficznych zasadach, gdzie na drodze ku sukcesowi może Ci stanąć tylko inny „żywy” gracz, mający ten sam cel – bycie najlepszym! W grze pełnimy funkcje prezesa, dyrektora i menedżera (trenera) klubu, którego nazwa zależna jest od nas samych, zajmując się przy tym finansami, transferami i taktyką. Decydujemy o wykonywanym treningu, nazwie i wielkości stadionu, aranżujemy sparingi, ustalamy kto wchodzić powinien w skład naszego sztabu szkoleniowego, i wiele innych... Każdy z tych aspektów jest wyjątkowy i w mniejszym lub większym stopniu różni się od tego znanego z prawdziwego futbolu. Hattrickowy sezon trwa 16 tygodni, mamy do czynienia z niezwykle rozbudowanym systemem ligowych rozgrywek a w określone dni rozgrywane są mecze, odbywa się trening czy też uaktualniane są informacje o stanie naszych bankowych kont... Mimo to już w kilka tygodni, odwiedzając www.hattrick.org choćby co drugi dzień, można zrozumieć panujące tam zasady i zakochać się w tej grze, tak samo jak tysiące innych osób, tym bardziej że...
..frajda jaką nam daje prowadzenie i odnoszenie sukcesów ze swoim klubem to jedynie 50% zabawy! Drugą połowę stanowi bowiem kontakt z innymi fanami gry, z tzw. hattrickową społecznością, która w niezwykły sposób tworzy wokół gry otoczkę, nie pozwalającą nikomu znudzić się Hattrickiem. W grze znajdziemy bardzo rozbudowany system forów dyskusyjnych (globalny, narodowy, ligowy), na początku każdego sezonu wybierany jest trener reprezentacji seniorskiej bądź młodzieżowej (którym zostać może każdy z graczy!) i co dla wielu może być bardzo ważne – udział w grze nic nie kosztuje! Dodatkowo od kilku miesiecy funkcjonuje polska wersja językowa, a bardziej doświadczeni gracze z chęcią pomagają nowo zarejestrowanym. Na emocje narzekać z pewnością nie można, czego najlepszym przykładem listopadowy sensacyjny finał Młodzieżowych Mistrzostw Świata, w którym reprezentacja Polski uległa w rzutach karnych Rumunii.
Wszystkie te atrakcje pod internetowym adresem www.hattrick.org ! Dołączyć można się w każdym momencie, dlatego serdecznie zapraszam w imieniu hattrickowców z całego świata!
o widzxe że nawet ty tutaj jesteś :)
Czyzby kolejny z wlkp?:)
niee :) kolega jest ze szwajcarii :)
lol hattricka przetłumaczyli na 30 język :)
galicyjski :P
56 dni później
Podbijam!
Tych co grają (warto) zapraszam do federki "Cracovia Fans Federation"! :)
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)